Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Ulman napisał:

No chyba ze z nudow albo dla jaj to wtedy jest jakies uzasadnienie. 

Najważniejsze że refleksja była i wie że to nie bajka ani zaszczyt. Bo jaki to zaszczyt? Ale widać u PiSowców na taką refleksję nie ma co liczyć, bo pieniążki nie śmierdzą i są gotowi dalej robić z siebie idiotów.😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

W d*pę kopani wyborcy PiS. Pryskam rano brokuła borem a tu wzywają na mnie policję.

A skąd wiesz że to wyborcy PiSu , na czole mieli napisane 🤔

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, racyl napisał:

nie każdy lubi siedzieć do usranej śmierci jak prezes kaczyński w sejmie.

Lepszy taki człowiek niż dyktator z żoliborza

Dla  potomków  ruskiej dziczy   pewnie  i  lepszy 

Fajd1YrXkAIJj54?format=jpg&name=small

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

I jak rozpoznasz tych potomków ?😂

Tyle tych dobrodziejstw PIsowskich a od przyszłego roku za gotówkę nie będzie można nic kupić powyżej 20 tys 😂

Kup sobie 1 tonę węgla za 3 tys 😂 to wszystko tłumaczy jaki jest dobrobyt

Opublikowano
28 minut temu, mirro napisał:

W d*pę kopani wyborcy PiS. Pryskam rano brokuła borem a tu wzywają na mnie policję.

Nie PiS bo to są rolnicy , TYLKO ZIELONI LEWAKI UNII TAK CI DOBRZE CHCIELI ZROBIĆ CZYLI POPAPRAŃCY PO TOTALNA OPOZYCJA .

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, racyl napisał:

I jak rozpoznasz tych potomków ?😂

Tyle tych dobrodziejstw PIsowskich a od przyszłego roku za gotówkę nie będzie można nic kupić powyżej 20 tys 😂

Kup sobie 1 tonę węgla za 3 tys 😂 to wszystko tłumaczy jaki jest dobrobyt

To wina  PiS NIE TO LEWAKI W UNII JUŻ BYŁO TO PRZERABIANE 3 LATA TEMU TO NIKT W TO NIE WIERZYŁ TERAZ SZOK .

Na drugi rok Unia ma zamiar przepchnąć żeby powstało jedno Państwo unijne z zadem w BRUKSELI BĘDĄ SIĘ CIESZYĆ LUDZIE .

2 minuty temu, racyl napisał:

PIS to rolniki ? 😂😂😂😂😂😂😂

Cały czas powtarza się że to wieś poparła PiS .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Teraz więs poprze ci PIS 😂😂😂😂😂

Zryty masz beret człowieku. w pisowskim świecie zawsze musi być zły wróg i oni tylko dobrzy wybawiciele

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał:

Pryskanie ich nie obchodzi.  To tylko pretekst zeby ci dopieprzyc bo przedsiebiorca to wyzyskiwacz i wrog narodu a takich trzeba tępić wszelkimi mozliwymi sposobami. PISowska sekta pala nienawiscia do wszystkiego oprocz PISu upaincow i KK. 

6 minut temu, racyl napisał:

PIS to rolniki ? 😂😂😂😂😂😂😂

Chłopki 

• Thanks 1
Opublikowano

I guano pryska z wentylatora 😁 Toć na wsi rolnik jak yeti - ktoś coś słyszał ale mało kto widział. Rolnik by nie wezwał - wezwał mieszkaniec wsi czyli eksportowany miastowy albo zawistny zazdrosny. Ot wyborcy PiS.

Ulman napisał:

Chłopki

Dzialkowicze jak i ja. Rolnik to zawód i jak każdy fachowiec - jak potrafi się z rolnictwa utrzymać to specjalista. Taki fach w ręku i głowie kwalifikuje go do producenta czyli rolnika pęłną gębą. Ot prosta definicja rolnika.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, mirro napisał:

Najważniejsze że refleksja była i wie że to nie bajka ani zaszczyt. Bo jaki to zaszczyt? Ale widać u PiSowców na taką refleksję nie ma co liczyć, bo pieniążki nie śmierdzą i są gotowi dalej robić z siebie idiotów.😂

Na pewno nic od PIS- u nie bierzesz? czy bierzesz co dają a tylko szczekasz byle szczekać?

