Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Się nie posraj z tej zazdrości.. 😁😁😁😁😁

synowej chyba. ty masz gówno i to osrane.

gdzie i kiedy sobie porozmawiamy?

Opublikowano (edytowane)

Jak zjadę kiedy z s19... Widać z niej te twoje budy ponoć... 🤔

Także bądź cierpliwy .. 😜

No nie będziesz pierwszy z forum co dozna tej łaski. 😎

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Jak zjadę kiedy z s19... Widać z niej te twoje budy ponoć... 🤔

jasne. serdecznie zapraszam. tylko napisz kiedy.

gdybyś czasu nie miał, bo łeb w krowiej d*pie będziesz trzymał jak zwykle,to daj znać. chętnie podjadę ... i słowo że ja sam. namiar aby daj niedojebie.

dobra. dość emocjom.

ile to jest 40 ha odjąć synowej 30? jak bogaty jest ogarek? :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Spoko... masz jak w banku...  

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

jasne. serdecznie zapraszam. tylko napisz kiedy.

gdybyś czasu nie miał, bo łeb w krowiej d*pie będziesz trzymał jak zwykle,to daj znać. chętnie podjadę ... i słowo że ja sam. namiar aby daj niedojebie.

Opublikowano
4 minuty temu, peugeot napisał:

Kombinujesz a wiesz że przykład traktowania studenta przez profesorka był pokazem głupoty i braku profesjonalizmu ze strony tego drugiego . Na dodatek łamiąc  zasady fizyczne próbujesz bronić Typa . 

A co ty możesz wiedzieć o studentach, profesorach i ich profesjonaliźmie?  Kompletnie nic, zero. To nie jest twój obszar ani materia o której możesz cokolwiek powiedzieć. Jak chcesz to możemy porozmawiać o nauczycielach z podstawówki bo o tym może masz jakies pojęcie.

Nie mówi się zasady fizyczne ale zasady fizyki panie znawco uczelni wyższych rodem z Pierdziszewa w gminie ch*jowo Wielkie

Opublikowano

Ooo i ulmanowi się udzieliło🤭

W kupie siła...🤣

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Spoko... masz jak w banku...  

słuuuuuchaj. co będę czekał.? co jutro robisz? może jutro gdzieś pogadamy?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Jutro będę w Filipowie.. Pasuje? 

Plac koło parku 🤔

Szczekasz chłopczyku a będzie to trza wylizać.. 😜

ja bede w Kocku. pasi?

filipowa to nawet gogle nie łapie. chyba że wpisać gówniany faraon. ale nie wiem czy to to.

6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Szczekasz chłopczyku a będzie to trza wylizać.. 😜

cie kórwa lizne pedale to...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

A co ty możesz wiedzieć o studentach, profesorach i ich profesjonaliźmie?  Kompletnie nic, zero. To nie jest twój obszar ani materia o której możesz cokolwiek powiedzieć. Jak chcesz to możemy porozmawiać o nauczycielach z podstawówki bo o tym może masz jakies pojęcie.

Nie mówi się zasady fizyczne ale zasady fizyki panie znawco uczelni wyższych rodem z Pierdziszewa w gminie ch*jowo Wielkie

Człowieku opanuj się , próbujesz argumentować używając błędów logicznych a to już desperacja . 

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_personam

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Kurla jaki ty żałosny bidul.. 😁🤕

aaaa w ryja checesz dupku?

jak to jest? tak prężne mleczne gospodarstwa są  i następców nie mają. czemu to tak? gówna wąchać nie chce już nikt?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Z czym kurduplu do ludzi 🤔

podskoczysz pedale?

Opublikowano

Się nie sil i tak nikogo nie wystraszysz dzidziusiu... 😜

Wim że sraczki dostałeś ale musisz to wytrzymać jakoś.. 😁

Ja tu będę się chwalił i pokazywał co mam... 

I co mnie obchodzi że ty się rozpłaczesz... 😎

Opublikowano

dobra ogarek. wisz jak tojest. dupoa wołowa jesteś i udawanie h*j wi kogo ci nic nie da.

sie usuę , zanim normalny mod mnie wywali.

Opublikowano

Wiem że cię boli że ja mam i będę miał... I nic tego nie zmieni i tyle.. Ja nie muszę kłamać bo mam i to będę pokazywał i tyle... I miód na moje serce jak nie możesz tego zdzierżyć.. 😜😁😁😁😁😁😁😁😁

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Wiem że cię boli że ja mam i będę miał... I nic tego nie zmieni i tyle.. Ja nie muszę kłamać bo mam i to będę pokazywał i tyle... I miód na moje serce jak nie możesz tego zdzierżyć.. 😜😁😁😁😁😁😁😁😁

ty nie masz nic. ty jesteś h*j który ożenił się z majątkiem i h*j ma nadal do powiedzenia. siedzisz cały czas na af. jesteś nieszczęsnikiem, który próbuje się dowartościować dokudczac innym . no taka zwykła dworska gnida. :D

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, many13 napisał:

Ale tą prawdę trzeba powielać a większość ma mieszankę zamiast żylnego ciśnienia. Niestety do pewnych cywilnych wyzwać trzeba wcześniej parę razy zjechać  i pohajerować bądż rzucić się z górnego pułapu w radosną przestrzeń obłoków. Ciągłe te same wyzwania za stodołą robią z nas zwykłych baranów sterowanych przez kór@wowizje

każde media tvn też jest żydowski 

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3216108111990674&set=gm.8559683134073715&__H-R

Proszę oto dokumenty znalezione w niemieckim internecie Michalik Duda dziadek obecnego prezydenta RP oficer w UPA oto dokumenty, Proszę czytać ,Był u Oetrulu następnie u Suchewycza UPA i potężny sympatyk Bandery. Polacy jestem w szoku, To jest z niemieckiego Telegramu, To są zdrajcy.

Zostaliśmy sprzedani.. ale czy w narodzie nie ma siły żeby obalić tych upadlińskich zaprzańców? Chyba nie spuścimy głów i nie damy się wyrzucić z naszego kraju? Zamykają usta tym co mówią prawdę wyprowadzając z sądu jak jakiegoś mordercę chcąc tym samym zastraszyć resztę pchają nas w wojnę z ruskim a niebawem też w domową. 

280026032_3216108138657338_2225676019536257695_n.jpg

278460008_3157890367822267_2047314584938749982_n.jpg

278564953_3157890417822262_7538256119272965196_n.jpg

279812322_1607941609582451_2726605560938769385_n.jpg

Edytowane przez many13
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v