Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla jednych wojna i tragedia a dla innych doskonały interes. Pan Kołodziejczyk wczoraj blokował białoruska granice a dziś go w jego wlanej wsi od h.... wyzywają bo bialorusini kupują kapuste i bardzo dobrze płacą, też im sprzedaje. I nic mnie nie obchodzi kto ją będzie jadł bo nie będę rodzieral szat nad rzeczami na które nie mam wpływu. 

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Przechodzisz już samego siebie.

Jak leca to widocznie jest bezpiecznie a widziałeś żeby na prawdziwej wojnie było bezpiecznie? Jak widzisz to co pokazują w TV to byś tam poleciał?  No istnieje też opcja że są debilami😆

Opublikowano
17 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nie przejmuj się ją też nie kupilem. Co roku była siana więc jak raz nie posieje to się nic nie stanie. W polifosce krzemowej jest sporo soli. 

Może jeszcze gdzieś Korn kali dorwe 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertb napisał:

Lecą żeby ruscy nie bombardowali. Da to choć odrobinę oddechu. Zresztą sami tam nie jadą, Czech i Słoweniec też będą. 

Tiaaa, ruscy wstrzymają ostrzał🤣🤣🤣 I co jeszcze? Pewnie sie wycofaja z UPAiny i reparacje wypłacą😂😆

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Lecą żeby ruscy nie bombardowali. Da to choć odrobinę oddechu. Zresztą sami tam nie jadą, Czech i Słoweniec też będą. 

To się ruskie przestraszą takich person. Ha,ha....

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, hubertb napisał:

Primo przecież Niemcy zniszczyli cały nasz kraj ale ich nie krzyżujemy dziś. 

Mów za siebie bo dla mnie to takie same ścierwo jak ci ze wschodu. 

31 minut temu, DTaras napisał:

Oczywiście jest to idealnie dopasowane do obecnej rzeczywistości. Jak ruska bomba spada na ukraińskie osiedle oczka same wyskakują a język znajdzie wygłodniała wrona. 

Tak tak tak sobie tłumacz. 🤦‍♂️

Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał:

Jarosław Ukrainę zbaw! Bohatersko poleci,  przegoni Putina i wygra wojnę sam! 

Jarosław Europę zbaw!!! Przywódca na skalę światową! Niezastąpiony i nieustraszony!!! Jarosłąw co się Putinowi nie kłaniał. On jedzie pomścić Lecha.

Są dwie opcje - albo to są kompletni kretyni którzy bezmyslnie prosza sie o kłopoty, prowokują i drażnią Putina albo tam jest gówno nie wojna i chcą Putina rozdrażnić żeby zrobił jeszcze większą rozpierduchę.

Czyżby Jarosław chciał się  bawić w starszego brata, który poleciał do Gruzji?🤔 W przeciwieństwie do Lecha, to kiepski z niego "mąż" stanu i trochę będzie mnie bawić propaganda w TVP o bohaterstwie Jarka który z narażeniem życia udał się do Kijowa.

• Haha 1
Opublikowano
PRIMO napisał:

30 minut temu, hubertb napisał:

Primo przecież Niemcy zniszczyli cały nasz kraj ale ich nie krzyżujemy dziś. 

Mów za siebie bo dla mnie to takie same ścierwo jak ci ze wschodu. 

31 minut temu, DTaras napisał:

Oczywiście jest to idealnie dopasowane do obecnej rzeczywistości. Jak ruska bomba spada na ukraińskie osiedle oczka same wyskakują a język znajdzie wygłodniała wrona. 

Tak tak tak sobie tłumacz. 🤦‍♂️

Z tego co napisałeś to zapewne masz już proklamowaną niepodległość.

Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał:

To się ruskie przestraszą takich person. Ha,ha....

To jednak władzę trzech państw, należących do Nato świat mógłby odrobinę mocniej się już wk....

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał:

A co do Obajtka to miał swoje pałacyki przekazać a nie te od Orlenu. Więc od Adamowiczowej prywatnych mieszkań nie wymagaj.