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
53 minuty temu, Dziad932 napisał:

A skąd wiesz że to wyborcy PiSu , na czole mieli napisane 🤔

Miałem już z nimi przyjemność. Wiem kto zacz. I to jeszcze napływowi co przyszli szukać spokoju na wsi koło pól uprawnych.

32 minuty temu, Desperado napisał:

Na pewno nic od PIS- u nie bierzesz? czy bierzesz co dają a tylko szczekasz byle szczekać?

Jeżeli płacę Państwu Polskiemu podatki, to co bym nie dostał i tak jest od Państwa Polskiego. PiS mnie grzmoci.  Sami ustawili się w pozycji dobrodziejów i łaskawie rozdających, więc teraz mają na co zapracowali.  Jeżeli zatrudniamy około 20 osób, to co mogę brać od PiS/ Jaki byłby ostateczny wynik w rozliczeniu oddał-otrzymał?

Opublikowano

No to mogli wyjść i zapytać czym pryskam. Ale nie. lepiej było wykręcić 112 i  żyć w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku obywatelskiego. 

Powiem tyle. Teraz w świetle prawa ,złożę skargę o nękanie i uniemożliwianie korzystania z pola. Tak na spokojnie i bez nerwów. A nawet zaproponuję im szkolenie  ustawy o stosowaniu środków ochrony roślin.😂

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Oglądam wiadomości TVN a tam wieje nudą , liczą na Odrę , drogi opał i brak KPO a sondaże jak na złość dalej na PIS .

Nie to co w TVPIS. Tam ciągle wojenka i sPISek. Ruscy atakują, Niemcy dogadują się z ruskimi i nie wypłacają reparacji i czołgów nie dają  Muzłumanie zagrażają, opozycja śmie mieć inne zdanie od PIS więc są zdrajcami. Postkomuna chce podstępnie zniszczyć PIS i Jarosława wiecznie dziewicę, LGBT w natarciu, Tusk zatruł Odrę, kontraktów na gaz nie ma ale będzie go wystarczająco tylko nie wiadomo kiedy, ruski wegiel jest be ale jakoś sobie poradzimy bo tak premier powiedział. No i Ziobro co od 7 lat wojuje z sędziami i nic nie zrobił oprócz jeszcze wiekszego burdelu i na koniec KPO co nam się należy ale nie dostaniemy więc skandal ale tak w sumie to nie potrzebujemy bo sobie dodrukujemy i co nam kto zrobi.😂

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

01.png

kontrakt na e. elektryczną w niemczech

1200% wzrostu w dwa lata

tak się skończyła polityka uzależnienia europy od "tanich" surowców z rosji i szalona ideologia zielonej rewolucji, za którą teraz wszyscy płacimy 

ps. to wina pisu :D 

Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał:

Kupuje nawozy NPK po 5tys/tona, węgiel po 3,2 tys tona 😂😂😂😂😂 Same korzyści dzięki temu PIS 😂😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mirro napisał:

Miałem już z nimi przyjemność. Wiem kto zacz. I to jeszcze napływowi co przyszli szukać spokoju na wsi koło pól uprawnych.

Jeżeli płacę Państwu Polskiemu podatki, to co bym nie dostał i tak jest od Państwa Polskiego. PiS mnie grzmoci.  Sami ustawili się w pozycji dobrodziejów i łaskawie rozdających, więc teraz mają na co zapracowali.  Jeżeli zatrudniamy około 20 osób, to co mogę brać od PiS/ Jaki byłby ostateczny wynik w rozliczeniu oddał-otrzymał?

Państwu polskiemu płaciłeś przedtem też podatki i uja dostałeś.

10 minut temu, racyl napisał:

Kupuje nawozy NPK po 5tys/tona, węgiel po 3,2 tys tona 😂😂😂😂😂 Same korzyści dzięki temu PIS 😂😂

Jakby PO rządziło to byłyby tańsze? i nic byś nie dostał. Taa po 5 tys to są, tylko czy kupujesz?

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v