Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję Ci, Boże, oddaję Ci całą moją chwałę!” - to pierwszy wpis tegorocznej Miss World po koronacji - Karoliny Bielawskiej. Jesteśmy dumni i składamy serdeczne gratulacje 

@Denwer przyjmując że ta Panna to dzieło stwórcy, to powinna chwalić Pana a nie oddawać mu swoją chwałę. Delikatna różnica, ale jednak jest. Oczywiście stwórcę wali po całości chwała tej Panny, bo to ziemska chwała a królestwo Jego nie z tego świata. 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Generalnie jak byłem w Wawie na fabryce u mojego przyjaciela to zaszokował mnie tym że zarabia tyle samo co ja. 

A czemu miałby więcej?

Opublikowano

Potrzebne Ci zaplecze polityczne, które zapewni Ci immunitet.

Musisz kolegów na eksponowane stanowiska rządowe wepchnąć

Opublikowano

No to trza jednego dać na Prezydenta. Już nawet mam kandydata.😂 Ten by mnie ułaskawił bez zastanowienia. 

4 minuty temu, Agrest napisał:

Potrzebne Ci zaplecze polityczne, które zapewni Ci immunitet.

Raczej wsparcie ogniowe.😂

Opublikowano

Jeszcze trochę i nie będę musiał Cię przekonywać.🤭

Namawiaj kolegę, potem rewolucja i czystka , a potem - tak jest Panie Premierze!😁

Opublikowano

Wynieśli by Cię na ołtarze, lecz nie jako świętego🤭

Opublikowano

@DenwerFaktycznie za Tuska importowaliśmy ok 1mln t węgla, obecnie 10mln t,  po odcięciu od rosyjskiego cena dla przeciętnego konsumenta węgla cena zacznie się od 2tys tona, w tej informacji czysta propaganda

• Like 4
Opublikowano
40 minut temu, Denwer napisał:

Andruszkiewicz, to nie ten co miał wprowadzanie 5G technologii nadzorować? Już się naumiał ? Bo chyba coś nie idzie to dobrze, albo idzie tak jak on się naumiał.😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał:

Mało tego pis dalej sprowadza od ruskich węgiel gaz i ropę a Tuska się czepiają

Bo to wina Tuska i Tusk zaczął.🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Poziom zycia bardzo sie wyrównał tyle że w miastach jest bardziej kolorowo i lepsze fury jeżdżą.Np,  @Roman176 i @jacus wierzą że mieszkają w centrum galaktyki i 200 km dalej nie ma już nic ale jak sie po kraju nie jeździ to taki jest stereotyp. 

A propos - a gdzie się koledzy podziali? 

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Bo to wina Tuska i Tusk zaczął.🤣

A Tusk gryzie PiS i wice wrersa 

Przecież ta wojna trwa od 🤔 tylko momentami nasila się 

Opublikowano

Tu masz rację, chociaż jeżdżąc po Polsce zauważałem niestety że różni się utrzymanie obejścia na południu wschodzie zachodzie i północy. Każda ze stron ma swoje podejście do tego tematu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v