Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Ta bajka miała przesłanie, nawet teraz handlujemy swoim czasem. A cyfrowa krypto waluta bije rekordy.  

a kto zarabia na tej walucie ? swojego czasu rosja kilka lat temu chciała pozbyć się $ z obiegu i raz  sprzedała przenice za bitcoin  i to był jej pierwszy i ostatni raz  wystarczyło że eleon musk pochwalił bitcoin zakupił powiedział żę za tesle mozna nimi płacić i po kilku tygodniach zarobil pewnie 1 mld $ na nich 

Opublikowano

No i stało się.

Dezerter który uciekł na Białoruś nie żyje.

Oficjalnie się powiesił.

Ot wybrał sobie los. Na co on liczył?

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

No i stało się.

Dezerter który uciekł na Białoruś nie żyje.

Oficjalnie się powiesił.

Ot wybrał sobie los. Na co on liczył?

Za mało wiedział , był niepotrzebny 

Opublikowano

przedwiośnie to najlepsza pora. też mam zamiar skończyć z sobą zobaczę , czy mi się uda.

Opublikowano (edytowane)

jeśli zobaczysz to znaczy że się nie udało.

tylko nikogo nie informuj co "zobaczyłeś" bo tak na prawdę nikogo to nie obchodzi a przynajmniej mnie.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał:

jeśli zobaczysz to znaczy że się nie udało.

tylko nikogo nie informuj co "zobaczyłeś" bo tak na prawdę nikogo to nie obchodzi a przynajmniej mnie.

lukaszenka będzie chciał okup .

Opublikowano

Emil Czeczko nie żyje. Dezerter z polskiej armii znaleziony martwy w Mińsku

Były polski żołnierz, który w grudniu ubiegłego roku zdezerterował i uciekł na Białoruś, został znaleziony martwy. Informację o śmierci mężczyzny podał Komitet Śledczy Białorusi.

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

a kto zarabia na tej walucie ? swojego czasu rosja kilka lat temu chciała pozbyć się $ z obiegu i raz  sprzedała przenice za bitcoin  i to był jej pierwszy i ostatni raz  wystarczyło że eleon musk pochwalił bitcoin zakupił powiedział żę za tesle mozna nimi płacić i po kilku tygodniach zarobil pewnie 1 mld $ na nich 

Jak mógł na nich 1 mld zarobić skoro Rosja sprzedaje pszenicy za 9 mld?

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Wyprane w sensie że kto uwierzy w tą ustawkę?

44 minuty temu, leber napisał:

przedwiośnie to najlepsza pora. też mam zamiar skończyć z sobą zobaczę , czy mi się uda.

Mamy już wiosne więc musisz jeszcze trochę poczekać.

Daj spokój z takimi zamiarami. Mamy wiosnę , zrobi sie cieplej, na miasto wyjdą sprężyste, cycate dwudziestolatki w stringach, bedzie zimnie piwko pod parasolem a i @galan99 zawsze coś od czapy napisze. Co wiecej chciec od życia?

9 minut temu, galan99 napisał:

Emil Czeczko nie żyje. Dezerter z polskiej armii znaleziony martwy w Mińsku

Były polski żołnierz, który w grudniu ubiegłego roku zdezerterował i uciekł na Białoruś, został znaleziony martwy. Informację o śmierci mężczyzny podał Komitet Śledczy Białorusi.

No to teraz powinniśmy Łukaszence wypowiedzieć wojne bo nam obywatela zabił. Co ty na to? 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Jak mógł na nich 1 mld zarobić skoro Rosja sprzedaje pszenicy za 9 mld?

co ? zarobił musk zakupił bitcoiny  o wartosci 1,5 mld $ a po jego zakupie cena wzrosła o 90 % sporą częśc sprzedał a troche zostawił 

Opublikowano (edytowane)

chodziło o inwestycje w bitcoiny że daje zarobić , w sumie ktoś zarabia na nich i to niezle a przykład rosji był że jednak trzeba inwestować w cyfrowe waluty w przemyslany sposób a nie podążać za modą 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
hubertb napisał:

Władek jeszcze nie wie ale pewnie już odpowiednia poduszka już czeka, jeszcze tylko trwają kłótnie o kolor trumny. 

Władek wie i jest to pierwsza hipoteza wyjaśniająca areszty dla generałów. Druga to poszukiwania szpiega vel. kozła ofiarnego.

leber napisał:

Eee.... Szkoda tak bez sensu. Lepiej zaczaj się przy jednej z ryskich wyrzutni na białorusi i odejdź z hukiem.

Opublikowano

Panowie, to co @leber napisał to nic śmiesznego. Znam kilka osób ktore miały wielkie problemy, depresję i to sa ciezkie przeżycia i niełatwo wyjść na prostą. Jesli kolega ma poważne problemy to trzeba trzymac kciuki a nie podśmiechujki robić.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v