Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

A czemu masz sie wstydzić? Nawet sensu tak prostego zdania nie zrozumiałeś? 

bo ja na ciebie płacę 

2 godziny temu, jarecki napisał:

kremówka .

to kiedy mogę wpaść na kawę 

Opublikowano (edytowane)

A czemu masz się wstydzić? 

16 minut temu, Roman176 napisał:

bo ja na ciebie płacę 

Wstydzisz się że na mnie płacisz? Dlaczego?

2 godziny temu, Roman176 napisał:

nie wstydzę się ze cię finansuje 

....a moze nie wstydzisz się bo taka wersja też była w miedzy czasie🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
~KONFEDERACJA

NIELEGALNA RATYFIKACJA 1/2 GŁOSÓW !!!! Zgodnie z art. 90 Konstytucji, jeśli Rzeczpospolita Polska na podstawie umowy międzynarodowej przekazuje organizacji międzynarodowej lub organowi międzynarodowemu kompetencje organów władzy państwowej w niektórych sprawach, ratyfikacja takiej umowy wymaga zgody w formie ustawy ratyfikacyjnej przyjmowanej kwalifikowaną większością głosów (przez Sejm większością 2/3 posłów w obecności co najmniej połowy ustawowej liczby posłów oraz przez Senat większością 2/3 głosów w obecności co najmniej połowy ustawowej liczby senatorów) lub w formie ogólnokrajowego referendum

tym bardziej czytam konfederacje tym @Ulman zdaje mi się ze jest głupszy

właśnie nieroby wyciągają rękę po nie swoje pieniądze i to oni powinni się wstydzić a nie bogaci którzy to finansują.

6 minut temu, Ulman napisał:

Wstydzisz się że na mnie płacisz? Dlaczego?

....a moze nie wstydzisz się bo taka wersja też była w miedzy czasie🤣

up xD

Roman czegoś takiego nigdy nie widział więc pyta🤣

Za dużo propagandy szkodzi jesteś tego przykładem!

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

prawdziwa kremowka to tylko z wadowic-po niej jes ttaka sraczka ze zaden stoperan nie pomoze..

1 godzinę temu, racyl napisał:

Ja mieszkam po zachodniej stronie ten starej dk19 😁 ciulowo się kończy odcinek od lublina do niedrzwicy bo trzeba sporo wracać w niedrzwicy do starej dk 19

jest gdzieś jakiś kamień słynnego prezydenta kaczyńskiego koło janowa lubelskiego na s19 😂

Ja czekam na pierwszy wychodek im Lecha kaczyńskiego 😂

jak się pis skończy to będzie oczyszczanie miast i budynków z czcigodnego prezydenta 😂

po paru lata okazalo sie ze jednak sp.lech kaczynski nie byl najgorszym prezydentem w historii polski, nawet obstawiam ze kiedys okaze sie ze jest w pierwszej trojce najlepszych.......

Opublikowano (edytowane)

Romanek, 

Ty Konfederacji nie czytaj bo i tak jako socjalista nie pojmiesz albo coś sobie dopowiesz i wyjdzie na odwrót.

Widzisz Roman jak zwykle nie zrozumiałeś - pisałem że powinien się wstydzić ten co łapę po cudze wyciąga wiec nie wiem za co ty się wstydzisz? Aż taki dziad jestes?😆

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

Robisz z siebie de biła za darmo czy za hajs?

Za gruby hajs który ty jako chłoporobotnik odprowadzasz w wieeeelkich podatkach do budzetu😁

Ty masz ten komfort ze nie musisz robić z siebie głupka ale z drugiej strony nikt ci nie zapłaci grosza za to że jesteś sobą.🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Za gruby hajs który ty jako chłoporobotnik odprowadzasz w wieeeelkich podatkach do budzetu😁

Media piszą że media podają iż "pinindzy ni mo i ni bydzie". Szalom!

