Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Byłem tydzień w szpitalu , ludzie gadają że Polska będzie krajem obojga narodów a na gruzach Ukrainy powstanie państwo żydowskie . 

Apelują, żeby nie siać dezinformacji,ale widze na ciemny naród nie działa, nie , to nie do ciebie, tylko tych w szpitalu :D

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Byłem tydzień w szpitalu , ludzie gadają że Polska będzie krajem obojga narodów a na gruzach Ukrainy powstanie państwo żydowskie . 

To był oddział psychiatryczny? W sensie ci ludzie na jakim oddziale tak gadają?

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:
8 minut temu, hubertuss napisał:

To był oddział psychiatryczny? W sensie ci ludzie na jakim oddziale tak gadają?

Apelują, żeby nie siać dezinformacji,ale widze na ciemny naród nie działa, nie , to nie do ciebie, tylko tych w szpitalu :D

A  jak wy widzicie wyjście z tego poligonu na wschodzie od polski ?

Opublikowano

Jak rozpoznać  Ruskich Trolli   wystarczy  zobaczyć  czy  ich  narracja  która  piszą  na Polskich formach  zgadza  się  z tym  co  piszą  w Rosji 

FN-yrVVXMAg3h8r?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)

@Denwer zarówno ty jak i Andruszkiewicz możecie jechać walczyć na Ukrainę. Prezydent Duda powiedział, ze co prawda są przepisy o których pisałeś. Ale powiedział też, że jeśli ktoś ma potrzebę może jechać walczyć. Ponieważ to jest racja stanu. To jak jedziecie walczyć czy kapitulujecie przed Putinem jak pisze Andruszkiewicz? A czekaj to nie ten Andruszkiewicz co wyłudzał kasę z sejmu na paliwo?

https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/603310,andruszkiewicz-kilometrowki-paliwo-sejm.html

gf-3quu-NapG-UUUH_odlozyl-120-tysiecy-bo-jezdzil-za-nasze-664x442-nocrop.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ten Rogozin? Serio masz takie problemy z czytaniem i rozumieniem tekstu. Po rzekomym wpisie Rogozina. Kogo czego Rogozin - Rogozina. To jest podstawówka. Kto to jest ten pan to sobie znajdź.

Tak dla jaj to robię 😛.

A Ty się nie spinaj 

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

Maruś jakby Polacy dobrze znali język ukraiński to zaraz by im przeszła chęć pomagania. 

Kuzynka opowiadała jak wyzywają Polaków od ku , pi , h bo akurat uczy się tego języka. 

7 minut temu, Ursus932 napisał:

Tych sensacji to nie brałbym zby serio bo sam tytuł mówi że to mocno naciągane. 

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Zbytnio mądre to nie jest co wkleiłeś .

Dlaczego?

Opublikowano

Chiny nie chcą być przyjaciółmi Rosji? „Bild”: samolot Ławrowa zawrócił w połowie drogi do Pekinu .

Samolot szefa rosyjskiej dyplomacji zwrócił się nad Nowosybirskiem, a więc miastem w stosunkowo niewielkiej odległości od granicy Rosji z Kazachstanem, Mongolią i Chinami. Wcześniej przeleciał blisko 3 tys. km.

Maszyna z Siergiejem Ławrowem miała wylądować w Pekinie w czwartek – podaje „Bild”. Zamiast tego wylądowała… w Moskwie.

Zamieszanie może mieć związek z podawanym przez media faktem poproszenia przez Rosję Chin o pomoc w walce na Ukrainie. Kreml chciał uzyskać od Pekinu sprzęt wojskowy. Nie jest tajemnicą, że Zachód, a szczególnie USA, patrzyłyby negatywnie na torpedowanie wspierania Ukrainy przez państwa demokratyczne.

Rosji już nikt nie lubi ? .

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

056-tego-kierowce-mocno-popieram.jpg

Jechałem ostatnio przez Bochotnicę. Ktoś wstawił baner w formie znaku - Putin idzi na ch.j😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v