Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, tomek1974 napisał:

Widzisz nie wiele ludzi rozumie co koło nich się dzieje ,żyjemy w czasach kiedy obce krają mają swoje media i prowadzą swoją politykę dzięki nim a taki zwykły zjadacz chleba łyka to jak małpa kit. 

Przyjrzyj się dokładnie wszystkim politykom, tym z PO i PIS to zobaczysz że oni niczym sie nie różnią. tak samo przyjrzyj się prawicowym gazetom : do rzeczy, sieci, gazeta polska, gazeta wyborcza

Małpa to łyka kit jak nie rozumie że ktoś wydaje adekwatnie do swoich zarobków i wypisuje że kasia tusk dostała torebkę za 30 tys

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Przyjrzyj się dokładnie wszystkim politykom, tym z PO i PIS to zobaczysz że oni niczym sie nie różnią. tak samo przyjrzyj się prawicowym gazetom : do rzeczy, sieci, gazeta polska, gazeta wyborcza

Małpa to łyka kit jak nie rozumie że ktoś wydaje adekwatnie do swoich zarobków i wypisuje że kasia tusk dostała torebkę za 30 tys

Tam gdzie wojna to wióry lecą musisz walczyć metodami wroga bo przegrasz ,nie wiozłem się z próżni   tak walczy agentura wpływu 

Opublikowano

Może i biedniej się żyło za PO ale takiego kretynizmu nie było w publicznej telewizji i tych prywatnych mediach.

Teraz to się walą na całego, żadnych zasad nic i tępa propaganda "Tusk", Tuskowe, Podatek tuska itp

Opublikowano

29 minut temu, tomek1974 napisał:

tacy jak ty sa wlasnie wstydem dla normalnych polakow

nie wiesz co piszesz 

ty za to dokladnie wiesz co przepisujesz z partyjnego przekazu

16 minut temu, tomek1974 napisał:

Jacuś akurat ma więcej wiedzy niż Ty i twoje memy. Agenci ? 😄 zluzuj, w tym temacie to nie wiem czy pisze aktywnie 15-20 osób. szkoda twoich wielokrotnie używanych memów z Tuskiem.

Widzisz nie wiele ludzi rozumie co koło nich się dzieje ,żyjemy w czasach kiedy obce krają mają swoje media i prowadzą swoją politykę dzięki nim a taki zwykły zjadacz chleba łyka to jak małpa kit. 

ktos o inteligencji pis-uaru rzeczywiscie lyka wszystko gowno...

8 minut temu, tomek1974 napisał:

Tam gdzie wojna to wióry lecą musisz walczyć metodami wroga bo przegrasz ,nie wiozłem się z próżni   tak walczy agentura wpływu 

wzorem dla ciebie orban, le pen ?? wasz przyjaciel z wegier za dwa dni leci lizac dupe putinowi moze i prezes by sie zalapal akurat z pracownikami komunistycznych sluzb ma doswiadczenie od lat 80 gdy z jednym oficerem sb mieszkal..

Opublikowano

po tym wybitnie tu niepoważnym dniu mam takie w/g mnie poważne pytanie

- po tych wszystkich ułaskawieniach nieskazanych, piętrowych sędziach w TK, łączeniu stanowisk politycznych z policyjnymi, a szczytem ostatnio inwigilacja opozycji politycznej bandyckimi metodami przecież gdyby tu rzeczywiste prawo i sprawiedliwość miały zapanować to rzeczywiście sporo tej podróby trzeba by pozamykać/

czy oni teraz dobrowolnie oddadzą władzę gdyby wybory... wybory już raz fałszowali i bardziej gdyby jawnie opinia publiczna wskazywała że bez sfałszowanioa wyborów nie wygrają to czy nie będzie ... nie istnieje ryzyko że jednak będą z nimi problemy?

czy nie cofną nas w demokratyzacji państwa w okolice komuny i naszych wschodnich sąsiadów co to coraz do tych sąsiadów podobniejsze media już mamy?

to pytanie czysto teoretyczne ale jakźe praktyczne odstawy aby je zadać

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

Dotacje nazywasz zarobkiem?

no to poczytaj sobie jakie ma ona i jej mąż mają przychody roczne a potem rajcuj się torebką za 30tys.

Dla mnie prostego wieśniaka 30tys to jest dużo ale nie obracam taką kasą jak ci dwoję ;)

Edytowane przez racyl
Opublikowano
9 minut temu, tomek1974 napisał:

No jak wyborcy mają to kojarzyć skoro za podwyżki cen gazu odpowiada pis który w 2016 roku żądał arbitrażu z Gazpromem i kupowania gazu po cenach rynkowych.

A to co podpisała Kopacz w 2014 roku Morawiecki w grudniu 2020 bez jakich kolwiek zastrzeżeń poparł.

Tak więc skoro wyborcy po są trochę jak prymitywne plemię. To wyborcy pisu są totalnie jak prymitywne plemię, że można nimi tak łatwo manipulować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v