Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Europa zamiast kombinowac z dobrostanem zwierząt, odtwarzaniem torfowisk i innymi utopijnymi teoriami, powinna wymyśleć, jak żywność z Europy eksportować na cały świat oraz jak obniżyć absurdalnie wysokie koszty jej produkcji w Europie, Absurdalni wysokie dzięki absurdalnym pomysłom w Brukseli i złodziejskim podatkom

Edytowane przez jahooo
  • Like 4
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Ty to taki jesteś Gal Anonim tego forum

podobno już to mu jeden mówił....

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jak tak będzie dalej , a będzie , to nie jeden wielki biznesmen rozwojowy wyleci  w kosmos ze swym gospodarstwem .

Wolny rynek do tego dąży od zarania że sprzedaje ten kto najtaniej wyprodukuje. Na rynku jest jednak miejsce na producentów premium. 

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

Przerwa na pizze w Sadłomierzu🤣🤣🤣

daleko tam masz że tak często tam się stołujesz?

2 minuty temu, jahooo napisał:

powinna wymyśleć, jak żywność z Europy eksportować na cały świat oraz jak obniżyć absurdalnie wysokie koszty jej produkcji w Europie, Absurdalni wysokie dzięki absurdalnym pomysłom w Brukseli i złodziejskim podatkom

Tylko po co ? Im w Parlamencie Europejskim tak jak teraz to nawet na rękę , to ma działać jak samonakręcająca się maszyna finansowa.

Budżet UE to jak budżety krajów członkowskich , trzeba wszystkim zabrać , trochę przejeść i przebalować a resztę oddać.

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Europa zamiast kombinowac z dobrostanem zwierząt, odtwarzaniem torfowisk i innymi utopijnymi teoriami, powinna wymyśleć, jak żywność z Europy eksportować na cały świat oraz jak obniżyć absurdalnie wysokie koszty jej produkcji w Europie, Absurdalni wysokie dzięki absurdalnym pomysłom w Brukseli i złodziejskim podatkom

Pogrzeb głębiej w necie to znajdziesz założenia globalistów odnośnie Europy to  zobaczysz że to co teraz się dzieje to jest wdrażanie ich pomysłöw

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Wolny rynek do tego dąży od zarania że sprzedaje ten kto najtaniej wyprodukuje. Na rynku jest jednak miejsce na producentów premium. 

komunikuj się premium

Najważniejszym punktem Twoich działań jest Twoja komunikacja. To za pomocą swoich reklam video, postów na Facebooku, opisów produktów czy porad na blogu jesteś w stanie zbudować ekspercką pozycję i ekskluzywny charakter sklepu.

Minister o tym cały czas powiada ale nikt go nie słucha .

Od producenta do stołu premium .

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nawet jeśli to i tak się nic nie poradzi.

A co my możem pjoter 

6 minut temu, stempos1980 napisał:

Pogrzeb głębiej w necie to znajdziesz założenia globalistów odnośnie Europy to  zobaczysz że to co teraz się dzieje to jest wdrażanie ich pomysłöw

Nie globalistów tylko włoskiego komunisty. Globaliści swoją drogą no i zydostwo 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

O kurde, a co to? 😅😅😅😅 Myślałem że takie coś masz 😬😬😬

rozdz-podl-adapterygrupa-wilo-600x408.png

Tu masz gotowy zestaw do ogrzewania podłogowego.

Znajdź na YouTube kanał Afriso to się dowiesz co i jak 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A co my możem pjoter 

Na początek można by się powoli przygotowywać i pytać rozsądnych urzędników co musi być spełnione. Bo kary mogą być bardzo dotkliwe. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Na początek można by się powoli przygotowywać i pytać rozsądnych urzędników co musi być spełnione. Bo kary mogą być bardzo dotkliwe. 

Mówisz o tym żeby spełniać jakieś minimum? Zależy od interpretacji tego minimum przez osobę kontrolującą. Pogadajcie z ludźmi wyżej postawionymi w weterynarii to opowiedzą co i jak a jak dobrze pogadacie to co i jak obejść. 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

A co my możem pjoter 

Nie globalistów tylko włoskiego komunisty. Globaliści swoją drogą no i zydostwo 

Chyba żydów niemieckich tzn. Rockefelerów innych popierdoleńców 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Mówisz o tym żeby spełniać jakieś minimum? Zależy od interpretacji tego minimum przez osobę kontrolującą. Pogadajcie z ludźmi wyżej postawionymi w weterynarii to opowiedzą co i jak a jak dobrze pogadacie to co i jak obejść. 

No a Ty gadałeś? W sumie ja się dziś o tym dowiedziałem. Wiesz coś więcej? 

Opublikowano (edytowane)

A co wy tu za katastrofę wieszczycie? Bo tak człowiek nie zawsze w temacie jest? Przerzucamy się na hodowle robaków? Myślicie, że da się na tym zarobić? 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tu masz gotowy zestaw do ogrzewania podłogowego.

Znajdź na YouTube kanał Afriso to się dowiesz co i jak 

No ja wiem wiem, tylko się zdziwiłem co tamte było, a to pewnie tylko mieszacz w obudowie i idzie do rozdzielacza 👀

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, stempos1980 napisał:

Większość ludzi to ignoranci i cie wysmieja, a później jak będą gadać miałeś rację jak będzie za późno, niech idą się szczepić i zdychają

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

A co wy tu za katastrofę wieszczycie? Bo tak człowiek nie zawsze w temacie jest? Przerzucamy się na hodowle robaków? Myślicie, że da się na tym zarobić? 

Nie, ale jakieś tam kilka kur jest więc wypadało by wiedzieć czy za dwadzieścia osiem kur nie zapłacę równowartości samochodu. 

Opublikowano
4 minuty temu, MonteChristo napisał:

Chyba żydów niemieckich tzn. Rockefelerów innych popierdoleńców 

Cały ten bałagan bazuje na zapiskach włoskiego komunisty. Poszukaj poczytaj coś takiego jak budowa państwa federalnego, wspólnej armi już dawno była zapisana 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, MonteChristo napisał:

niech idą się szczepić i zdychają

jeszcze żyję, a po za tym ludzie nie zdychają, a umierają.

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v