Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jak byłem za PiS TO TERAZ CHCĘ  BY , powróciło PO i naprawdę ludzie zobaczyli za jakiego władcy  będzie gorsza bida w Polsce . Tak trzeba by ludzie się ockneli bo jak za dobrze jest to się w d*pach przewraca i chcę się więcej . A z tego może nic nie być .

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

A jak nazwać tych co byli klepani po ranieniu ?.

Wychwalani przez obcych z innych narodów jak Niemcy ?.

jak amerykanie poklepują po wy....iu tych idiotow toto lepiej 🤔

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Poprawiłem. ( o ja ślepy penis)😂

a może tylko spacja na klawiaturze Ci się zacina?

(choć w sumie na jedno wychodzi bo pisarza w ch.. robi)
no ale zawsze lepiej w przenośni niż .... okulistycznie

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

a tu się przyłączę do pytania tzn - po co glukoza gdy kliny na kaca zawiodą?

coś w tym jest bo ja zjadam Mikołaja czekoladowego ... zjadłem milkę polską a teraz niemiecką ta druga dużo lepsza 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, HF86 napisał:

jak amerykanie poklepują po wy....iu tych idiotow toto lepiej 🤔

Lepiej na owe czasy tak .

Obecnym czasie to by nas Niemiec sprzedał Rusowi podczas wojny  na Ukrainie jak by Amerykanie nie pomagali Ukrainie .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

bo że w kroplówce to rozumiem - dobrowolnie nie przyjmie

a zaraz bo cytatem nie Temu co trzeba "uwagę zawróciłem" bo to do @mirro pytanie

Klinowanie to proces rozciągnięty w czasie i kiedyś przeciągnęło nam się na na kilka dni. Efekt był taki, że flaki odmówiły przyjmowania żarcia. Na szczęście  mieliśmy domek koło domku kompanii medycznej i przybyli nam z pomocą. Pierwsza decyzja to było odcięcie źródełka z trunkiem a druga wpięcie kroplówek z glukozą. Od tej pory każda impreza musiała mieć oficjalny koniec.🤣

• Haha 1
Opublikowano

ciekawe komu pinokia przepiszą, czy że kradł za tuska, czy że brał bo mu się należało za jarka 🤔

Opublikowano (edytowane)

a może...
ktoś musi przecież założyć kolejny rząd emigracyjny?

jeden cwaniak już za "bajórę"  sp...lił i teraz popatrz jakie sylwestrowe sałatki ułomniejsi następcy pichcą że im eksplodują w twarz

jak to Dyzma powiedział? - czort z twarzą, KPO szkoda?
a może to nie Dyzma? i on tylko coś podobnego....

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Roman176 napisał:

56 minut temu, dysydent napisał:

jak tam sałatka na groszku z czarnym oczkiem?

oliwka ?

37 minut temu, mirro napisał:

Nie wolno klinować. To się źle kończy. Potem trza kroplówkę z glukozą wieszać

po co ?

8 minut temu, DTaras napisał:

do rządu dajmy analfabetyków albo anal-fabetów.

ty chyba długo nie ruchałeś ?

Roman... no albo mnie rozgryzłeś albo jesteś fabeta...

mirro napisał:

9 minut temu, dysydent napisał:

bo że w kroplówce to rozumiem - dobrowolnie nie przyjmie

a zaraz bo cytatem nie Temu co trzeba "uwagę zawróciłem" bo to do @mirro pytanie

Klinowanie to proces rozciągnięty w czasie i kiedyś przeciągnęło nam się na na kilka dni. Efekt był taki, że flaki odmówiły przyjmowania żarcia. Na szczęście  mieliśmy domek koło domku kompanii medycznej i przybyli nam z pomocą. Pierwsza decyzja to było odcięcie źródełka z trunkiem a druga wpięcie kroplówek z glukozą. Od tej pory każda impreza musiała mieć oficjalny koniec.🤣

glukoza, sód potas magnez czyli eletrolity, strzał z witaminy b, kofeina, metoklopramid... To są prawdziwe miksy. Glukoza to tylko bo pacjent okablowany jest mniej awanturujący się.

yyy moderator nawalony, że nowej cyfry w temacie nie robi?

Opublikowano

wszycy maja kaca procz romana - jego organizm zawsze jest pod wplywem 🤣

godzina 5 minut 30 kiedy orkiestra marszal zagrala i impreza sie skonczyla-- straty jeden zabity,jeden ranny jak na razie chyba wiecej ofiar brak, stara przezyla choc na pomoc swiateczna trafila. 

byle caly rok byl tak udany jak nowy-kot zabity,auto uszkodzone,zonie przeszlo. 🤣

19 godzin temu, witejus napisał:

A ile od waginy?

w sporej liczbie lokali kobiety maja darmowe albo symboliczne wejscie..

3 godziny temu, mirro napisał:

Jednak ci z Solidarnej Polski to zjeby bez wyczucia czasu i kontekstu. Ale w końcu im wolno.😂 No i nazwisko Warchoł też do takich działań zobowiązuje. Musi się facet starać.🤣

to odsyc popularne u nas nazwisko,nawet mam w rodzinie paru

2 godziny temu, Roman176 napisał:

coś w tym jest bo ja zjadam Mikołaja czekoladowego ... zjadłem milkę polską a teraz niemiecką ta druga dużo lepsza 

onkel z vaterlandu cie odwiedzil ?? kiedy wraca na stale do polski ? 

z tymi slodyczami to  prawda-czasami nawet duzo tansze.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman Będzie Ruski w tym roku w Polsce ?.

Będzie Ruski Rok jak PiS stwierdzi że nie wygra wyboro0w na jesieni.😂 Dołożą wtedy jeszcze 13,14,15 a nawet 16 miesiąc.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Będzie Ruski Rok jak PiS stwierdzi że nie wygra wyboro0w na jesieni.😂 Dołożą wtedy jeszcze 13,14,15 a nawet 16 miesiąc.🤣

Jak przejdziesz na emeryturę będziesz bogaty jak ci tego Donek nie zapierniczy jak  wygra .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v