Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Tak jest bo nie ma wyjścia innego a wcześniej pracownicy pracowali w niedzielę

Kwestia dogadania się z pracownikiem. 

Opublikowano
6 godzin temu, jarecki napisał:

SKS  I zaangażowanie nauczyciela wf .                     WĘGRY        Mąka pszenna, mleko krowie o 2,8-procentowej zawartości tłuszczu, cukier, olej słonecznikowy, udziec wieprzowy i piersi kurze nie będą mogły od 1 lutego kosztować więcej niż 15 października. - Tak musi być w każdym sklepie – zastrzegł Orban

To jest komuna w wydaniu prawicy węgierskiej. Tak jak nasz PIS. 

5 godzin temu, Roman176 napisał:

Kaczyński opanował USA wprowadził socjale ludzie przestali pracować bogaci muszą płacić ...... Kaczyński jest dyktator Ala Hitler zaczyna przejmować inne kraje .....

inflacja 7,6 jbn socjale 

Ty już w południe dałeś w palnik?

1 godzinę temu, dysydent napisał:

jakaś mała
kto liczy, że tyle mu wyszłoł?

Romanowi zawsze wychodzi inaczej niz wszystkim

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Jak tak źle to niech zacznie myśleć o rodzinie i dzieciach bo nie używany narząd zanika 🤭 

Tak jakby to miało jakiś zwiazek🤣

46 minut temu, Ursus932 napisał:

A jak promować , jak ma łeb i h*j to niech sam kombinuje , takich jak było, jest, i będzie zawsze i jakoś większość w życiu potrafi sobie poradzić 

No to niech pełne rodziny też działają bez socjalu skoro jako wiekszość potrafią sobie w życiu poradzić😆

28 minut temu, Roman176 napisał:

no ocknij się kiedyś było więcej i zobacz kto wprowadził w 2019 obniżyli o 1% albo 2%

No i co z tego jak progi nie były rewaloryzowane przy wzroście płac? 

7 minut temu, GRZES1545 napisał:

U nas otwarte sklepy, sprzedaje właściciel w niedzielę i święta 👍

I właśnie tak PISokomuna upodliła  przedsiebiorczych właścicieli. Robol ma wolne a właściciel nie.

Opublikowano
25 minut temu, dysydent napisał:

nie słyszałem i jest gdzie na "jutubie" czy skąd tam można zlinkować?

pitolenie było bardzo dobre jak zawsze gorzej z wykonaniem ....   mediach pitolą bardziej o najebanym Sienkiewiczu co budka szybko złapał i uciekał nim  z sejmu 

2 minuty temu, racyl napisał:

Tak ja TY 😂

ja do ciebie jestem takie schody jak te na placu warszawie 

Opublikowano (edytowane)

MORDERCY z PISU pozbywają się swoich obywateli nadajnikami 5G, wszystko po to, aby nie płacić już im emerytur, bo i tak są zadłużeni w ch*j, najbardziej w całej UNII, to zwykli bankruci! Mikrofal nie widać, można pozbywać się całych osiedli w białych rękawiczkach.

Edytowane przez many13
Opublikowano
2 minuty temu, agromatik napisał:

Nie debil tylko ofiara przemocy domowej, starzy lali go niemiłosiernie, a że niewielkiego wzrostu był to dostawał w łeb.

nie bierz mię swoją marą wychowania 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Romek wypłatę dziś miałeś?

nie a czemu ?

Opublikowano
2 minuty temu, agromatik napisał:

Butelki sprzedał.

masz jakiś problem ze sobą ? 

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

bo w bardzo radosnym nastroju jesteś.

zawsze jestem jak wchodzę na af  i czytam ....   

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

comment_1642014366uvY1uqlZeme4wSUoFMaxAp,w400.jpg

twoje teorły jebły jak tupolew w brzozę 🤫

Nigdzie nie byłeś i nic nie widziałeś ale w wiadomej dzielnicy  Amsterdamu , bardzo łatwo można trafić na naszą rodaczkę.

Przywaliłeś ze swoimi bzdurami jak dzik w sosnę. 

14 minut temu, Roman176 napisał:

@Ulman   twoje wolnorynkowi kraje upadają zobacz jaki dobrobyt    https://www.wykop.pl/link/6453143/bulgaria-szturm-na-parlament-sa-ranni-i-zatrzymani/

niskie podatki prawie  zerowe zero socjałów a jak dobrze 😆

Widać jak na dłoni że jesteś idiotą który albo nie wie co czyta albo jest nachlany albo nawet nie przeczytał co wkleił😂 Protest w temacie paszportów covidowych świadczy z cała pewnością ze brak jest socjalu i niskie podatki. Na razie nikt nic równie głupiego w tym roku nie napisał więc jesteś na ten moment nr1. 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Romek wypłatę dziś miałeś?

Nie, on po prostu taki durny od urodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v