Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam duże gospodarstwo na Mazurach które tylko to trzyma

2 minuty temu, Leszy napisał:

Skądś te cholery się ciągle biorą, wiec ktoś może to chowa i mu się taki buhaj przyda.....  

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, wojtal24 napisał:

moja chce gdzieś lecieciec 😁😁😁😁

Niech leci szybko na pole 😁 albo za stodołę

54 minuty temu, wojtal24 napisał:

reklama w radiu sochaczew leci tej pizzerii

A no leci

Ogólnie pizza nie jest zła, choć jadałem lepsze 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie utrzymuję z nim praktycznie kontaktów.

W to lato w dzień urodzin nie planowaliśmy z żoną pompy. Po obiedzie zjechało prawie 30 osób z rodziny niespodziewanie z tortem różnymi daniami, sałatkami, %% i prezentami. Niespodziewanie była impreza do pierwszej a niektórzy i dłużej. Po cichu zmówili się , było bardzo wesoło i w pamięci długo pozostanie. To nazywają najazd. już parę tych najazdów odbyliśmy w rodzinie.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, marian7k napisał:

W to lato w dzień urodzin nie planowaliśmy z żoną pompy. Po obiedzie zjechało prawie 30 osób z rodziny niespodziewanie z tortem różnymi daniami, sałatkami, %% i prezentami. Niespodziewanie była impreza do pierwszej a niektórzy i dłużej. Po cichu zmówili się , było bardzo wesoło i w pamięci długo pozostanie. To nazywają najazd. już parę tych najazdów odbyliśmy w rodzinie.

Nie funkcjonuje u nas coś takiego, zresztą nie ma się żadnej rodziny za bardzo. Po drugie nawet nie życzyłbym sobie czegoś takiego w swojej jaskini.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

to w którym miesiącu ta rocznica bo ja też ma we wrześniu 20lecie moja chce gdzieś lecieciec 😁😁😁😁

Moja w wrześniu, a Twoja jak chce lecieć to niech leci do monopolowego 😉

Oczywiście żart jak nie śmieszny to przepraszam 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie funkcjonuje u nas coś takiego, zresztą nie ma się żadnej rodziny za bardzo. Po drugie nawet nie życzyłbym sobie czegoś takiego w swojej jaskini.

Bo wy macie zawsze jakieś inne zwyczaje..... 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Niektórzy lubią żyć na pokaz 

Czemu na pokaz, jak ktoś ma ochotę po świętować z rodziną to jego sprawa i jeśli go na to stać 

Jedni jadą na Maderę drudzy  robią imprezę dla rodziny 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

zawsze jakieś inne zwyczaje

bo Pioter, i jego zwyczaje. są wyjątkowe!

i to trzeba doceniać. 👍

Opublikowano
Łolek napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

to w którym miesiącu ta rocznica bo ja też ma we wrześniu 20lecie moja chce gdzieś lecieciec 😁😁😁😁

Moja w wrześniu, a Twoja jak chce lecieć to niech leci do monopolowego 😉

Oczywiście żart jak nie śmieszny to przepraszam 

spoko ja wyluzowany jak będzie zdrowie i pieniądze to się gdzieś poleci a jak nie to się coś innego wymyśli

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Bo wy macie zawsze jakieś inne zwyczaje..... 

U nas się liczy przewidywalność, ktoś coś organizuje to zaprasza, nikt nie robi żadnych najazdów, nalotów. W 2021 90 lat najstarsza domowniczka miała to się normalnie zapowiedzieli a nie, że przyjechali bez żadnego zapowiedzenia.

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

A mało to się razy cielaka na skup maluchem się wiozło? 😂😂😂😂 Tylko przedniego fotela nie było, żeby miał gdzie stać 😂😂😂😂

Koledze jak cielak nasral w maluchu na deskę to go nie mógł doczyscic. Latem zygac się chciało od samego otwarcia drzwi. 

Sprzedał go jakoś na zimę, ten co go kupił mówił że rozebrał go bo nie wiedział co tak śmierdzi " a tam panie chyba mleko się rozlało komuś bo taki twaróg żółty w nawiewach wszędzie był " 🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano
30 minut temu, marian7k napisał:

A szwagier...?

szwagier to nie rodzina-zreszta on krakowiak to ma weza w kieszeni🤣

25 minut temu, Agrest napisał:

Tak Cię wnuki widzą?

Leży na zielonych pastwiskach...🤣🤣🤣

Dyzio marzyciel🤭

wnukow jeszcze nie posiadam- chco trop dobry -corka w przedszkolu uczy 🤣.

chlop spi, w polu samo mu rosnie a i tak mu sie nie oplaca ...

Opublikowano
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No mi niespodzianek to nie ma kto robić.

Pioter bo trzeba być do ludzi to i ludzie będą do Ciebie. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U nas się liczy przewidywalność, ktoś coś organizuje to zaprasza, nikt nie robi żadnych najazdów, nalotów. W 2021 90 lat najstarsza domowniczka miała to się normalnie zapowiedzieli a nie, że przyjechali bez żadnego zapowiedzenia.

Woda w kranie jest cukier i herbata, jajka są, to już  się ogarnie 

Szczerze podana szklanka herbaty smakuje bardzo dobrze nie trzeba cudów 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v