A  dlaczego  obajtek  ma  przekazać  swoje  prywatne nieruchomości 

A  Admowiczowa  swoje  prywatne  apartamenty  już  nie 

To jest  wasze  POpaprane  myślenie   :D  :D  :D  

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

odrobinę mocniej się już wk....

Nie pragnij, swiatowej zawieruchy.

u nas w kraju pożar ale nikt go nie gasi, jak by obywatel Pl na drugi plan 

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Ja cyniczny? Serio Internet nie gryzie. Sprawdź czyje obiekty oferuje Obajtek a szybko dowiesz się, że nie dwoje własne tylko Orlenu. Naprawdę nie umiesz sprawdzić tak prostej rzeczy czy nie rozumiesz słowa cyniczny?

Powiem ci tylko tyle , na około wszytkich wyzywasz i szczekasz  , gorszy jesteś od typowego pisiorka !  Ale mnie to uj obchodzi czy ktoś przyjął uchodźce czy nie , i sam za pewne też nie wiesz bo ktoś na srejbuku tak napisał i to będzie prawda 🤦‍♂️ tak samo nie wiadomo czy WOŚP przyjeła  .  Mnie poprostu takie rewelacje po żadnej stronie nie ruszają 🤷  , ja powiedziałem że nie przyjmę żadnego i koniec ! 

Opublikowano
7 minut temu, tomek222 napisał:

Czyżby Jarosław chciał się  bawić w starszego brata, który poleciał do Gruzji?🤔 W przeciwieństwie do Lecha, to kiepski z niego "mąż" stanu i trochę będzie mnie bawić propaganda w TVP o bohaterstwie Jarka który z narażeniem życia udał się do Kijowa.

Marecek sobie ołtarzyk z Jarosłwem w domu ustawi i bedzie się do zbawcy europy modlił 🤣 Jaki elektorat taki bohater😅

• Like 1
Opublikowano

@Denwera gdzie ja napisałem, że Adamowiczowa ma nie przekazywać.? Może to zrobiła może nie. Jak sobie chce. Obajtek remontował swoje pałacyki za kasę Orlenu to na co są dowody to mógł by i je udostępnić. To miał być taki pisowski oligarcha na wzór tych ruskich. Przez kilka lat zgromadził majątek ok 35 mln zł.

Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

Nie pragnij, swiatowej zawieruchy.

u nas w kraju pożar ale nikt go nie gasi, jak by obywatel Pl na drugi plan 

Nie pragnę, piszę w kontekście dlaczego nikt nie będzie bombardował. W czasie wizyty.

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Powiem ci tylko tyle , na około wszytkich wyzywasz i szczekasz  , gorszy jesteś od typowego pisiorka !  Ale mnie to uj obchodzi czy ktoś przyjął uchodźce czy nie , i sam za pewne też nie wiesz bo ktoś na srejbuku tak napisał i to będzie prawda 🤦‍♂️ tak samo nie wiadomo czy WOŚP przyjeła  .  Mnie poprostu takie rewelacje po żadnej stronie nie ruszają 🤷  , ja powiedziałem że nie przyjmę żadnego i koniec !

Ktuś Ci nakazał przyjęcie?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

a gdzie ja napisałem, że Adamowiczowa ma nie przekazywać.?

tu

29 minut temu, hubertuss napisał:

Więc od Adamowiczowej prywatnych mieszkań nie wymagaj.

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Póki co to sam szczekasz. Boli cię prawda która pisze i szczekasz. W Libii i Syrii były wojny tak samo jak na Ukrainie.

Ośmieszyłeś się nazywając mnie cynikiem czy tam hipokrytą bo już nie pamiętam. Ale nie rozumiałeś nawet dlaczego. Nie umiałeś sprawdzić czy obiekty przekazane przez Obajtka są jego czy Orlenu. A pisałeś o mnie cynik pod wpisem @Denwer że Adamowiczowa powinna dać swoje prywatne. Nazywasz kogoś cynikiem nie wiedzą dlaczego a potem piszesz, że ja wyzywam. Jak mam nie wyzywać skoro sam pokazujesz z głupotę swoją.

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

ja powiedziałem że nie przyjmę żadnego i koniec ! 

Jak by chcieli w gospodarce pracować... Ale obora to im smierdzi .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v