Skocz do zawartości

Dopłaty za susze

asaledr

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, XTRO napisał:

Wy serio nie macie żadnych faktur sprzedażowych ? nawet jak nie jesteście na vacie ? przecież w dzisiejszych czasach to podstawa...

Są też tacy rolnicy którzy produkują na własne potrzeby lub dla lokalnej społeczności i od lat nic nie sprzedawali na skup. Np dziś brałem jajka i ziemniaki od takiego znajomego. W żniwa mu kosiłem zboże i z 5ha miał około 5t zboża, wszytko siane na wiosnę i na piachu.

hubertuss napisał:

Jak można podać złego e maila skoro przychodzi powiadomienie. Zalogować się przez profil zaufany kliknąć na pobranie i przyjdzie na e maila podanego przy profilu zaufanym. Tam nie można było złego e maila podać bo przychodziła na niego wiadomość weryfikacyjna jak dobrze pamiętam.

jednak sie dalo 🙁 jedna literowka email ktory jest bledy jest juz zajety przez innego uzytkownika

K.... ale niektórzy przejęci jak by okres dostali.Ja nie składam tego wcale.Znajomi poskładali to 5% było max a większość ok 2-3%.Kasa jak h.....

Edytowane przez marcin19071980

7 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Dopiero ma być opublikowane.

a się miałem pytac

to w sumie w armir nic nie wiedzą a tu panika?

dziwnie to wszystko działa . jeden wielki b,,, bałagan

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Celownik07
      Panowie i Panie, 23 października rusza wspomniana interwencja.
      Jak ktoś zainteresowany to temat będzie temu służył. Uruchamiam go bo ... Jestem zainteresowany i chętnie będę wymieniał się informacjami. Mnie interesuje zakup rozsiewacza wapna rcw dla gospodarstwa do 10ha a który mógłby posłużyć również na uslugi- u mnie w okolicy ciężko o takowe.  Gospodarstwo na naturze 2000 dodatkowy punkt. Minimalna liczba punktów to 6. W załącznikach co można zakupić. Grupa rolników (min.3) dofinansowanie do 80%, pojedynczy rolnik do 65%. Min. Wartość zakupu 20kPLN.  Biorę po 200zl i słucham Państwa!. 

Po weekendzie powrzucam informacje jakie uda mi się znaleźć w necie. Dla mnie świeży temat, którym się jeszcze nie interesowałem.
    • Przez Kowalsky30
      Kontynuacja tematu

• Przez Lebioda
      Witam. Jak sadzicie czy na nabor KPO. Rolnictwo 4.0 bedzie mozna kupic opryskiwacz z nawigacja? 
    • Przez rolnik22
      Czy już coś wiadomo jak będą wyglądały nabory na PROW 2014-20? Na jakich zasadach będą przyjmowane wnioski o dofinansowanie z UE? Co z Młodym Rolnikiem i Rentami Strukturalnymi na kolejne lata?
    • Przez zenmaniek
      Witam
      Jest tu ktoś kto korzystał z dofinansowania na wymianę dachu z azbestu, chce wiedzieć czy w ogóle warto brać to pod uwagę?
  • Dodaj nową pozycję...