Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jacus napisał:

smiac sie czy plakac-facet co ledwo ma kontakt z rzeczywistoscia,mozg jak galareta.. ledwo mowi

https://www.onet.pl/sport/onetsport/andrzej-golota-dostal-wezwanie-do-wojska-w-polsce/s4n0wh4,d87b6cc4

może wypowiemy ruskim wojne i bedzie MMA FAME  dobrze chociać że kliczko bedzie po naszej stronie bo to ukrainiec .  albo zorientowali sie żę z zaopatrzeniem w wojsku kiepsko i bedzie się trzeba w razie czego napierdalać się na gołe pięśći z ruskimi

18 godzin temu, galan99 napisał:

Państwa Muzułmańskie maja własną kulturę i narzucają ja innym a Państwa demokratyczne takie rozwojowe są upadłe tak pilnowali swej kultury że je już nie mają .

MI NIKT NIE NARZUCA a muzyka arabska mam w ulubionych , takie zespoly jak Serhat Durmus    nawet polecam serhat durmus  -gesi baglari 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
15 minut temu, jarecki napisał:

może wypowiemy ruskim wojne i bedzie MMA FAME  dobrze chociać że kliczko bedzie po naszej stronie bo to ukrainiec .  albo zorientowali sie żę z zaopatrzeniem w wojsku kiepsko i bedzie się trzeba w razie czego napierdalać się na gołe pięśći z ruskimi

skoro z uzbrojeniem przysłowiowym "po zęby" ciężko to bodaj..... w zęby :ph34r:

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

7.gif aj ulman aleś ku maty 

Jak zwykle po pytaniu o szczegóły uciekasz w głupkowate odpowiedzi. Po prostu Roman, nie jesteś osobą która zna fakty i ma swoją ocenę danej sprawy. Powtarzasz za to bezmyślnie slogany typu "zbrodniarze komunistyczni" czy "Tusk okradł Polskę" i tacy są Pisowi bardzo potrzebni. Dobrze że wyrobiłeś sobie odruch unikania odpowiedzi i palenia głupa jak czujesz że polegniesz na temacie. Jakiś instynkt samozachowawczy ci został 😆

Opublikowano
11 godzin temu, witejus napisał:

Ty to na poważnie czy dla jaj o tym Bolku?on obalał co najwyżej flaszki z sbekami ,także tyczy się to niejakiego Michnika Adama ,Grzyba Józefa.Czarzasty Włodek sprawę postawił jasno  ,,myśmy się z wami k... dogadali"

Witek masz absolutną rację, na uprawnienia kombatanckie nasz marszałek na kocie nie ma szans, bo na żadnej liście do internowania, w przeciwieństwie do brata, nie widniał. Co bardziej dociekliwych może zastanawiać drobny fakt tak szczególnych względów, wziąwszy pod uwagę, że internowani byli opozycjoniści takich metropolii jak Bździny Małe czy inny Wąchock. Natomiast w Magdalenkowym ,,myśmy się z wami k... dogadali" i owszem postawił swoje trzy krzyżyki na listach obecności i protokole uzgodnień końcowych ale przeca nie na pierwszych stronach😪

Opublikowano
Roman176 napisał:

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jakich zbrodniarzy?

kto wydał rozkaz na wujku ? 

22 minuty temu, jacus napisał:

smiac sie czy plakac-facet co ledwo ma kontakt z rzeczywistoscia,mozg jak galareta.. ledwo mowi

https://www.onet.pl/sport/onetsport/andrzej-golota-dostal-wezwanie-do-wojska-w-polsce/s4n0wh4,d87b6cc4

tak było zawsze ale nigdy tak nie zrobili ciekawe czy mi motor podwędzą 

57 minut temu, Ulman napisał:

Nie dośc że nie ma czołgów, helikopterów, marynarki czy nawet porządnych karabinków to nie potrafią nawet zorganizować sprzętu który można kupić w salonie w kazdym wiekszym mieście. Takie są wyniki  wstawania z kolan według PIS.

ustawa ma tyle co ty lat media wprowadzają trochę dramaturgii i a łykasz to ...

Roman dwie strony miały tam straty. W takim stanie rzeczywistości wydanie podobnego rozkazu nie było konieczne. Określono przeciwnika i wykonano operację. To, że milicjanci chroniący tył użyli broni to następstwo stanu wojennego. Można szukać analogii z nangar khel.

Opublikowano
24 minuty temu, DTaras napisał:

To, że milicjanci chroniący tył użyli broni to następstwo stanu wojennego. Można szukać analogii z nangar khel.

No i Śp Minister Szczygło się doszukał i pozamykał chłopaków, A potem jeszcze dłuuuuugo to trwało zanim wyszli.

