Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Tylko Iran i jego przywódca to jest taki sam jak nie większy antychryst jak Putin, zmienił więc stryjek siekierkę na kijek 

Taki już los tych co nie mają tej czarnej mazi 🤷, trzeba kupować od wariatów

Opublikowano

Dlaczego ten drugi ma krawat, pasek od spodni i sznurówki.

Przecież to potencjslna broń. A krzesło plastikowe to już w ogóle...

Opublikowano

Trzy lata temu byłem w Dubaju, nie długo na chwilę targów z firmy. Po przylocie wsiadaliśmy w taksówkę która była hybrydą, a w hotelu okazało się że butelka 1,5l "naszej" wody kosztuje jedynie 65zł. Jak zwiedzałem miasto i rozmawiałem z taksówkarzem który był z Pakistanu zrozumiałem że on nie może powiedzieć nic więcej niż to że żyje mu się dobrze i zarabia świetnie. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Dlaczego ten drugi ma krawat, pasek od spodni i sznurówki.

Przecież to potencjslna broń. A krzesło plastikowe to już w ogóle...

Bo ten drugi to agent USA 😛

Opublikowano

2 minuty temu, hubertb napisał:

Trzy lata temu byłem w Dubaju, nie długo na chwilę targów z firmy. Po przylocie wsiadaliśmy w taksówkę która była hybrydą, a w hotelu okazało się że butelka 1,5l "naszej" wody kosztuje jedynie 65zł. Jak zwiedzałem miasto i rozmawiałem z taksówkarzem który był z Pakistanu zrozumiałem że on nie może powiedzieć nic więcej niż to że żyje mu się dobrze i zarabia świetnie. 

O właśnie. I Dubaj to idealne miejsce gdzie PiS powinien wygrać kolejne wybory.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Bo ten drugi to agent USA 😛

Putin go wzrokiem kładzie😁

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tu tylko tak pierdzielą , wielkie maczo w gumofilcach a stanie przed takimi Moskal to wtedy pogadamy... ,mam znajomych całą mase nie popiera pisiorów a tak samo boją się wojny

Konfliktu zbrojnego tylko  głupi się nie boi 🤷

Głupi by  się nie bał ale trzeba bronić kraju , tak samo jak domu rodziny jak by jakiś h*j dobijał się do domu . nie broniłbyś bo ja bym za jebał .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Ręce które leczą, w sumie jest to rozwiązanie problemu naszej służby zdrowia. 

Jak ciężko mnie zdenerwować to temat służby zdrowia i NASZYCH lekarzy potrafi doprowadzić do szału. Ja rozumiem być chciwym, załganym a nawet niedouczonym ale oni już w tym przechodzą wszystkich polityków i samych siebie. 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

To jest okupacja. Ni huhu, żadnej pomocy  niech ich Mateusz utrzymuje jak taki miłościwy. Osoby które nie wniosły do naszego systemu zdrowotnego ani grosza są w nim w tym momencie uprzywilejowane. 

A czego ty się spodziewał 🤨 przecież dudopis wywodzi się od ukrów i swoim zawsze da pierwszeństwo a ty będziesz tylko zwykłym pachołkiem we własnym kraju. 

Opublikowano

A bo w każdym normalnym kraju uchodźcy są najpierw kwaterowani w obozach filtracyjnych bo przecież h... wie kto z tamtad idzie i dopiero po pewnym czasie myśli się co dalej. A u nas rozwozi się ich po całym kraju i daje większe prawa niż obywatelom. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, mirro napisał:

O właśnie. I Dubaj to idealne miejsce gdzie PiS powinien wygrać kolejne wybory.:lol:

37 minut temu, hubertb napisał:

Nie, gdyż tam partia musi się modlić a nie tylko udawać. 

najlepszy dowcip jaki w tym roku czytałem lub słyszałem i wybaczycie że spamuję aby zebrać go do jednego kawałka do screena

dobrze że ja już po kawie

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

To D  tusk   chciał  sprzedać  LOTOS  Rosjaną 

Ale za to piździorki sprzedały arabusom i kto jest większa menda?

Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

A czego ty się spodziewał 🤨 przecież dudopis wywodzi się od ukrów i swoim zawsze da pierwszeństwo a ty będziesz tylko zwykłym pachołkiem we własnym kraju. 

Tak 🤔 oj coś oszukujesz  , bo @many13 pokazuje że od pejsatych

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, hubertb napisał:

Tylko Iran i jego przywódca to jest taki sam jak nie większy antychryst jak Putin, zmienił więc stryjek siekierkę na kijek 

Typowy katol i  pisior .🤦‍♂️ 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Mam tylko nadzieje, że moje zadupie będzie bezpieczne. Luźniej zabudowy się nie opłaca bombardować.  

A ja mieszkam między największą elektrownią i 32 bazą w Łasku 🥴 , jak Rusek popije brymuchy i źle wprowadzi współrzędne to rakieta przypierdoli w moją stodołe 🤨

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v