Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

romus - trzezwy jeszcze jestes jako tako ???

co ma wspolnego hartwich z koscielniakiem ??? tego nie rozumiem..

dales cala liste -na kazdy punkt mozna dac odpowiednia afere pis-u.

ale mi sie nie chce pare punktow

afera z elewarrem-teraz dopiero tam sie dzieje

jakas afera w zus- nik niedawno podal raport

amber gold - geth back przekret  4 razy wiekszy

afera podsluchowa- pegasus

skok na ofe i rabunek reszty pieniedzy.

nagrania-meile dworczyka na rosyjskich serwerach

i tak punkt po punkcie.......................................

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Tak, i dlatego pasuje na stałe takie 5 sztuk.

To niech CBA z funduszu sprawiedliwości kupi i se popatrzymy.

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

tak było za Tuska o sądy na telefon ..

Pierw były sądy na telefon , a teraz jest prokuratura na smyczy. I weź zgadnij kiedy było lepiej.

kk kupi? Koła.. no może z farbą do kadłubu... Dobra, nabijasz się. Mnie nie chodzi o to, że z Włoch się nie da. Mnie idzie o czas.

Opublikowano
26 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Iwona Hartwich 

co ona ma wspolnego z wypadkiem w oswiecimiu ?? 

czy ona prowadzila sledztwo ??niszczyla dowody,falszowala zeznania swiadkow ???

odpowiedz na proste pytania co sie zmienilo -dobra zmiana mial byc ...

Opublikowano

Wierzę, że niezależna władza sądownicza , nie podlegająca wytycznym partii, jest solą w oku niektórych polityków. Marzy im się powrót do sprawdzonych wzorców PRL czy Federacji Rosyjskiej

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

nagrania-meile dworczyka na rosyjskich serwerach

Eeeee tam. Premier twierdzi że na rosyjskich serwerach to mogą być tylko rosyjskie maile i to wyprodukowane przez Rosjan.😂

31 minut temu, jahooo napisał:

Wierzę, że niezależna władza sądownicza , nie podlegająca wytycznym partii, jest solą w oku niektórych polityków.

No tak. Tylko jedni pocierają jedynie piekące oko a PiS uwziął się aby sól wydłubać z niego.😂

1 godzinę temu, jahooo napisał:

A ja na piszę tak - ani jednym ani drugim nie pasowała klasyczna demokracja,

Bo nie odebrali klasycznego wykształcenia. Widocznie w ich programie nauczania występował tylko jeden przedmiot i nazywał się TKM.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
32 minuty temu, jacus napisał:

co ona ma wspolnego z wypadkiem w oswiecimiu ?? 

czy ona prowadzila sledztwo ??niszczyla dowody,falszowala zeznania swiadkow ???

odpowiedz na proste pytania co sie zmienilo -dobra zmiana mial byc ...

Pod koniec kadencji PIS przed wyborami zrobisz sobie rachunek zysków i strat 8 lat rządów a takie sranie codziennie na prawo i lewo nic ci nie da .

Opublikowano

Jesteś pełgający karzeł reakcji oraz opłacany dolarami imperialistów defetysta i podżegacz. Zmień się, albo władza wypali Cię rozpalonym żelazem.  Chyba że będzie pod ręka napalm.😂 Jest dobrze i władza to wie.

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Pośmiać się można ale żarty się kończą  Sady padną , z uprawą kapusty zostaną ludzie z tego roku i kartoflami jest podobnie jest nie ciekawie .

Malina ma być po 30 zł za kg.

Serbscy plantatorzy zacierają ręce. Ceny malin będą wysokie

serbscy_plantatorzy_zacieraja_rece_ceny_malin_beda_wysokie

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Wierzę, że niezależna władza sądownicza , nie podlegająca wytycznym partii, jest solą w oku niektórych polityków. Marzy im się powrót do sprawdzonych wzorców PRL czy Federacji Rosyjskiej

Nie przejdzie to. Od najniższego szczebla władzy układy i układziki 

Opublikowano

Okoliczności w jakich się znaleźliśmy i informacje jakie otrzymujemy wskazują, że ktoś próbuje wmanewrować słowiańskie narody w bratobójczą wojnę. Weszliśmy w kontakt z grupami podobnymi do naszych stowarzyszeń wolnościowych na Ukrainie, Białorusi i Rosji i wiemy, że nie ma woli wojny w żadnym z tych narodów niezależnie od tego czego chcą politycy i globaliści.

273951932_280764474182962_989816976758458791_n.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v