Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

dał Boguckiemu za fri miliony . To jest autorytet sędziowski ?

Pis daje plusy , minusy a ludzie co z Tyley mają ?

"Podkreślał, że gdy uchylono mu areszt do sprawy Papały, jego warunki w areszcie bardzo się poprawiły."

Ten cytat z atykułu @jacus mówi wszystko. Dziękuję, pozamiatane.

@Denwer a to gdzie teraz biesiaduje palestra? Do podziemia już zeszli. że na melinie?😂

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

Nic nie piłem tylko denerwuje mnie jak sędziowie nie są apolityczni a powinni być podobnie inne zawody zaufania publicznego . Dlaczego TK za POPSL był ok. a za PIS jest upolityczniony , przecież za każdej władzy media , sądy itp. sprzyjają danej władzy i to się nigdy już nie zmieni bo w grę wchodzą układy i pieniądze .

Opublikowano (edytowane)

z ciekawosci przy obiedzie sprawdzilem co slychac z weglem -bez zmian .

jedynie pis-owska ciemnogta zyje zludzeniem ze kupi wegiel jak zwykle-wielu ktorym wyjasniam ze wegla w normalnych cenach nie ma ,nie wierzy...

onuca - ci ukraincy to amatorzy, ukradli 380 milionow ,a rosjanie 380 miliardow 😂, sprawdz niemoto jakie sa szacowane kwoty korupcji i zlodziejstwa w rosji..

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Nic nie piłem tylko denerwuje mnie jak sędziowie nie są apolityczni a powinni być podobnie inne zawody zaufania publicznego . Dlaczego TK za POPSL był ok. a za PIS jest upolityczniony , przecież za każdej władzy media , sądy itp. sprzyjają danej władzy i to się nigdy już nie zmieni bo w grę wchodzą układy i pieniądze .

czy prezes tk za po gotowal obiady tuskowi  ??

czy pisal meile do premiera jak orzekac ???

ilu poslow po przenioslo sie prosto do tk ???

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Miał obciętą pensję a to dla niego spora kasa mniej była .

Milion euro dziennie wychodzi? Bo tyle Polska płaci za cyrki z sędziami.

19 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

przez sędziego z wyglądu SSmana można wstrzymać dotacje z KPO .

Napisał bym żeś dureń, ale nie lubię chamówy więc nie napiszę.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
Dnia 8.08.2022 o 13:45, Ulman napisał:

Jak jest wysoka inflacja to znaczy że gospodarka się za***iście rozwija. Roman wczoraj takie coś wymyślił

tak takie coś się raz w historii udało, mianowicie w Japonii po wojnie, ale tam dodruk pieniądza był na rozwój gospodarki, a nie na przeżerany socjal, a i im z ich podejściem ledwo to wyszło bo inflacja była niższa niż wzrost PKB, przez co nastąpiła głęboka deprecjacja długu. Ale i oni przegrzali gospodarkę i zakończyło się to wieloletnią stagnacją w rozwoju.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Nic nie piłem tylko denerwuje mnie jak sędziowie nie są apolityczni a powinni być podobnie inne zawody zaufania publicznego .

Spoko loko we wojsku od pewnego szczebla i tak wszystko podpięte pod politykę. A powinno być apolityczne. 😂 Ale, ponieważ politycy bez przydupasów żyć nie mogą, to zawsze lepiej trzymać gębę na kłódkę.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Generał mróz,  znów zapewni Rosji zwycięstwo nad Ukrainą i Europą .

Padną kraje i pokłonią się Rosji .

Tej zimy będzie siarczysty mróz jak to miało miejsce podczas 2 wojny światowej , to tym razem Europa zamarzać będzie z braku gazu .

Edytowane przez galan99
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Tej zimy będzie siarczysty mróz jak to miało miejsce podczas 2 wojny światowej , to tym razem Europa zamarzać będzie z braku gazu .

eeee, TYYYY, a na jutro znasz pogode?

6 godzin temu, Denwer napisał:

Drugi ślub kościelny Jacka Kurskiego. Internauci bezlitośni. Najlepsze memy  - o2 - Serce Internetu

Opublikowano

Kiedyś poseł Karski razem z kolegą jeździli naj....ni jak szpaki meleksami ale to z pewnością była prowokacja, intryga wrogich sił a tak w ogóle to ich tam nie było i o tej porze już spali.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pewnie ktoś im do drina tabletkę gwałtu wrzucił. Ale jak im sie przyjrzał z bliska, to z gwałtu zrezygnował.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

a koniec swiata kiedy bedzie ??

meteorolodzy na to lato przepowadali piekny i sloneczny lipiec i mokry i zimny sierpien i jakos im nie wyszlo..

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał:

a koniec swiata kiedy bedzie ??

według Galana, w tym roku już był 73 i pół raza... :D

ale On ma maki na polu. zrozum!

Edytowane przez Gość
Opublikowano

a ja mam maki na grobach na cmentarzu...

z ta zima to moze i miec racje-rosjanie od 10 lat juz ja zapowiadaja i w koncu moze nadejdzie.. 

bylo gorace lato to i mrozna zima bedzie.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

z ta zima to moze i miec racje

znasz dowcip o Indianach zbierających chrust? .   no tak że ten...

a czy to lato aż takie gorące? no nie wiem...

Indianie przychodzą do szamana i pytają:
- Jaka będzie zima w tym roku?
- Bardzo mroźna, zbierajcie chrust na opał.
Jednak zima była łagodna. Po roku Indianie znów odwiedzają szamana.
- Bardzo mroźna, zbierajcie chrust na opał.
Jednak zima znów była łagodna. Po roku szaman nie chcąc znów się ośmieszyć, poszedł do meteorologa i pyta:
- Oj, bardzo mroźna! Indianie już dwa lata chrust zbierają

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, galan99 napisał:

Eee prorok, a ta saletra po 2 tys to kiedy i gdzie? 🤔

Mam nadzieję, że u ciebie chociaż w domu wszyscy zdrowi... 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

Eee prorok, a ta saletra po 2 tys to kiedy i gdzie? 🤔

Mam nadzieję, że u ciebie chociaż w domu wszyscy zdrowi... 

Po wiem tak 5 lat głoszą wszelkie portale że będzie ostra zima jak by co a nie ja , ja tylko to przetwarzam .

Ludzie się śmieją że portale piszą o mroźnej  zimie a tego roku może faktycznie być sroga zima i będzie wielkie zaskoczenie i śmiech zniknie . Co roku trzeba  mieć opału tak jak by miała być sroga zima . Nie będzie zaskoczenia .

Co do nawozów do marca daleko poczekamy co przed wyborami powiedzą na dany problem , saletra może poczekać i tak samo NPK , do wiosny , sraczka nie wskazana .

• Haha 1
Opublikowano

Ta, gdzieś już to słyszałem, ciekawe od kogo

11 minut temu, galan99 napisał:

Co do nawozów do marca daleko poczekamy co przed wyborami powiedzą na dany problem , saletra może poczekać i tak samo NPK , do wiosny , sraczka nie wskazana .

🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v