Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Dziwne to, że maniek tylko na Wołyniu zafiksowany a nic nie wspomina o "administracji" wprowadzanej za ruskim wojskiem w czasie wyzwalania ani o chęci niesienia pomocy walczącym powstańcom we Warszaawie...

Tym się zajmie w okolicach 22lipca. Jeszcze nie pora.😂

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

No wyzywaj robaczku czekamy.. 😁

Za robaczka dostałem bana na dwa miechy.

4 godziny temu, peugeot napisał:

Many13   , historia jest taka a nie inna i jej  nawoływaniem do gorszego traktowania Ukraińców nie zmienisz a tylko potwierdzisz  ciąg zdarzeń  które mówią o tym czym kieruje się tak zwane " życie " .  

Pamięć historyczna  musi być przekazywana z pokolenia na pokolenie tym bardziej jeżeli nierządy zamykają w temacie usta. Ludzie ginęli za prawdę oczywistą i to mamy w najbliższej perspektywie?

16 godzin temu, jacus napisał:

masz co do tego jakies watpliwosci ?? z podkarpacia nadaje a skad -to nie onuca jak ulman tylko swir.

Jacus grabisz sobie a na grupie RMG cały czas zebrzesz o pomoc - a ja wszystko wiem w temacie.

4 godziny temu, jacus napisał:

wypisz wymaluj polacy wobec zydow w czasie II wojny ..

Podaj jakiś przykład żebym się mógł do tej informacji merytorycznie odnieść.

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

w polsce mamy takich bohaterow zolnierze wykleci sie nazywaja.

ogarek- o trybie incognito slyszales ?? nic nie trzeba czyscic. 

a kuriera nie widac , obiad i do rabania drzewa.

.https://sklep.pgg.pl/

No ty widać masz łeb jak sklep skoro potrzebowałeś 10 dni aby to skumc... i piszesz o jakieś blokadzie IP... Kura siok 🤕

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Już się pochwaliła sprawczyni. Ukraińska dziennikarka. Ruskie onuce wykorzystają to żeby pokazać krwawy przekaz nazistowskiej Polski. Ale co to zmienia, oni i tak ciągle to wkoło powtarzają. Polska to wolny kraj, jeśli się czuje zniesławiony niech ja poda do sądu. Za kilka lat doczeka się szczęśliwego finału sprawy. 

Opublikowano

Wiadomo że jedni czekali na drugich i było wiadomo że ani jedni, ani drudzy nie zrezygnują. Ambasador czekał żeby zostać męczennikiem, bo taki miał byc przekaz dla sowieckiego luda. Udało mu się i teraz "niewdzięczni Polacy nie doceniają daniny krwi żołnierza Armii Czerwonej w walce z faszystą". 

Bać się nie ma co, ale dawać d*py w sprawach oczywistych to chyba nie teraz.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, PawelWlkp napisał:

Już się pochwaliła sprawczyni. Ukraińska dziennikarka. Ruskie onuce wykorzystają to żeby pokazać krwawy przekaz nazistowskiej Polski. Ale co to zmienia, oni i tak ciągle to wkoło powtarzają. Polska to wolny kraj, jeśli się czuje zniesławiony niech ja poda do sądu. Za kilka lat doczeka się szczęśliwego finału sprawy. 

Ambasador to ambasador. Przy całym moim potępieniu agresji rosyjskiej. To nie zmienia faktu, że to jest ambasador i nikt nie powinien go atakować. To niesie ze sobą ryzyko znacznie poważniejszego odwetu Rosji na jakimś nie winnym Polaku, którzy w Rosji przebywają. Szkoda, że tego nie rozumiecie. Nie wiem czy pamiętasz pobicie polskiego dziennikarza w zamian za to, ze jacyś idoli w Warszawie napadli na dzieci ruskich dyplomatów.

Druga sprawa to woda na młyn ruskiej propagandy i możliwość pokazania jak się zachowują Polacy. Jeśli to zrobiła Ukrainka tym gorzej. Oni są u nas w gościach i powinni przestrzegać porządku. U siebie niech se leją farbą kogo chcą.

3 minuty temu, mirro napisał:

Wiadomo że jedni czekali na drugich i było wiadomo że ani jedni, ani drudzy nie zrezygnują. Ambasador czekał żeby zostać męczennikiem, bo taki miał byc przekaz dla sowieckiego luda. Udało mu się i teraz "niewdzięczni Polacy nie doceniają daniny krwi żołnierza Armii Czerwonej w walce z faszystą". 

Bać się nie ma co, ale dawać d*py w sprawach oczywistych to chyba nie teraz.

Niestety pisowska ciemnota tego nie rozumie. Nimi bardzo łatwo sterować i grać na ich emocjach.

9 minut temu, witejus napisał:

Już nie żyjemy

Przykre jest to, że tak mało z tego rozumiesz. Wyżej nie tylko przeze mnie masz wytłumaczone.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Ambasador to ambasador. Przy całym moim potępieniu agresji rosyjskiej. To nie zmienia faktu, że to jest ambasador i nikt nie powinien go atakować. To niesie ze sobą ryzyko znacznie poważniejszego odwetu Rosji na jakimś nie winnym Polaku, którzy w Rosji przebywają. Szkoda, że tego nie rozumiecie. Nie wiem czy pamiętasz pobicie polskiego dziennikarza w zamian za to, ze jacyś idoli w Warszawie napadli na dzieci ruskich dyplomatów.

