Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, mirro napisał:

Jak został ranny, to opatrzyła. A jak tylko się przestraszył, to przytuliła.😂

😗

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Noooo Panowie spokojnie, bo stąpacie po kruchym lodzie.

rozwiń?

Opublikowano
58 minut temu, 6465 napisał:

Chciała byś żyć na Białorusi? Oni dogadują się z Putinem 😁

Niemcy i Węgry też się dogadują więc teza o Białorusi mocno naciągana.

50 minut temu, Pafnucy napisał:

no widzisz. a ten putin j**any co narobił? a żeby zdechł w męczarniach.

A co zrobił? 

Panowie PISocholicy , gdzie się wasz wódz jedyny , największy maż stanu w dziejach podziewa? Nie widać go zupełnie jakby siedział zesrany ze strachu gdzieś w piwnicy. A może pojechał ocalić Ukrainę 😄

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Panowie PISocholicy , gdzie się wasz wódz jedyny , największy maż stanu w dziejach podziewa? Nie widać go zupełnie jakby siedział zesrany ze strachu gdzieś w piwnicy. A może pojechał ocalić Ukrainę 😄

Póki co to prezydent spokojnie siedzi w Warszawie. A twój wódz to gdzie jest ? 

• Haha 1
Opublikowano

Gen. George #Patton: "Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie (...) Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami".

274290184_285641483638068_36015530967688

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Nie prezydent. Prezes Jarosław wiecznie dziewica. Gdzie się podział? 

Pewnie tak jak w każdy sobotni wieczór myśli jak to ci życie uprzykrzyć.... Widziałeś jakie dobre rady Donek sprzedawał ? 

Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

Póki co to prezydent spokojnie siedzi w Warszawie. A twój wódz to gdzie jest ? 

A który to jego wódz 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Pewnie tak jak w każdy sobotni wieczór myśli jak to ci życie uprzykrzyć.... Widziałeś jakie dobre rady Donek sprzedawał ? 

chu... tam z donkiem. Gdzie jest Jarosław Polskę zbaw  co jest mężem stanu najlepszym w dziejach i przywódcą niezastąpionym. Nie udziela się , nie przemawia, nie widać go wcale. Pod pierzynką tak jak w grudniu 81?

Opublikowano
15 minut temu, cinek1808 napisał:

Mówią że chcę przyjąć Ukrainę do unii europejskiej . Po*ebało ich całkiem

I to ostro naciskają na decyzję, ma być przyjęta bez weryfikacji w trybie przyspieszonym, i kasę Duduś już  kazał rezerwować na odbudowę Ukrainy 🙆‍♂️ 

Opublikowano

Pafnucy co Ty odpierdalasz? Mamy Cię Gościem tytuować?🤔🤔🤔🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
Ulman napisał:

A co zrobił?   

Człowiek się uczy cale życie to i Tobie nie zaszkodzi. Sprawdź godzina po godzinie jakich sił i środków użyli ruscy do przejęcia Kabulu i porównaj z obecną sytuacją. Na południu zajeli tamę, puścili wodę i zaczekali marynarzy bo zrobili im miejsce. I zaraz pewnie odetną Odessę. Tam im się udało. Naprawdę uważasz że wysłanie tego co wysłali na Kijów to nie jest zbrodnia na własnym wojsku? Zanim zajmą Odessę kraj zmniejszy się o następne dwa tysiące ludzi. Ukraina schowała śmigła. Jak zacznie teraz szarpać zaplecze... Kijów padnie zapewne w max. 5 dni i ja bym tam nie wracał jatka po wsiach może być zajmująca na tyle, że i wladimircowi się odechce.

Opublikowano
Ulman napisał:

A co zrobił?   

Człowiek się uczy cale życie to i Tobie nie zaszkodzi. Sprawdź godzina po godzinie jakich sił i środków użyli ruscy do przejęcia Kabulu i porównaj z obecną sytuacją. Na południu zajeli tamę, puścili wodę i zaczekali marynarzy bo zrobili im miejsce. I zaraz pewnie odetną Odessę. Tam im się udało. Naprawdę uważasz że wysłanie tego co wysłali na Kijów to nie jest zbrodnia na własnym wojsku? Zanim zajmą Odessę kraj zmniejszy się o następne dwa tysiące ludzi. Ukraina schowała śmigła. Jak zacznie teraz szarpać zaplecze... Kijów padnie zapewne w max. 5 dni i ja bym tam nie wracał jatka po wsiach może być zajmująca na tyle, że i wladimircowi się odechce.

Pafnucy napisał:

2 minuty temu, mirro napisał:

Noooo Panowie spokojnie, bo stąpacie po kruchym lodzie.

rozwiń?

Jeszcze nikt nie ustalił płci...

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Pafnucy co Ty odpierdalasz? Mamy Cię Gościem tytuować?🤔🤔🤔🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

toż jestem

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

i kasę Duduś już  kazał rezerwować na odbudowę Ukrainy 🙆‍♂️ 

Wziął na odbudowę Polski, to teraz załatwi na odbudowę Ukrainy. Ukraina już prosi żeby przestał.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v