Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wyciągasz zbyt pochopnie wnioski . 

Podajesz niesprawdzone linki , nie sprawdzasz dat i przy tym wymagasz od innych absolutnych dowodów . Może dla odmiany sam podaj dokładne informacje z datami , bo to ważne . Myślałem że postarasz się sam zweryfikować informacje które ktoś poddał pod wątpliwość  ,  jak widać Ciebie to nie interesuje .

Opublikowano (edytowane)

Taaa, dokładnie jak w TVPis. Niesprawdzone linki, podejrzane źródła dezinformacja a ich prawda jest mojsza niż twojsza. Przecież Ty kolego nie masz żadnej, ale to dosłownie żadnej informacji która to co za linkowałem może podać w wątpliwość. Masz jedynie domysły o manipulacji bo ci sie wydaje ze tak jest. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Jak tak bardzo wam się biznesy z rosją podobają to pojedźcie tam albo na białorus. Popatrzeliacie na statki oligarchow  i was fantazja poniosla. Tam 70 % ludzi żyje poniżej wszelkich znanych nam norm. A żeby zostać oligarcha to już minimum przeszłość w KGB potrzebna. Teraz Orban wam zaczął imponować 😂😂 jak go unia i nato odstawi to będzie miał jeszcze tańszy gaz i ropę, swoją ruską 😁 tylko będzie zmiana premiera na jakiegoś pochodzenia wschodniego.

Opublikowano

Najpierw udowodnij prawdziwość  i aktualność tych informacji , jeśli ktoś coś napisze nie oznacza  że to prawda .

To co napisałeś w ostatnim poście idealnie do Ciebie pasuje .

Spór Polski z Ukrainą w sprawie transportu jest świeżą sprawą , bez problemu możesz to sprawdzić . 

Opublikowano

Z pewnością możesz znaleźć link który wykaze nieprawdziwość mojego. Aż dziwne ze tego nie robisz. Na razie to wygląda tak - ja podałem link a ty nie podałeś niczego oprócz bredni że ci się wydaje i masz podejrzenia 

Opublikowano
14 minut temu, peugeot napisał:

Ja pamiętam tą sytuację i informacje na ten temat znalazłem bez problemu , chciałem abyś sam spróbował zweryfikować to co podajesz .

Zanim napiszesz że ktoś pisze brednie , sprawdź to .

Pierwszy lepszy link https://publicystyka.ngo.pl/polska-dogadala-sie-z-ukraina-w-sprawie-wznowienia-tranzytu

Gdzie tam jest napisane ze spór w sprawie transportu drogowego został rozwiązany? 

Opublikowano
6 minut temu, peugeot napisał:

Ukraina zablokowała transport kolejowy w odpowiedzi na polski drogowy - tak w dużym uproszczeniu . Więcej informacji wyszukaj sam . 

Nie pogrążaj się 

Opublikowano

Jak z wariatem🤣 Masz link z wczoraj z portalu " Do rzeczy". Napisane jest jak wół że upaina eskaluje konflikt w temacie transportu kołowego. Nie umiesz czytać czy zaprzanstwo ci logikę do reszty zaburzyło? 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, peugeot napisał:

Ulman pisał o transporcie samochodowym a tu wjeżdżasz z wagonami,podobno z transportem kolejowym się dogadali a z samochodami chcą się sądzić mimo wojny i olbrzymiej pomocy.Nie uważasz że coś jest nie tak?A i jeszcze,Ukraińcy znieśli embargo na polskie mięso ?bo nic nie słyszałem.

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, peugeot napisał:

I to dla ciebie jest dowód ? 

Oczywiście. Twoje zachowanie to najbardziej potwierdza. Jakbyś miał coś mogącego to podważyć to byś starych bzdur nie wklejał 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Dowodzenie twierdzenia jest obowiązkiem twierdzącego . 

Tamten spór został rozwiązany  , później wybuchła wojna w Ukrainie i w związku z tym wprowadzono jeszcze inne zasady przewozu towarów przez granicę . 

Opublikowano
46 minut temu, witejus napisał:

A i jeszcze,Ukraińcy znieśli embargo na polskie mięso ?bo nic nie słyszałem.

Na to wysyłane w ramach pomocy jako żarcie już znieśli. 😂 Tzn nie znieśli ale się nim nie brzydzą.🤣

• Haha 1
Opublikowano

No już drugi syn pilnuje tego płotu a zwykłą drabiną można go pokonać śmiech na sali. Straż graniczna powinna tego pilnować a nie wojsko. WOT-u wcale nie ma a w propagandzie pier**lą co innego. Dobre żarcie chociaż dają.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v