Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ulman. taka mnie myśl naszła.

weź mi powiedz. czy światem rządzą głupcy?

Opublikowano

To ty kolego nie masz zadnego konkretu. Co za problem jest kilka zdań wyjasnienia napisać?  No chyba że nie masz pojęcia i piszsz cokolwiek. Nie jeden taki pacjent już tu był co wystarczyło 2-3 niewygodne pytania zadać i zaczynał się gubić i kleic głupa.

Opublikowano
mirro napisał:

Ja pier**lę, ale odpowiedź😂 "Musimy mieć i nie uciekniemy". za***ista argumentacja. A kto zacz ten ekspert?😂 Przypominam że sprzęt kupuje się pod zadania,  a szczególnie tak zajebiaszczo bogaty kraj jak Polska. Jeżeli Polska planuje wojnę napastniczą, to faktycznie zagony pancerne, żeby wydać bitwę ogromną i srogą, mogą się przydać. Ale jeśli nie, to argumentacja leży i kwiczy. Ruskie kolumny miałyby się znacznie lepiej, gdyby zdobyli panowanie w powietrzu. Ale im się nie udało i zaczęło się polowanie na ruskie czołgi.

Amunicja krążąca - to jest jebitnie niebezpieczna sprawa. Drony to dla biednych. Jeszcze te z ręcznymi granatami ppanc z dodrukowaną lotką. W Jemenie napsuli krwi hamerykanom. Nie mniej jak żydowski premier odwiedził Arabię Saudyjską to Hutim żaden dronowy atak się nie powiódł - przypadek?

Opublikowano
Ulman napisał:

Roszczeń z tytułu jakiego przestępstwa?  Bycie ruskim to przestępstwo? Nie rozumiem o czym piszesz

Już wyjaśniam. Jeżeli zostaje na delikwenta nałożona sankcja a ma on majątek który można zabezpieczyć to do wyjaśnienia sprawy ów pionek jest podejrzewanym i majątek ów z tego tytułu można blokować. Czy samo bycie ruskim to przestępstwo? W tym kraju, tam gdzie się kończy asfalt a dalej mieszkają ludzie - zajebiście tak!

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Już wyjaśniam. Jeżeli zostaje na delikwenta nałożona sankcja a ma on majątek który można zabezpieczyć to do wyjaśnienia sprawy ów pionek jest podejrzewanym i majątek ów z tego tytułu można blokować. Czy samo bycie ruskim to przestępstwo? W tym kraju, tam gdzie się kończy asfalt a dalej mieszkają ludzie - za***iście tak!

Bycie ruskim to przestępstwo?  Ty też oszalałes jak rozedrgane wystraszone PISowskie masy?

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

No i co w związku z tym? Jaki to ma związek z zamrażaniem majątków rosjan?

jaka część rosjan popiera Putina?

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Musisz poszukać w necie

znaczy załapałeś o czym ja.

a jeszcze takie pytanie do Ciebie. jesteś na usługach Rosjan tutaj? napiszesz szczerze?

Opublikowano

A co? Argumentów nie masz? 

nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. no ale skoro tak, to nie musisz odpisywać.

Opublikowano (edytowane)

odpowiedź na pytanie trudna?

wstydzisz się?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Banalnie łatwa. Możesz przyjąć że jestem na usługach logiki i rozsądku a nie uprzedzeń, lęków i manii prześladowczej.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Banalnie łatwa. Możesz przyjąć że jestem na usługach logiki i rozsądku a nie uprzedzeń, lęków i manii prześladowczej.

pokrętnie, ale do zrozumienia. @jacus szybko się poznał.

Opublikowano (edytowane)

nie omieszkam.

Ty, ale nieźle Ukraińce sobie poradzili z Twoimi ? co nie?

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v