Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

stara mapa , ja mam mape jeszcze ze związkiem radzieckim i se mysle czy się niezrobi ona aktualna się , na wszelki wypadek zatrzymam .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

No i łukaszenka okazał się większym ścierwem niż putin

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Białoruś już jest winna ludobójstwa ludzi na Ukrainie , powinna zniknąć z mapy świata zostać podzielona na Polską cześć i Ukraińską .

Tak z tydzień temu dzielona tu była Ukraina między Polske i Rosję. Dzisiaj dzielisz Białoruś między Ukrainę a Polskę. Zaraz Polska wyjdzie na hegemona co uczestniczy w każdym potencjalnym rozbiorze sąsiada.

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Wszystko na wschód od Rzeszowa i Lublina ginie z radarów

I tak ma być.

Opublikowano

@mirro I jak po twojemu będzie z tą Ukrainą? Oby się to na nas nie rozlało.

Opublikowano

Wolę nie prorokować, bo zbyt wiele moich proroctw już się wypełniło. Dlatego licze na opamiętanie, bo pozostałe opcje które mi się przewijają to masa trupa.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Wolę nie prorokować, bo zbyt wiele moich proroctw już się wypełniło. Dlatego licze na opamiętanie, bo pozostałe opcje które mi się przewijają to masa trupa.

Mirek ,daj mi na PW te twoje proroctwa , chce wiedzieć już dziś 🤨 ,czy teraz bydło wyprzedawać 🙄

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

Trzymaj bydło będzie drogie.

A dziś jeden byczek 600 kg pojechał przed czasem z przymusu 🥴

Opublikowano

Bo straszy atomem, łamie wszystkie postanowienia genewskie i ogólnie NAPADŁ NA SUWERENNY KRAJ W EUROPIE ? Chyba jesteś ostatnia osobą na świecie która tego nie widzi. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

gdyby rosja putin chciał NATO w tej wojnie to by nie straszył bo z samej definicji jest różnica między straszyć a zachęcać

to bandycka natura i w argumentacji uznaje tylko strach  inna sprawa że tylko strachem można mu do rozumu przemówić bo bandyci to z zasady tchórze
ale zdarzają się i fanatycy i NATO zakłada że moze być tym drugim stąd tak łatwo do bezpośredniej wojny się nie da wciągnąć

gorzej gdy wojna światowa jest w planach putina i jednak jest fanatycznym psychopatą to wtedy.... przejeb..ne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dysydent napisał:

putin chciał NATO w tej wojnie

Nie w tej, ale w następnej. Hitler też najpierw Polskę zaatakował a potem poszedł dalej. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano (edytowane)

na razie jeszcze ta nieskończona

dobra, przemyślałem
głupie pytanie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
22 minuty temu, hubertb napisał:

Bo straszy atomem, łamie wszystkie postanowienia genewskie i ogólnie NAPADŁ NA SUWERENNY KRAJ W EUROPIE ? Chyba jesteś ostatnia osobą na świecie która tego nie widzi. 

Nazywany jest tu trolem 🤷

Opublikowano
Ulman napisał:

12 minut temu, jacek1296 napisał:

Odnoszę wrażenie, że putin robi wszystko, aby nato przystąpiło do wojny.

Skąd taki wniosek?

w. putin powiedział, że nie chce wojny z NATO a jak do tej pory robi wszystko na odwrót?

dysydent napisał:

to samo co tornado tylko na podwoziu czołgu albowiem wali pociskami hiperbarycznymi i może z bliska.

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

na razie jeszcze ta nieskończona

Jego standardowy system prowadzenia ognia opiera się na przyrządach optycznych i laserowych (są to: celownik optyczny, dalmierz laserowy, czujnik pochylenia, elektroniczny przelicznik balistyczny) i zapewnia celność trafień do 10 m

Opublikowano
20 minut temu, dysydent napisał:

gdyby rosja putin chciał NATO w tej wojnie to by nie straszył bo z samej definicji jest różnica między straszyć a zachęcać

to bandycka natura i w argumentacji uznaje tylko strach  inna sprawa że tylko strachem można mu do rozumu przemówić bo bandyci to z zasady tchórze
ale zdarzają się i fanatycy i NATO zakłada że moze być tym drugim stąd tak łatwo do bezpośredniej wojny się nie da wciągnąć

gorzej gdy wojna światowa jest w planach putina i jednak jest fanatycznym psychopatą to wtedy.... przejeb..ne

Naczytałam się ostatnio tych przepowiedni wszystkich i spać nie mogłem 🥴 chyba czeka nas zagłada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v