Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to tylko premie od zony w naturze mam wyplacana i to przewaznie 2 razy w tygodniu 🤣..

wiecie jak wyglada takie gejowskie wesele w miare normalnym kraju ?? tak jak kazde normalne wesele , goscie ,druchny i druzbowie.

jako inwalida, od czasu do czasu, gdy duzo chodze, to sobie musze odpoczac na jakiej laweczce czy murku,wczoraj akurat to bylo przed jakims lokalem nad brzegiem rzeki, wyjatkowo to nie byla wisla tylko laba, przez okna widze elegancka impreze, zrobilem starej pare fotek ze statkami,mostem , dorozkami i sobie odpoczywam. a tu goscie wychodza przed lokal na selfika-tak to nawet bym sie nie zorientowal co to za impreza. para mloda zawsze jest w srodku,dwoch mlodych mezczyzn. nawet im wspolczuje-sam 26 lat zaobraczkowany...

2 godziny temu, Desperado napisał:

Taki był mądry, a nie przewidział że jak za bardzo będzie się panoszył, to go robole skrócą o pańską głowę.   :P   xD

I z czego się tak cieszysz? że z ludzi zrobili się degeneraci?

homoseksualizm byl jest i bedzie zawsze i wszedzie, co mi do tego .

najwieksi homofobi to sa kryptogeje.. jak ten posel z wegier czy polscy politycy prawicy na czele z prezydentem ,prawdziwym premierem i prymasem.

1 godzinę temu, mirro napisał:

Jak tak kiedyś spędziłem obóz narciarski. Oparty o budę z kiełbasą.😂

przynajmniej cieplo ci bylo i zapach fajny 

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

przynajmniej cieplo ci bylo i zapach fajny 

Kurna przez jakiś czas na kiełbasę i kawę z prądem nie mogłem patrzeć. zagroziłem że jek mi prądu do kawy doleją to ubiję. Sukinkoty specjalnie to robili.😂

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

wiecie jak wyglada takie gejowskie wesele w miare normalnym kraju ?? tak jak kazde normalne wesele , goscie ,druchny i druzbowie.

a wiesz ze oprócz ciebie nikogo to nie interesuje ? 

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

JK był w Legnicy i Zielonej Górze no i oczywiście grupy oponęntów krzyczą będziesz siedział , może mi ktoś wytłumaczyć za co ? 

za sprawstwo kierownicze. 

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

A piznął Cie ktoś w coś?😂

raz to nie pedał ... życie nabiera smaczku 

2 minuty temu, hubertuss napisał:

Za całokształt

masz tu komu górnictwo przeszkadza Informacje o trudnościach, jakie napotkały KWK "Borynia-Zofiówka" Ruch "Borynia" i KWK "Knurów-Szczygłowice" w uzyskaniu zgód samorządów gmin Gierałtowice, Jastrzębie-Zdrój i Pawłowice na wydobycie węgla, wywołały reakcję ze strony reprezentatywnych związków zawodowych zrzeszających pracowników Jastrzębskiej Spółki Węglowej SA (JSW) - "Solidarności", Federacji Związku Zawodowego Górników JSW SA oraz Związku Zawodowego "Kadra" Pracowników JSW SA. W wystosowanych pismach liderzy organizacji domagają się od samorządowców "podjęcia merytorycznych rozmów", "zawarcia porozumienia" i "umożliwienia eksploatacji" obydwu kopalniom.

coś jeszcze masz do powiedzenia ? 

tu masz Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „CZEMU WŁADZE GMIN GäRNICZYCH CHCĄ ZAMKNĄĆ NASZE KOPALNIE? Reprezentatywne Związki Zawodowe JSW S.A.”

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Mariusz2903 napisał:

JK był w Legnicy i Zielonej Górze no i oczywiście grupy oponęntów krzyczą będziesz siedział , może mi ktoś wytłumaczyć za co ? 

za to że nie siedzą których obiecywał że posadzi
pewnie niejednego z tych oponentów ;)

ani "oponenci" nie siedzą, ani Polska potęgą  a i jakoś dobrobyt jak by coraz w Niej mniejszy a - jak to mówią - łaska pańska na pstrym koniu jeździ" zakładając że w Polsce to naród panem elektorów politycznych

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

romus byles kiedys na slasku ??? takim prawdziwym -bytom,zabrze, chorzow , ?? wiesz co to szkody gornicze ?? widziales niedawno jak zapadl sie cmentarz niedaleko mnie ??

wiec nic dziwnego ze samorzadowcy protestuja-.kuzynka niedawno przezyla trzesienie ziemi 3 skali richtera- w tvp-info nie pokazali..

41 minut temu, Roman176 napisał:

a wiesz ze oprócz ciebie nikogo to nie interesuje ? 

stawiam transporter wodki ze twoje nastepne takie bedzie🤣.

w simie to masz racje prawdziwa sensacja toby byla gdyby prezes z balbina sie ozenil 😂

Opublikowano
45 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Art. 258 KK, paragraf 3 i 4, Kierowanie grupą przestępczą/terrorystyczną.

Opublikowano (edytowane)

żałujesz czy radzisz?

bo jeśli radzisz to Twoim słowem,,,

1 godzinę temu, witejus napisał:

TFU👹

już wolę rowerem jeździć
(tylko mi tam bez żadnych skojarzeń! :P )

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, witejus napisał:

brzydko się bawisz, dysydencie😜, żadnych skojarzeń, nic a nic

co masz przeciwko cyklistom?
rower ma wszechstronne zastosowanie i różne rzeczy można przy jego pomocy trafić
AL9nZEUqrFYZjzmr_xLf5KN4ypvuZS7g_fQTrl63AL9nZEWcXSaSDASDBU7WaF4ngL-1c5FAv4P-Xkww
skoro o skojarzeniach to
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/kaczynski-o-lekarzach-przesadna-pogon-za-pieniadzem-za-wzor-postawil-ksiezy/9edxc1j

teraz lekarze też powinni uderzyć do Orlenu skoro mają być ... "misjonarze"

te grzyby jak najbardziej do puli skojarzeń bo co młodsi lekarze dawno na zachodzie Europy

każdy nawiedzony będzie miał zniżki, prawie jak za komuny tylko kryteria odwrotne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał:

co masz przeciwko cyklistom?

to jest stonka i zaraza na drodze, a w połączeniu z masonerią🙆‍♂️

12 minut temu, dysydent napisał:

każdy nawiedzony będzie miał zniżki,

to i chłopom się należą bo trzeba być dobrze nawiedzonym by dziś ryć w ziemi😜

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

no i nie wiem co Ci postawić bo pierwsze rozbawiło a drugie święta Prawda

aaa, to dla tego klechom te zniżki - trzeba być niezłym po..ebem wybierając co niektóre profesje?
a jest jakiś odpowiednik dopłat obszarowych dla po...e.... ten - klechów?

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał:

teraz lekarze też powinni uderzyć do Orlenu skoro mają być ... "misjonarze"

Kużwa nie łapię się, nie mam koloratki a arafatka nie wchodzi w grę😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v