Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam duże gospodarstwo na Mazurach które tylko to trzyma

2 minuty temu, Leszy napisał:

Skądś te cholery się ciągle biorą, wiec ktoś może to chowa i mu się taki buhaj przyda.....  

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, wojtal24 napisał:

moja chce gdzieś lecieciec 😁😁😁😁

Niech leci szybko na pole 😁 albo za stodołę

54 minuty temu, wojtal24 napisał:

reklama w radiu sochaczew leci tej pizzerii

A no leci

Ogólnie pizza nie jest zła, choć jadałem lepsze 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie utrzymuję z nim praktycznie kontaktów.

W to lato w dzień urodzin nie planowaliśmy z żoną pompy. Po obiedzie zjechało prawie 30 osób z rodziny niespodziewanie z tortem różnymi daniami, sałatkami, %% i prezentami. Niespodziewanie była impreza do pierwszej a niektórzy i dłużej. Po cichu zmówili się , było bardzo wesoło i w pamięci długo pozostanie. To nazywają najazd. już parę tych najazdów odbyliśmy w rodzinie.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, marian7k napisał:

W to lato w dzień urodzin nie planowaliśmy z żoną pompy. Po obiedzie zjechało prawie 30 osób z rodziny niespodziewanie z tortem różnymi daniami, sałatkami, %% i prezentami. Niespodziewanie była impreza do pierwszej a niektórzy i dłużej. Po cichu zmówili się , było bardzo wesoło i w pamięci długo pozostanie. To nazywają najazd. już parę tych najazdów odbyliśmy w rodzinie.

Nie funkcjonuje u nas coś takiego, zresztą nie ma się żadnej rodziny za bardzo. Po drugie nawet nie życzyłbym sobie czegoś takiego w swojej jaskini.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

to w którym miesiącu ta rocznica bo ja też ma we wrześniu 20lecie moja chce gdzieś lecieciec 😁😁😁😁

Moja w wrześniu, a Twoja jak chce lecieć to niech leci do monopolowego 😉

Oczywiście żart jak nie śmieszny to przepraszam 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie funkcjonuje u nas coś takiego, zresztą nie ma się żadnej rodziny za bardzo. Po drugie nawet nie życzyłbym sobie czegoś takiego w swojej jaskini.

Bo wy macie zawsze jakieś inne zwyczaje..... 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Niektórzy lubią żyć na pokaz 

Czemu na pokaz, jak ktoś ma ochotę po świętować z rodziną to jego sprawa i jeśli go na to stać 

Jedni jadą na Maderę drudzy  robią imprezę dla rodziny 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

zawsze jakieś inne zwyczaje

bo Pioter, i jego zwyczaje. są wyjątkowe!

i to trzeba doceniać. 👍

Opublikowano
Łolek napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

to w którym miesiącu ta rocznica bo ja też ma we wrześniu 20lecie moja chce gdzieś lecieciec 😁😁😁😁

Moja w wrześniu, a Twoja jak chce lecieć to niech leci do monopolowego 😉

Oczywiście żart jak nie śmieszny to przepraszam 

spoko ja wyluzowany jak będzie zdrowie i pieniądze to się gdzieś poleci a jak nie to się coś innego wymyśli

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Bo wy macie zawsze jakieś inne zwyczaje..... 

U nas się liczy przewidywalność, ktoś coś organizuje to zaprasza, nikt nie robi żadnych najazdów, nalotów. W 2021 90 lat najstarsza domowniczka miała to się normalnie zapowiedzieli a nie, że przyjechali bez żadnego zapowiedzenia.

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

A mało to się razy cielaka na skup maluchem się wiozło? 😂😂😂😂 Tylko przedniego fotela nie było, żeby miał gdzie stać 😂😂😂😂

Koledze jak cielak nasral w maluchu na deskę to go nie mógł doczyscic. Latem zygac się chciało od samego otwarcia drzwi. 

Sprzedał go jakoś na zimę, ten co go kupił mówił że rozebrał go bo nie wiedział co tak śmierdzi " a tam panie chyba mleko się rozlało komuś bo taki twaróg żółty w nawiewach wszędzie był " 🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano
30 minut temu, marian7k napisał:

A szwagier...?

szwagier to nie rodzina-zreszta on krakowiak to ma weza w kieszeni🤣

25 minut temu, Agrest napisał:

Tak Cię wnuki widzą?

Leży na zielonych pastwiskach...🤣🤣🤣

Dyzio marzyciel🤭

wnukow jeszcze nie posiadam- chco trop dobry -corka w przedszkolu uczy 🤣.

chlop spi, w polu samo mu rosnie a i tak mu sie nie oplaca ...

Opublikowano
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No mi niespodzianek to nie ma kto robić.

Pioter bo trzeba być do ludzi to i ludzie będą do Ciebie. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U nas się liczy przewidywalność, ktoś coś organizuje to zaprasza, nikt nie robi żadnych najazdów, nalotów. W 2021 90 lat najstarsza domowniczka miała to się normalnie zapowiedzieli a nie, że przyjechali bez żadnego zapowiedzenia.

Woda w kranie jest cukier i herbata, jajka są, to już  się ogarnie 

Szczerze podana szklanka herbaty smakuje bardzo dobrze nie trzeba cudów 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v