Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał:

......

Nie kupił tylko stawiam żagle tam gdzie wiatr , NIE POD WIATR .

CZY TO BĘDZIE PO CZY INNY GAD TEŻ TAK SAMO POSTĄPIĘ  Z WIATREM .

nawet jak wodospad od zawietrznej?
sztuką też wiedzieć kiedy z łajby wysiąść ja sternikowi odbije

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

a gdzies było ze deficyt ukryty to 230 mld zł dane  z oficjalnego zrudła rządowego za ostatnie 2 lata 

I dlatego potrzebne jest wyj.banie PiSu od władzy, aby choć dowiedzieć się w jakim stanie są finanse państwa. Widać że od nich już żadnej prawdy się nie dowiemy, bo już sami nie wiedzą co gdzie poukrywali. 🤣

Opublikowano
18 minut temu, dysydent napisał:

sztuką też wiedzieć kiedy z łajby wysiąść ja sternikowi odbije

A nasi sternicy byli choć przez chwilę normalni? 🤣Przecież tam same unikalne  okazy.😂

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jak  by obecnie byli u władzy  PO to , też by nic nie dali .

I bardzo dobrze!

Leni i patusów to goni się do roboty a jak nie chce to niech trawe żre. 

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Po nic nie , rzuciło tej ciemnocie zgadza

Gdzie jest linia kredytowa, którą PO trzymało na wypadek takich czasów jak teraz? No  gdzie? A w d*pie, bo PiS ją wypowiedział. A to były pieniądze z Banku Światowego.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRIMO napisał:

I bardzo dobrze!

Leni i patusów to goni się do roboty a jak nie chce to niech trawe żre. 

Tak trzeba wyborcę  PO gnać do roboty bo tego ich poglądy polityczne nakazują , mają za***rdalać nie brać socjalu .

Ciasteczka zamawiać tanie są bardzo tanie .

317681877_148759221242687_5848412636708404003_n.jpg

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Noooooo powiem że ta cała KRRIT

https://teleshow.wp.pl/stopklatka-pokazala-kultowy-film-krrit-wlepila-jej-wysoka-grzywne-6844812608379456a

Jak podaje serwis wirtualnemedia.pl, KRRiT poinformowała w komunikacie, że Stopklatka została ukarana kwotą 20 tys. zł. Podczas emisji filmu "Psy" Władysława Pasikowskiego z 30 marca 2022 r. stacja zastosowała oznaczenie wiekowe "od lat 16". Regulator uznał, że jest ono błędne, bo jego zdaniem ta kultowa produkcja jest nieodpowiednia dla widzów w wieku poniżej 18 lat. Głównie z powodu brutalnych scen przemocy. Tego typu filmy powinny być emitowane w czasie niechronionym, czyli po godz. 23. A Stopklatka pokazała "Psy" o godz. 20:00.

A na internecie jest od 16 lat i dostępne 24h/ na dobę.🤣 

Opublikowano
NIEDALEKA PRZYSZŁOŚĆ 🗝
– Halo, czy to pizzeria Giuseppe?
– Dzień dobry, nie, to pizzeria Google.
– Źle się dodzwoniłem?
– Nie, proszę pana, Google kupiło tę pizzerię.
– OK. To chciałbym złożyć zamówienie.
– Dobrze, czy zamawia pan to, co zwykle?
– To, co zwykle? A pan mnie zna?
– Zgodnie z pańskim ID dzwoniącego, ostatnie 12 razy zamawiał pan pizzę serową z dodatkową porcją pepperoni i szynki.
– OK! Taką zamawiam!
– Czy mogę panu zasugerować tym razem, ser ricottę z rukolą i suszonymi pomidorami?
– Co? Nie, ja nie lubię warzyw!
– Ale ma pan podwyższony cholesterol.
– Skąd o tym wiecie?!
– Z pańskiej karty pacjenta w klinice. Mamy wyniki pańskich badań z ostatnich 7 lat.
– No dobrze… ale ja nie chcę pizzy z warzywami – już biorę leki na cholesterol.
– Cóż, nie brał pan ostatnio ich regularnie. 4 miesiące temu zamówił pan opakowanie 30 tabletek w aptece internetowej.
– Kupiłem więcej w innej aptece!
– Nie ma tej płatności na pańskiej karcie kredytowej.
– Zapłaciłem gotówką!
– Ale nie wypłacił pan wystarczającej sumy z bankomatu według wyciągu z pańskiego konta.
– Nie trzymam wszystkich zarobionych pieniędzy w banku.
– Nie widać tego na pańskim ostatnim zeznaniu podatkowym, chyba że jest to przychód, który zataił pan przed urzędem skarbowym.
– Co to jest???? Dosyć! Mam powyżej uszu Google, Facebooka, Twittera i innych WhatsAppów! Wynoszę się w Bieszczady, albo nie, wyjadę na wyspę – bez internetu, gdzie nie ma sieci komórkowych i gdzie nie będziecie mogli mnie szpiegować!
– Rozumiem. Będzie pan musiał odnowić paszport, bo skończył swoją ważność miesiąc temu…
Historia, o której się nie mówi ale która nas czeka...
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

"Senator PiS Stanisław Karczewski przekazał, że został napadnięty i uderzony podczas świątecznych zakupów. - Napastnik zaatakował mnie, bo jestem z PiS. Skala agresji i nienawiści, którą sieje Donald Tusk i PO jest ogromna - dodał były marszałek Sejmu."

No to Pan Senator szybko zdiagnozował przyczyny agresji. Tylko jakoś nie szuka ich po stronie swojego ugrupowania politycznego. Jakby miał odrobinę pokory, to może zdobyłby się na odrobinę refleksji także nad tym do czego sam rękę przykłada😂

No chyba że ta napaść to "jeb.nie PiSu stage 2"🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano
43 minuty temu, Andpol napisał:

Jak ustalono w toku prowadzonych działań, prezent jest klasyczną świnią podłożoną przez polskich zwolenników Putina. Celem było skłócenie narodu polskiego i ukraińskiego.

Prezydent wraz z premierem już podjęli przygotowania do złożenia hołdu lennego. Przewidziano pakiet kolejnych 2 mld dolarów w ramach przeprosin i pomocy Ukrainie. Jednocześnie liczymy na rozwój dalszej owocnej współpracy dwojga narodów.

Opublikowano
mirro napisał:

A tu Pan Prezydent obudził się nagle i stawia warunki.🤣

https://wiadomosci.wp.pl/zmiany-w-sadzie-najwyzszym-prezydent-zabierze-glos-6844820941818432a

Ja jednak uważam że cała ta ekipa to  jakiś ponury żart. 

Klakier od reakcji publiki mógłby się wreszcie ujawnić..

galan99 napisał:

Tak ale barany się cieszą że wszystko można załatwić elektronicznie .

Ano jest pewna trudność ale i możliwości ukrycia nikt nie udaremnił. W całej historii wyżej znamienne jest iż pizza była zamawiana zdalnie - gdy ruszysz dupsko osobiście zwiedzisz i zbadasz okolicę. To bardzo proste w reazultacie.

Pafnucy napisał:

Toż wiadomo że Tusk winien wszystkiemu...

No bo wszystko musi być przez kogoś. Zgodnie ze slowami Finkelsteina - nie mów, że walczysz z AlKaidą tylko z Osamą ben Ladenem. Wróg musi mieć twarz. Tak powstali Rotshchild, Soros a teraz Tusk...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v