A ty widziałeś nagranie z tego? Laska oblewa siebie farba i jego, jego ochrona patrzy wkoło tylko nie na nią.  A kto normalny teraz jedzie do rosji? Mordują już jej naród ,to co ma może list w ramach protestu wysłać. Jakieś dziwne skrzywienie w całej Europie że rosji to trzeba ustępować. Rosja to bandycki kraj a bandytów trzeba tępić

Edytowane przez PawelWlkp
Opublikowano (edytowane)

Cała masa ludzi z Polski jest w Rosji choćby nasi dyplomaci. Nie brnij więc w głupotę. Bo nie macie racji.

Nie interesuje mnie co zrobiła jakaś laska. To było głupie bez względu na to czy oblała siebie i jego czy kogo. To jest woda na mlyn dla ruskich i dla ich propagandy. I pomoc w obrzydzaniu i utwierdzaniu, że zachód ich nienawidzi. A taka propaganda pozwoli społeczeństwu w Rosji łatwiej akceptować wojnę

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

Ja tylko napominam, że nikt nie powinien kreować naszej polityki zagranicznej. Ani Pani Ambasador Mosbacher, która jebała naszych na funty, ani ukraińska dziennikarka. 

Tym bardziej że facet lazł na cmentarz poległych w II wojnie światowej. Na razie jeszcze nie jesteśmy stroną w obecnym konflikcie.

Opublikowano (edytowane)

Zdziczały PISowski lud tego nie pojmie. Ciekawe jakby naszego w Moskwie tak potraktowali. To pewnie byłoby haniebne i niedopuszczalne ale ruskiemu w Polsce to sie nalezało. Głupota ciemnego ludu i idioci przy władzy sprowadzą w końcu na nas nieszczęście. Kiedy coś podobnego ostatnio miało miejsce w europie. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Przykre jest to, że tak mało z tego rozumiesz. Wyżej nie tylko przeze mnie masz wytłumaczone.

Tak zadufanego w sobie jeszcze nie spotkałem ,twoje tłumaczenie średnio mnie interesuje

Opublikowano
1 minutę temu, PawelWlkp napisał:

Laska oblewa siebie farba i jego, jego ochrona patrzy wkoło tylko nie na nią.

Albo to była totalna ustawka, albo ochrona zareagowała w jedyny możliwy sposób. Facet i tak musiał przyjąć tę farbę na klatę. Jakby zareagowali, to zaraz byłoby wycie że mordują na terytorium Polski. Nasi za***ali sprawę i już.

• Like 1
Opublikowano

Przecież kilkanaście lat temu ktoś poszarpał w Warszawie ruskie dzieci i zabrał telefony. Za to ciężko pobili w Moskwie polskiego dziennikarza. Ale głupki z pisu tergo nie pojmują

Przed chwilą, witejus napisał:

Tak zadufanego w sobie jeszcze nie spotkałem ,twoje tłumaczenie średnio mnie interesuje

Może ciebie nie interesować w końcu pokazujesz, że nic z tego co się dzieje nie rozumiesz.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

że nic z tego co się dzieje nie rozumiesz.

za to ty ,,mondrzejszy" od telewizora wszystko wiesz i rozumiesz,na dodatek wszystkie rozumy pozjadał

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

To pewnie byłoby haniebne i niedopuszczalne ale ruskiemu w Polsce to sie nalezało.

A ja już wiem czemu tak się stało. To wszystko kwestia daty. Jakby to było 10 dowolnego miesiąca, to by wiedzieli jak reagować. Ale że to dopiero 9, noooo to zaskoczenie pełne.😂

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Przecież kilkanaście lat temu ktoś poszarpał w Warszawie ruskie dzieci i zabrał telefony. Za to ciężko pobili w Moskwie polskiego dziennikarza. Ale głupki z pisu tergo nie pojmują

5 minut temu, Ulman napisał:

Zdziczały PISowski lud tego nie pojmie. Ciekawe jakby naszego w Moskwie tak potraktowali. To pewnie byłoby haniebne i niedopuszczalne ale ruskiemu w Polsce to sie nalezało. Głupota ciemnego ludu i idioci przy władzy sprowadzą w końcu na nas nieszczęście. Kiedy coś podobnego ostatnio miało miejsce w europie. 

A drugie nieszczęście sprowadzą takie typy  🖕 i to po obu stronach   , dzielicie ludzi na pisowskich i antypisowskich , to krok w kierunku wojny domowej 

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Zdziczały PISowski lud tego nie pojmie.

W Polsce jest tylko zdziczały PISowski lud? innego niema?PISowski zdziczały lud oblał farbą ambasadora?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

za to ty ,,mondrzejszy" od telewizora wszystko wiesz i rozumiesz,na dodatek wszystkie rozumy pozjadał

Do tego wielkiej mądrości nie potrzeba. Nic to nie dało a ruscy łatwo to wykorzystają by pokazać swojemu społeczeństwu, ze to jednak prawda, ze zachód ruskich nie nawiedzi. Fajny dowód. A i przy okazji ktoś z naszych w Rosji może dostać po łbie. Na to naprawdę wielkiej mądrości nie potrzeba.

3 minuty temu, Ursus932bis napisał:

A drugie nieszczęście sprowadzą takie typy  🖕 i to po obu stronach   , dzielicie ludzi na pisowskich i antypisowskich , to krok w kierunku wojny domowej 

Tych dwóch co nei rozumieją co się stało akurat jest za pisem.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Tych dwóch co nei rozumieją co się stało akurat jest za pisem.

Ja pisałem między innymi o was , dwa przemądrzałe wieśniaki 

Edytowane przez Ursus932bis
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v