Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał:

moderatorzy 

chyba że ktoś coś zgłosi bo po tym co widzę to  nawet moderatorzy tego nie czytają

z resztą komu by się chciało i czy by nadążył? skarg nie ma z zewn i z wewn to ... co to dla serwera taki ruch obsłużyć zwłaszcza że media tutaj to podlinkowania i przestrzeni dyskowej ledwie bajty hypertekstu zajmują

można by poblokować wyświetlanie obiektów osadzonych spoza domeny

no, zdało by się

i na tym wniosku wszelkie działania się kończą :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, dysydent napisał:

chyba że ktoś coś zgłosi bo po tym co widzę to  nawet moderatorzy tego nie czytają

z resztą komu by się chciało i czy by nadążył? skarg nie ma z zewn i z wewn to ... co to dla serwera taki ruch obsłużyć zwłaszcza że media tutaj to podlinkowania i przestrzeni dyskowej ledwie bajty hypertekstu zajmują

czytają czytają ;) użyj OBRAŹLIWYCH słów wobec innych to się o tym przekonasz.

Z tym nowym mareczkiem to niedługo trzeba będzie zmienić ten temat  na "memy  historyczne i obsesje " ;)

Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

czytają czytają ;) użyj OBRAŹLIWYCH słów wobec innych to się o tym przekonasz.

Z tym nowym mareczkiem to niedługo trzeba będzie zmienić ten temat na forum na memy historyczne i obsesje ;)

odezwał się mądry 

Opublikowano (edytowane)

obrażeni lub zdegustowani zgłaszają
to wystarczy

mod musiałby gruby dodatek za szkodliwe warunki dostawać gdyby wszystko czytał

tyle prostactwa kretyństwa i wszelkiej maści durnot że po tygodniu obiektywizm oceny by stracił

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

on strzela do tuska--slepakami, seria za seria , tylko huk i nic wiecej. 

37 minut temu, mirro napisał:

Nie miałem przyjemności z człowiekiem,.😂

nic dziwnego- bal sie cie spotkac..

36 minut temu, Roman176 napisał:

do śląska zwozili sb na emeryturę nie pamiętam do jakiego miasta bytom 

do bytomia ?? chyba zartujesz,mam tam rodzine. sosnowiec a nawet marklowice predzej🤣,on jako dziecko pracowal na slasku,tak samo jak pol mojej rodziny.

20 minut temu, Rogas71 napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/wosp-2022-ks-klaban-jak-co-roku-wspiera-akcje-jurka-owsiaka-6732001395518144a. Że też się Owsiak nie brzydzi tej kasy od księży pedofili😜

gdybys nie byl rogasiem to bys wiedzial ze to ksiadz polsko-katolicki z  katabasami nie ma nic wspolnego.

ile wplaciles na prawdziwego pedofila z lichenia ??

13 minut temu, tomek1974 napisał:

aciebie kto wyslal na taka placowke- po linii partyjnje sam prezes ??

2 minuty temu, tomek1974 napisał:

media są tak samo ważne jak wojsko ,nie można pozwolić żeby w internecie opluwano Polaków 

tacy jak ty sa wlasnie wstydem dla normalnych polakow

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

do bytomia ?? chyba zartujesz,mam tam rodzine. sosnowiec a nawet marklowice predzej🤣,on jako dziecko pracowal na slasku,tak samo jak pol mojej rodziny.

i wszystko jasne 

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

obrażeni lub zdegustowani zgłaszają
to wystarczy

mod musiałby gruby dodatek za szkodliwe warunki dostawać gdyby wszystko czytał

tyle prostactwa kretyństwa i wszelkiej maści durnot że po tygodniu obiektywizm oceny by stracił

Jak walniesz całą stronę tekstu stojącego w rozkroku to też się nie chcę tego czytać

Opublikowano
1 minutę temu, tomek1974 napisał:

tacy jak ty sa wlasnie wstydem dla normalnych polakow

Jacuś akurat ma więcej wiedzy niż Ty i twoje memy. Agenci ? 😄 zluzuj, w tym temacie to nie wiem czy pisze aktywnie 15-20 osób. szkoda twoich wielokrotnie używanych memów z Tuskiem.

My już praktycznie znamy te memy z PO na pamieć 😄

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Jacuś akurat ma więcej wiedzy niż Ty i twoje memy. Agenci ? 😄 zluzuj, w tym temacie to nie wiem czy pisze aktywnie 15-20 osób. szkoda twoich wielokrotnie używanych memów z Tuskiem.

My już praktycznie znamy te memy z PO na pamieć 😄

i oto chodzi 

Opublikowano
30 minut temu, Roman176 napisał:

rekord to znaczy coś czego nie było 

pytałem ogólnie rolnictwo i samochody

Ogólnie  to można porozmawiać o d*pie Maryni a nie o statystykach.

Opublikowano

Jacuś akurat ma więcej wiedzy niż Ty i twoje memy. Agenci ? 😄 zluzuj, w tym temacie to nie wiem czy pisze aktywnie 15-20 osób. szkoda twoich wielokrotnie używanych memów z Tuskiem.

Widzisz nie wiele ludzi rozumie co koło nich się dzieje ,żyjemy w czasach kiedy obce krają mają swoje media i prowadzą swoją politykę dzięki nim a taki zwykły zjadacz chleba łyka to jak małpa kit. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v