Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, DTaras napisał:

Wodzieli? Na Stuhra mają nagrania z monitoringu na całym mieście a przy Szydłowej niby mieli ale monitoringi wszystkie popsute.

Nie wyszło ci tu z PISem bo to kierowca motocykla miał kamerkę na kasku i gonił uciekającego po alkoholu Stuhra .

Opublikowano

stary. to już jakiś czas temu. nie czytałeś co na Anioł Pański marecek wstawiał?

Opublikowano

7 godzin temu, Roman176 napisał:

podobno alkohol zabija szare komórki ? 

39 minut temu, Roman176 napisał:

podobno bezmózgowcy nie piją ...  za głupcy na to  ... a ci co je mają to szare komórki giną te słabsze jak to w naturze a zostają te najmocniejsze czyli człowiek modrzeje ..(Piotr Bałtroczyk)

Nie przejmuj się, jedno i drugie tobie nie grozi 

Opublikowano

No nie czytałem. W mediach też nie słyszałem.

Ale wyguglałem sobie.

Jest usprawiedliwiony bo chlapnął sobie , po czym przypomniał sobie że wywiad ma🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

po czym przypomniał sobie że wywiad ma

oj bo sie tłuko tymi motorami... :ph34r:

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Trochu ceny energii ostudzą tendencje spadku albowiem nikt do cementu czy dachówek dokładać noe będzie. Napewno producenci pójdą w kierunku ograniczenia dostępności czyli sprzedadzą na zachód. Np. cement wczoraj w Mrówce rozładowywali jeszcze ciepły dojechał.

Komu Niemcom , niemiecki przemysł otrzyma aż 70 % dotacji z Budżetu i co powiesz na to ich stać i to nie nazywa się socjal .

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

To jak będą materiały  tanieć czy ? .

Po okresie bardzo silnych wzrostów cen przed nami okres spadków cen materiałów budowlanych i gruntów oraz złagodzenia presji płacowej w sektorze budowlanym — przewidują analitycy PKO Banku Polskiego.

Już kupiłem to lepiej nie.

Jedynie niech beton i robocizna stanieje🤣

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

niemiecki przemysł otrzyma aż 70 % dotacji z Budżetu

70% względem czego?

budżet z dużej litery? literówka czy beneficjent netto tego budżetu? bo płatnikowi netto samo to słowo z trudem na spokojnie przechodzi

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

No nie czytałem. W mediach też nie słyszałem.

https://www.fakt.pl/plotki/jerzy-s-potracil-motocykliste-dotarlismy-do-nagrania-ze-zdarzenia-video/chg5elq

Przecież doprowadził do kolizji, a zarzut to tylko prowadzenie w stanie nietrzeźwości? No tak, są równi i równiejsi. Obrzyganiec brzydził się chwilkę temu, że Polacy alkoholem mu śmierdzą nad morzem.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dysydent napisał:

70% względem czego?

budżet z dużej litery? literówka czy beneficjent netto tego budżetu? bo płatnikowi netto samo to słowo z trudem na spokojnie przechodzi

Na gaz i energię wiec to nie mało .

Nasz socjal dla zakładów jest za mały , wedle Niemieckiego .

budżet z dużej litery tak by było lepiej widać .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

Obrzyganiec brzydził się chwilkę temu, że Polacy alkoholem mu śmierdzą nad morzem.

A wiesz jaki to ból, kiedy czujesz obok alkohol a nikt Cie nie częstuje?🤣

Przed chwilą, galan99 napisał:

Jak jebać ten socjal ,

Normalnie. Jebać i już. Jakem Polak, to w pi.dzie mam tam ten social.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v