Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

A skąd się wzięło 200kunia w 2.4? 

Turbo. Fajnie latał ten samochód, a teraz mam nudnego passata b6 w kombi z silnikiem 1.9 105 kuni. I jechać to nie chce ale przynajmniej oszczędny.

4 godziny temu, wlamaj1 napisał:

Skoro jesteśmy przy Marketplace: dlaczego tam nie widzę numerów telefonów tylko "hidden information"?

To zabezpieczenie przeciwko botom które zbierają numery telefonów żeby potem wydzwaniać z fotowoltaiką albo garnkami. Zazwyczaj jedynym sposobem na dostanie telefonu to napisanie priva do sprzedającego.

Opublikowano
10 godzin temu, Stodoła napisał:

Bo srejbuk to same pajace z rozumem gimnazjalisty

Z każdym zaintereswoanym jednak tracę wiarę w ludzi  

9 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Z czasem ci to minie i będziesz się zachowywał jak przysłowiowy handlarz menda. 

W treści ogłoszenia napisałem, że "części pochodzą najprawdopodobniej od 40/60/zetorka".

Wstaję teraz i jakie dostaje na Messengera zapytanie? A no, k**wa, cytuje -  "czesc to masz części do skrzyni do c360" - koniec cytatu. 

No ja pier**le. Jak traktować poważnie ludzi, którym nie chce się poświęcić minuty (ja jak to ja - przydługi opis zrobiłem) na przeczytanie ogłoszenia? 🤷

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, daron64 napisał:

W treści ogłoszenia napisałem, że "części pochodzą najprawdopodobniej od 40/60/zetorka".

Wstaję teraz i jakie dostaje na Messengera zapytanie? A no, k**wa, cytuje -  "czesc to masz części do skrzyni do c360" - koniec cytatu. 

No ja pier**le. Jak traktować poważnie ludzi, którym nie chce się poświęcić minuty (ja jak to ja - przydługi opis zrobiłem) na przeczytanie ogłoszenia? 🤷

Też robię takie opisy, nie odpisuj mu wcale lub jeśli bardzo chcesz to cos w stylu "jest podane w opisie". 

Edytowane przez superfarmer02
Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

"jest podane w opisie". 

Tak mu odpisalem

8 godzin temu, KlimekPL napisał:

Turbo. Fajnie latał ten samochód, a teraz mam nudnego passata b6 w kombi z silnikiem 1.9 105 kuni. I jechać to nie chce ale przynajmniej oszczędny.

No ja teraz jak z S60 przesiadam się do 70koni słabszego starego S40, to kurcze - ciężko byłoby już się przyzwyczaić do jeżdżenia słabszym autem. 

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Ale "najprawdopodobniej" może być mylące 😉 .  to są nie używane? Wrzuć co masz 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Wrzuć co masz

Wrzucałem już wielokrotnie. Ale proszę, weź to i uratuj mnie od tych ludzi z FB 😅

Większość jest używana, ale czesc wyglada na nieużywane, albo bardzo mało. Masz zdjęcie przykładowego jednego trybu. Część jest w podobnym stanie.

IMG_20230114_101622_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101627_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101635_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101641_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101649_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101704_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101713_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101727_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101738_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_101743_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_110000_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_105936_copy_1600x900.jpg

IMG_20230114_105923_copy_1600x900.jpg

Opublikowano
11 minut temu, jacek1296 napisał:

To do szejsiątki?

Mieliśmy 40, 60 i małego zetorka, więc coś z tych napewno

W ogóle jak byście to cenili? Ile za sztukę chcieć żeby to miało dla obu stron sens?

Opublikowano (edytowane)

5 godzin temu, daron64 napisał:

O zobacz, to tylko przykłady 🙄 ten jeden tak ładnie zaczął i pozdrawiał, a tu d*pa tak samo jak w większości 🤣

IMG_20230115_100735.jpg

IMG_20230115_100651.jpg

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano

No jak takie zamazane to się dopytują...🤭

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

O zobacz, to tylko przykłady 🙄 ten jeden tak ładnie zaczął i pozdrawiał, a tu d*pa tak samo jak w większości 🤣

IMG_20230115_100735.jpg

IMG_20230115_100651.jpg

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

IMG_20230115_100735.jpg

IMG_20230115_100651.jpg

Z małego doświadczenia wiem że jak po wymianie 2-3 zdań nie zapyta o numer to już raczej nie kupi 

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Z małego doświadczenia wiem że jak po wymianie 2-3 zdań nie zapyta o numer to już raczej nie kupi 

Ze 3 maszyny sprzedałem bez telefonu. O wałek do kultywatora to się zabijali, w 30 minut się sprzedal

Opublikowano
8 minut temu, MonteChristo napisał:

Awemak 4 skiby, zagonowy Goraj - Sprzedajemy.pl https://sprzedajemy.pl/awemak-4-skiby-zagonowy-goraj-2-e30984-nr67223178

Jakieś opinie?

Typowy przedstawiciel polskiego rzemiosła - będzie jakoś orał. W tym egzemplarzu brak płóz. Jak dla mnie to małe kółko kopiujące i jeszcze na "buksie" - nie w każdych warunkach będzie się chciało obracać. Ja bym szukał Kobuza z Unii lub Tura...

Opublikowano
32 minuty temu, wlamaj1 napisał:

Typowy przedstawiciel polskiego rzemiosła - będzie jakoś orał. W tym egzemplarzu brak płóz. Jak dla mnie to małe kółko kopiujące i jeszcze na "buksie" - nie w każdych warunkach będzie się chciało obracać. Ja bym szukał Kobuza z Unii lub Tura...

Kobuz lepiej wykonany, ale ma niższe słupice i nisko wieżyczke, zapycha się często na 1 skibie, lepiej już w tej cenie TUR z Unii

Opublikowano
10 minut temu, jahooo napisał:

Kobuz lepiej wykonany, ale ma niższe słupice i nisko wieżyczke, zapycha się często na 1 skibie, lepiej już w tej cenie TUR z Unii

Kobuz mi się zapychał tylko jak orałem poplon z gorczycy potraktowany wcześniej agregatem ścierniskowym, ale miałem starszy typ. W tym nowszym, który miał ścinacze nad odkładniami, powinno być pod tym względem lepiej (tak myślę - nie orałem takim)...

Opublikowano
1 minutę temu, wlamaj1 napisał:

Kobuz mi się zapychał tylko jak orałem poplon z gorczycy potraktowany wcześniej agregatem ścierniskowym, ale miałem starszy typ. W tym nowszym, który miał ścinacze nad odkładniami, powinno być pod tym względem lepiej (tak myślę - nie orałem takim)...

ja mam ścinacz na odkładni i pierwsza skiba zapycha się, ścinacz odkręciłem i jest lepiej, znacznie lepiej, w zasadzie zmiana pługa zeszła na dalszy plan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v