Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
25 minut temu, DTaras napisał:

Wodzieli? Na Stuhra mają nagrania z monitoringu na całym mieście a przy Szydłowej niby mieli ale monitoringi wszystkie popsute.

Nie wyszło ci tu z PISem bo to kierowca motocykla miał kamerkę na kasku i gonił uciekającego po alkoholu Stuhra .

Opublikowano

stary. to już jakiś czas temu. nie czytałeś co na Anioł Pański marecek wstawiał?

Opublikowano

7 godzin temu, Roman176 napisał:

podobno alkohol zabija szare komórki ? 

39 minut temu, Roman176 napisał:

podobno bezmózgowcy nie piją ...  za głupcy na to  ... a ci co je mają to szare komórki giną te słabsze jak to w naturze a zostają te najmocniejsze czyli człowiek modrzeje ..(Piotr Bałtroczyk)

Nie przejmuj się, jedno i drugie tobie nie grozi 

Opublikowano

No nie czytałem. W mediach też nie słyszałem.

Ale wyguglałem sobie.

Jest usprawiedliwiony bo chlapnął sobie , po czym przypomniał sobie że wywiad ma🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

po czym przypomniał sobie że wywiad ma

oj bo sie tłuko tymi motorami... :ph34r:

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Trochu ceny energii ostudzą tendencje spadku albowiem nikt do cementu czy dachówek dokładać noe będzie. Napewno producenci pójdą w kierunku ograniczenia dostępności czyli sprzedadzą na zachód. Np. cement wczoraj w Mrówce rozładowywali jeszcze ciepły dojechał.

Komu Niemcom , niemiecki przemysł otrzyma aż 70 % dotacji z Budżetu i co powiesz na to ich stać i to nie nazywa się socjal .

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

To jak będą materiały  tanieć czy ? .

Po okresie bardzo silnych wzrostów cen przed nami okres spadków cen materiałów budowlanych i gruntów oraz złagodzenia presji płacowej w sektorze budowlanym — przewidują analitycy PKO Banku Polskiego.

Już kupiłem to lepiej nie.

Jedynie niech beton i robocizna stanieje🤣

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

niemiecki przemysł otrzyma aż 70 % dotacji z Budżetu

70% względem czego?

budżet z dużej litery? literówka czy beneficjent netto tego budżetu? bo płatnikowi netto samo to słowo z trudem na spokojnie przechodzi

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

No nie czytałem. W mediach też nie słyszałem.

https://www.fakt.pl/plotki/jerzy-s-potracil-motocykliste-dotarlismy-do-nagrania-ze-zdarzenia-video/chg5elq

Przecież doprowadził do kolizji, a zarzut to tylko prowadzenie w stanie nietrzeźwości? No tak, są równi i równiejsi. Obrzyganiec brzydził się chwilkę temu, że Polacy alkoholem mu śmierdzą nad morzem.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dysydent napisał:

70% względem czego?

budżet z dużej litery? literówka czy beneficjent netto tego budżetu? bo płatnikowi netto samo to słowo z trudem na spokojnie przechodzi

Na gaz i energię wiec to nie mało .

Nasz socjal dla zakładów jest za mały , wedle Niemieckiego .

budżet z dużej litery tak by było lepiej widać .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

Obrzyganiec brzydził się chwilkę temu, że Polacy alkoholem mu śmierdzą nad morzem.

A wiesz jaki to ból, kiedy czujesz obok alkohol a nikt Cie nie częstuje?🤣

Przed chwilą, galan99 napisał:

Jak jebać ten socjal ,

Normalnie. Jebać i już. Jakem Polak, to w pi.dzie mam tam ten social.😂

Opublikowano
38 minut temu, Roman176 napisał:

podobno bezmózgowcy nie piją ...  za głupcy na to  ... a ci co je mają to szare komórki giną te słabsze jak to w naturze a zostają te najmocniejsze czyli człowiek modrzeje ..(Piotr Bałtroczyk)

Gdyby nie było socjalizmu to taka prawidłowość dotyczyłaby ludzi. Rządzili by mądrzejsi bo ilość głupich byłaby zredukowana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v