1 minutę temu, Ulman napisał:

Ty masz ten komfort ze nie musisz robić z siebie głupka ale z drugiej strony nikt ci nie zapłaci grosza za to że jesteś sobą.🤣

Od TYSIĘCY LAT kabaliści magowie czarownicy PRÓBOWALI WYDOBYĆ ZŁOTO z POWIETRZA w końcu ci się udało.

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

1.Media piszą że media podają iż "pinindzy ni mo i ni bydzie". Szalom!

2.Od TYSIĘCY LAT kabaliści magowie czarownicy PRÓBOWALI WYDOBYĆ ZŁOTO z POWIETRZA w końcu ci się udało.

1. Odpowiedź zupełnie z d*py. Nie stać cie żeby wymyślić coś co choćby nosi znamiona inteligencji?

2. Widzisz jaki jestem zdolny. Ja mam z powietrza a ty będziesz rył pod ziemia do emerytury i guzik znajdziesz.

Opublikowano
jarecki napisał:

26 minut temu, mirro napisał:

A to jak będę jechał siać groszek na Osmolice , to będę trąbił.

traktorem po ,,S'' ?    To Dawaj jeszcze pod prąd🤔

Toć na prostej równej drodze wydoli 40 to może. Ja widziałem Fastraca na S3...

Opublikowano
51 minut temu, DTaras napisał:

Toć na prostej równej drodze wydoli 40 to może

Nie jeżdżę szybciej jak 50. Szczególnie jak mam naczepę na wózku.

2 godziny temu, racyl napisał:

A z której strony będziesz jechał ?

A normalnie. po staremu, starą drogą od Strzeszkowic.😂

55 minut temu, DTaras napisał:

Ja widziałem Fastraca na S3...

Rejestrowany jako ciągnik balastowy i prawko C.

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał:

no to za moja stodołą 😂

skąd dokładnie jesteś ?

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, racyl napisał:

skąd dokładnie jesteś ?

wszystko co podacie ponad konieczne na publicznym necie może zostać wykorzystanie przeciwko Wam

ja dodam od siebie że nie "może" a na pewno
kwestia czasu

https://www.wprost.pl/polityka/10595035/dziwne-wiadomosci-z-telefonu-zony-brejzy-zmasowany-cyberatak-na-nasza-rodzine.html

jaką PiS może przyjąć linię obrony?

ja swój typ mam tylko nie wiem czy pisać bo jeśli się co do Nich mylę to sami na to już dawno wpadli, jeśli się nie mylę, to mogła by to być nazbyt wartościowa podpowiedź

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 godzin temu, dysydent napisał:

jaką PiS może przyjąć linię obrony?

Powiedzą że to Izraelska firma rozsyła te wiadomości. Nie mają nic do stracenia. Na amerykanów nie wskażą, Chyba że tak wk***ią izraelczyków, że ci zdecydują się przekazać komisji trochę danych ze swojej bazy. Ale wtedy to będzie "kontrolowana zmiana rządu". 

8 godzin temu, racyl napisał:

skąd dokładnie jesteś ?

Pamiętaj "wróg podsłuchuje".😂

Opublikowano
mirro napisał:

51 minut temu, DTaras napisał:

Toć na prostej równej drodze wydoli 40 to może

Nie jeżdżę szybciej jak 50. Szczególnie jak mam naczepę na wózku.

2 godziny temu, racyl napisał:

A z której strony będziesz jechał ?

55 minut temu, DTaras napisał:

Ja widziałem Fastraca na S3...

Rejestrowany jako ciągnik balastowy i prawko C.

No wiem, że przecież to oddzielna kategoria pojazdów a po tych drogach można jeno samochodowymi. Tak tylko... a dobra.

Opublikowano
9 godzin temu, racyl napisał:

Miejscowość w Polsce o najniższym poziomie wypłat z 500+ - Tylko tłuste memy

Od razu bym się wyprowadził 😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v