Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są takie sześćsetrazowe fajki - oxy. Kupuje to młodzież i Ukraińcy. Skończy się to wywalasz. Marża bardzo dobra, smaków w ciul. Normalna nikotyna w elektronice. Gówniarze zaczęli przyłazić to byli kulturalnie acz stanowczo wypierdalani. Kuźwa... matki zaczęły to leszczom kupować 11 letnim smrodom... Mówi się że to nikotyna a ta zgrywa światową i twierdzi, że wie. Na pały chciałem zapodać...

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Tak jak ci ktoś napisał. Tak jak upadła komuna tak upadnie kaczyzm. Ludzie mają dość. Luzie chodzą po zakupy płacą rachunki, podwójne raty kredytów itd. I są wkurwieni i tak witają polityków pisu Milewicz sprzedała się za stołek i prawdę jej powiedzieli.

RPP podnosi stopy procentowe. Kiedy stopy procentowe spadną? - Biznes w  INTERIA.PL

za tuska by płacili tak samo pamiętasz Frankiewiczów to tusk się śmiał z nich  

Opublikowano

on taki religijny jak prezes-czyli na pokaz 😂.

bylem stara zawiesc do kosciola -patrze zyto stoi drzewa leza, pradu od wczoraj nie maja bo galezie spadly na linie dziwne ze nie maja kabli -dwa domy ale zawsze.

romus kto wycial z wykresu lata 2015-2020 ? problemem jest kurs franka a stopy o wiele mniejszym...

1 godzinę temu, jarecki napisał:

DTaras a radler to jest piwo czy lemoniada ?

to jest swinstwo ktorego nikt nie powinien pic..

akurat prezes przemawia w gnieznie- zaczal od najazdu czechow na polske, to bylo dawnoo temu-to pokazjue w jakim swiecie zyje..

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

romus kto wycial z wykresu lata 2015-2020 ? problemem jest kurs franka a stopy o wiele mniejszym..

chyba nie ja ... ale wtedy były te same może dlatego 

Opublikowano

ja nie bd ci pisał co tusk mi obiecał jak na niego głosowałem to był największy oszust jak teraz chorągiew 🚩 

Tak wygląda walka o posadę w TVN Rozenek: "Specjalnie upiekłam ciasteczka z czekoladą dla dyrektora Miszczaka😆

Opublikowano
jarecki napisał:

DTaras a radler to jest piwo czy lemoniada ?

Piwo to jest wyrób akcyzowy do 4,5 %. Jak ma 2% alko podlega ustawie o wychowaniu w trzeźwości a podawanie piwa osobie niepełnoletniej choćby i było "zero" można podciągnąć pod przepisy tej ustawy. U nas się smarkom nie sprzedaje!

• Thanks 1
Opublikowano

SKOTem fajnie sie jeździło. Preselekcja biegów była fajna. Ale siedzenie dla operatora broni pokładowej i sam KPWT to była masakra. Pamiętam jak w Braniewie ładowali je na wagony do huty. Zostały tylko wieże z uzbrojeniem. Potem nikt nie wiedział co z nimi zrobić. Leżały w hali po ruskiej jednostce.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

@Denwer lepiej Anioł Pański bys obejrzał..., a nie siejesz nienawiśc... 😢

Od Siania nienawiści  to  ty jesteś specjalistą  na tym forum  Zetorki12  reprezentujesz  ten sam poziom  co  te  stada   zdziczałe  które  wrzeszczą  swoje  nienawistne okrzyki  jak  was uczył  herrr  tuk 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Coraz wiecej agresji w tobie. Martwie sie o ciebie. Jaki powód? 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Coraz wiecej agresji w tobie. Martwie sie o ciebie. Jaki powód? 

Nie  mierz  wszystkich  swoje  chorą  zdziczałą  miarą   nienawiść  zalała  wam mózgi.  To co  wy  robicie  z tym  krajem  tego   historia  wam nie  zapomni

Opublikowano

Ja z krajem robie, 😄?? 

Człowieku, ja u żniwa. 

Nieźle ci sie lasuje

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Ja z krajem robie, 😄?? 

No  między  innymi  i  ty   siejesz  nienawiść    do  przeciwników Politycznych   od  lat   przypomnij sobie   Zetorki 12.  

FYbx44TXEAEp-M5?format=jpg&name=small

Opublikowano

Skandaliczna decyzja władz Uniwersytetu Warszawskiego, które zarezerwowały prawie 2500 tysiąca miejsc na przyszły rok akademicki, tylko i wyłącznie dla obywateli Ukrainy – mówił Witold Tumanowicz w trakcie konferencji prasowej Konfederacji.  Mamy do czynienia z sytuacją skandaliczną, ponieważ na te miejsca nie będą mogli rekrutować się Polacy. Mamy do czynienia z ogromną dyskryminacją Polaków i to już nie pierwszą.  Sprzeciwiamy się przywilejom, które są obywatelom Ukrainy nadawane. Jest to jawna dyskryminacja Polaków.

295567181_1673080206411948_7975946259411

• Thanks 1
Opublikowano

Romuś - naród bez znajomości historii skazany jest na zagładę.

24 lipca 1944 r. o 4.00 nad ranem, koło miejscowości Moderówka i Iwonicz woj. rzeszowskie, w Lesie Grabińskim, w masowej egzekucji, Ukraińcy z SS-Galizien pod dowództwem niemieckiego komendanta - barona Engelsteina i jego zastępcy, ukraińskiego majora, lekarza weterynarii Wołodymyra Najdy - zamordowali 72 mężczyzn, żołnierzy Armii Krajowej i Batalionów Chłopskich, aresztowanych wcześniej przez krośnieńskie i jasielskie Gestapo. Najda, siedząc na koniu, mierząc w tył głowy osobiście strzelał do więźniów. Naocznym świadkiem tych wydarzeń był mieszkaniec Iwonicza, Marian Krupa. Z jego relacji wynika, że kolumna kilku ciężarówek dojechała na Mołdawę, przysiółek Iwonicza. Na drodze przy potoku w okolicy Pańskiej Góry zatrzymała się. Oprawcy bali się pędzić skazańców piechotą przez miejscowość. Świadek usłyszał głośne krzyki w języku niemieckim i dźwięk łańcuchów którymi skuci byli skazańcy. Niemcy i Ukraińcy utworzyli kolumnę z więźniów skutych parami i prowadzili ich w kierunku Lasu Grabińskiego. Drogę przemierzali potokiem aby nie być widocznym z pola czy drogi. Niemcy obawiali się lasu. Pan Marian szybko wrócił do domu i ruszył w poszukiwaniu pomocy. Zmierzająca do Iwonicza odsiecz spóźniła się dwie godziny i nie zdołała uratować prowadzonych na śmierć.

295759561_5358001104277726_9811143963800

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v