Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Rosi na tym zależało bardzo i się doczekają że Polska zacznie z Ukrainą się szarpać . Tam gdzie 2 się bije 3 korzysta ale to prawda .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
21 godzin temu, hubertuss napisał:

Tylko niech pis nie mówi, ze obniża podarki jak je podnosi.

Czyli dupiarz   kłamie  mówiąc  że  PiS  znowu  podatki  obniżył  :D  :D  

FWl-vp5WAAAJpoe?format=jpg&name=small

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Spójność czasu wypowiedzi Trzaskowskiego z czasem do którego odnoszą się dane z rysunku. Popracuj nad tym i będzie OK.😂

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

Czyli dupiarz   kłamie

tak z ciekawości. czemu dupiarz? skąd takie nazewnictwo?

Opublikowano (edytowane)

dla prymitywnych umysłów prymitywizm epitetów według tych umysłów podnosi poziom ekspresji i poprawia wiarygodność argumentów.

prostak sądzi że wyzywanie oponentom ujmuje a nie wyzywającemu

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

No dobra, a kiedy napiszę " ale ze mnie idiota, bo znów uwierzyłem że PiS rozumie co czyni". To potem mogę potwierdzić że jestem idiotą, czy lepiej zaprzeczyć?😂

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

No dobra, a kiedy napiszę " ale ze mnie idiota, bo znów uwierzyłem że PiS rozumie co czyni". To potem mogę potwierdzić że jestem idiotą, czy lepiej zaprzeczyć?😂

skoro zrozumiałes , to przestałeś być idiotą. :D

Opublikowano (edytowane)

no i termin "idiota" to bardziej diagnoza a nie epitet i bez trafnej diagnozy nie ma szans na podjęcie bodaj prób leczenia...     no w tym przypadku samouleczenia

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ale że co? niewłaściwe kierunki wskazywł i zgodnie z zaleceniem przypowieści o "gorszących członkach ciała"?...

a czepię się jakiej roboty bo głupie pytania zaczynam zadawać i jeszcze co u siebie "samozdiagnozuję" i to publicznie

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
49 minut temu, mirro napisał:

Spójność czasu wypowiedzi Trzaskowskiego z czasem do którego odnoszą się dane z rysunku. Popracuj nad tym i będzie OK.😂

Obawiam się ,że wymagasz od niego rzeczy dla niego trudnych i nie osiągalnych. 

Opublikowano
31 minut temu, mirro napisał:

Za 5 godzin "tygodnica" jak pozbyłem sie kawałka palca wskazującego prawej ręki. 😂

Klasyczna kiedyś kontuzja poborowego😉😜🤣

Co żeś tam popychał, łańcuch na zębatce czy kanapkę do ust?🤭

A któren to dupiarz bo nie zaglądam tu ostatnio?

Biedronka?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Serio? W 2015 czy w 2021 działał już Polski Ład obcinający subwencje samorządom? Skąd ty bierzesz te info? Serio szukasz tu głupszych od siebie? 

A co do rozmów telefonicznych pamiętasz kto do Dudy dzwonił kilka lat temu?

https://tvn24.pl/polska/andrzej-duda-rozmawial-z-rosyjskimi-youtuberami-ktorzy-podawali-sie-za-sekretarza-generalnego-onz-antonio-guterresa-nagranie-4638341

52 minuty temu, dysydent napisał:

dla prymitywnych umysłów prymitywizm epitetów według tych umysłów podnosi poziom ekspresji i poprawia wiarygodność argumentów.

prostak sądzi że wyzywanie oponentom ujmuje a nie wyzywającemu

Czym bardziej obelżywych wyzwisk używa @Denwer wobec polityków opozycji tym bardziej możemy poznać kogo oni się najbardziej boją. Trzaskowski i Tusk są na pierwszym polu. Choć Hołowni też się dostaje co i rusz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
14 minut temu, jarecki napisał:

bo lubi sex jak Begier owies 😂

Znaczy nie powinien lubić? 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Rosi na tym zależało bardzo i się doczekają że Polska zacznie z Ukrainą się szarpać . Tam gdzie 2 się bije 3 korzysta ale to prawda .

No wlasnie. Oni się biją a my nic a nic na tym nie korzystamy. Malo tego - z glupoty jeszcze sami sobie szkodzimy. 

• Thanks 1
Opublikowano
47 minut temu, Agrest napisał:

Co żeś tam popychał, łańcuch na zębatce czy kanapkę do ust?🤭

No właśnie załatwił mnie układ łańcuch-zębatka.😂 Sam nie wiem jak to się stało. Ale zawsze dbałem w kombajnie o zbijaki awaryjne, to jeszcze mi się upiekło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v