27 minut temu, DTaras napisał:

tak było zawsze ale nigdy tak nie zrobili ciekawe czy mi motor podwędzą 

Chyba partyzanci.:lol:

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

I urwy zamknęli szkoły. 🤦‍♂️

Ciekawe po ch*j teraz zamknęli? Trza było dać tydzień zdalnego dla wszystkich, potem ferie razem dla wszystkich i po feriach z tydzień zdalnego znowu dla wszystkich. 

Opublikowano

Pojebało ich całkiem. Nic kupy się nie trzyma. Wygląda jakby chcieli zrobić z covida ponownie temat przewodni w mediach.

Oglądam PN to dosłownie armagedon.

50tys zakażonych , milion w kwarantannie.  

A kwarantsnne jebią jak popadnie.

U syna w klasie w ubiegłym tygodniu chłopak ponoć zachorował. Test pozytywny w piątek a  klasa na zdalne od poniedziałku. No jprdl, szkoła mała nauczyciela majà kontakt z każdym, uczniowie z każdym, chłopak od czwartku nie chodzi do szkoły, a kwarantanna od poniedziałku gdzie w piątek sanepid miał dane na biurku.

Ktokolwiek nad tym panuje?

W piątek sobotę niedzielę można było Europę przemieścić, ale od poniedziałku siedź na d*pie

Co da zamknięcie szkoły skoro rodzice w pracy i na zakupach?

Opublikowano

Chyba to troszke zanizone szacunki.

Pojebało ich całkiem. Nic kupy się nie trzyma. Wygląda jakby chcieli zrobić z covida ponownie temat przewodni w mediach.

Po tych dwu latach wiedzą i nauczyli się jednego. Wszystko da się przykryć COVIDem , byle tylko mocno drzeć mordę, Reszta ich nie interesuje:lol:

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

. Nic kupy się nie trzyma. 

A czy kiedys sie trzymało ??? Bo od 2 latek nie znam takiego dnia 

a pewnie ze zaniżone testujmy co dzień cała Pl , beda fajne wnioski 

Tyle bezobjawowych wśród nas ...🤣

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

a pewnie ze zaniżone testujmy co dzień cała Pl , beda fajne wnioski 

A jak wnioski nie będą im pasowały? Tym gorzej dla wniosków.:lol:

Opublikowano

Chorych jest więcej , bo wielu się nie zgłasza,  np jak my, 5 osób przesiedziało w samoizolacji.

I tu kolejna parodia. Syn 2 tyg do szkoły nie chodził. Po tygodniu inna osoba zachorowała. Po kolejnym tygodniu telefon automat z Warszawy z formułką że syn ma kwarantannę. Na jakiej podstawie skoro nie miał kontaktu?

Opublikowano

Ja mam wniosek że z prostej zrobił sie tor do driftu ...

Ale co tam ja sie oszukany nie czuje 

Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

Ja mam wniosek że z prostej zrobił sie tor do driftu ...

Taaaaa tylko oprócz dyfra ktoś dla jaj im tez drążki kierownicze zaspawał,:lol:

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, V12 napisał:

Ale co tam ja sie oszukany nie czuje 

oj to trzeba mieć baaardzo rozległą wyobraźnię aby nie być zaskoczonym teraz już każdym kolejnym dniem

chaos sytuacji że nawet wiersze już piszą

21 minut temu, Agrest napisał:

A kwarantsnne jebią jak popadnie.

może by Kazikowi podrzucić?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dysydent napisał:

oj to trzeba mieć baaardzo rozległą wyobraźnię aby nie być zaskoczonym teraz już każdym kolejnym dniem

Oszukany wzgledem obietnic o prostej do konca , ja nie bralem tego po uwage

a na pewno nie wezme cud lekarstwa ktore mialo wyznaczyc swiatelko w tunelu

Zaskoczonym  działaniami ???

A co tu można działać ? 

statami??? to co na zachodzie to i u nas z lekkim opoznieniem  co tu zaskakujacego ?

Edytowane przez V12
Opublikowano
4 minuty temu, V12 napisał:

Zaskoczonym  działaniami ???

Działaja tylko w dwu trybach. Pierwszy tryb relaksacyjny, kiedy ogłaszają że coś nadciąga ale w zasadzie nic się nie stanie. Drugi zaś to panika i sraczka.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

puszczanie wody na pożar dopiero gdy ten się dopala a i to polewanie nie zgliszcz a murowany płot raczej trudne do przewidzenia

wszak mogli strażaki lać tylko na żelazną bramę :P

Można lać wodę do płonącego komina. Efekt wybuchowy🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v