Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz  już  wiem dlaczego @Pafnucy(miękka faja)   lubi  tfuska    coś  ich  łączy  :D  :D  

Opublikowano (edytowane)

za to ty odważny jak kaczyński

Warszawa. Policja na Żoliborzu

3 minuty temu, Denwer napisał:

Teraz  już  wiem dlaczego @Pafnucy(miękka faja)   lubi  tfuska    coś  ich  łączy  :D  :D  

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Prosze jakie bezpieczne mamy państwo pis, upadlina zabija naszych rodaków i mendy pisowskie milcza i udają że nic się nie stało... 

Jak jest Bogdan w cyrylicy?

tytanowyJanusz napisał:

Teleexpress o Przewodowie:

...Rosja ponosi pełną odpowiedzialność...

No ponosi. Za syf w regionie jak najbardziej. Dostaliśmy rykoszetem.

A tymczasem Zacharowa chce przeprosin od Polski za medialne spekulacje... Nic nie wspomniała co ruski ambasador taki milczący był. Mam nadzieję, że żaden się nie odezwie przed końcem śledztwa ani z rządu ani opozycji...

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Teleexpress o Przewodowie:

...Rosja ponosi pełną odpowiedzialność...

A jakiej narracji spodziewałeś się po telewizji propagandowej?

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Dopiero, żeś się spultał jak chcieli w śledztwie uczestniczyć a ambasador ma zagadkę wyjaśnić?

Wczoraj wieczorem nic nie było wiadomo a wezwali ruska . Dziś już wszystko wiadomo i nie wezwali upaińca w celu złożenia wyjasnień. Robimy im łaskę zawsze i wszędzie. Żeby było śmieszniej to najpierw się sk***ysyny wypierali że to oni, potem zażądali dostępu do miejsca wybuchu a za chwilę pewnie powiedzą że ją strącili bo leciała nad Polskę i chcieli nas obronić. 

53 minuty temu, DTaras napisał:

Najszybciej w translatorze sprawdzisz.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Wczoraj wieczorem nic nie było wiadomo a wezwali ruska . Dziś już wszystko wiadomo i nie wezwali upaińca w celu złożenia wyjasnień.

Tu nie ma co gdybać. Zawsze trza dzwonić do Bidena, to choć coś konkretnego powie.🤣

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Tu nie ma co gdybać. Zawsze trza dzwonić do Bidena, to choć coś konkretnego powie.🤣

wystąpienie rzecznika rządu powinno wyglądać tak:

"W tej sprawie prezydent USA kazał nam twierdzić, że  ...."

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Богдан

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Tak jak Agrest napisał. Dali ci okruchy wcześniej zabrali kromkę lub nawet bochenek a ty się cieszysz/

Pis wtedy musiał kogoś osądzić. A jak nie dało się nikogo bo to już wtedy byli nieudacznicy to osądzili tych żołnierzy. Winny całej draki zginął w Smoleńsku.

Dali ci okruchy wcześniej zabrali kromkę lub nawet bochenek a ty się cieszysz/

Czemu mi dali ja taki szczególny ,nie jestem .

Dawali to ludzie brali wiec co takiego dziwne , opozycja też bierze .

Co mi zabrali wcześniej takiego ? .

35 minut temu, Ulman napisał:

Wczoraj wieczorem nic nie było wiadomo a wezwali ruska . Dziś już wszystko wiadomo i nie wezwali upaińca w celu złożenia wyjasnień. Robimy im łaskę zawsze i wszędzie. Żeby było śmieszniej to najpierw się sk***ysyny wypierali że to oni, potem zażądali dostępu do miejsca wybuchu a za chwilę pewnie powiedzą że ją strącili bo leciała nad Polskę i chcieli nas obronić. 

Najszybciej w translatorze sprawdzisz.

Bez pozwolenia , Ameryki nie wolno ci nawet tak myśleć to nie zgodne prawem .

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Wmanewrowanie nas oficjalnie w wojnę

Nawet jakby uderzyli w Pałac Kultury czy w Świątynie Opatrzności Bożej to by nie wmanewrowali by nas w wojnę. Prowokacje robi silniejszy aby zdobyć pretekst do ataku. Tak jak swego czasu w Rosji służby zrobiły kilka zamachów i oskarżyły o to Czeczenów. Nie uderzyliby jedną rakietą aby zwalić to na Rosję i byśmy zapałali nagle rządzą odwetu. Nawet jakby Rosjanie realnie uderzyli w pojedynczy cel  na naszym terytorium, to byśmy nie odpowiedzieli. Nie ma szans na taką prowokacje.  

Opublikowano

Kto to zrobił pozyskał bardzo cenną wiedzę na temat zachowania NATO jak i naszych służb, rządu...

Ja Cię uszczypnę i sprawdzę na ile mogę sobie pozwolić.

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, jahooo napisał:

Богдан

może być i Боxун

zależy z której strony ... nadleci

8 minut temu, Leszy napisał:

Nawet jakby uderzyli w Pałac Kultury czy w Świątynie Opatrzności Bożej to by nie wmanewrowali by nas w wojnę. Prowokacje robi silniejszy aby zdobyć pretekst do ataku. Tak jak swego czasu w Rosji służby zrobiły kilka zamachów i oskarżyły o to Czeczenów. Nie uderzyliby jedną rakietą aby zwalić to na Rosję i byśmy zapałali nagle rządzą odwetu. Nawet jakby Rosjanie realnie uderzyli w pojedynczy cel  na naszym terytorium, to byśmy nie odpowiedzieli. Nie ma szans na taką prowokacje.  

tak po prawdzie to nasze kacyki odetchnęły z ulgą że rosja nie przyznała się do tego "rykoszetu" bo na prawdę nie wiedzieli by co zrobić aby nie wyjść na
ofermy*
tchórzy*
osamotnionych w sojuszach*

*- niewłaściwe skreślić o ile jest coś do skreślenia

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Czyj kopniak w d*pę ,będzie bardziej  bolał ? .

Jarka .

Rudego ? .

Całe NATO , nie pozwoli sobie na wojnę że jakaś rakieta spadła w Polsce .

Jak  by dana sytuacja miała miejsce w Niemczech było by inna odpowiedz .

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Kto to zrobił pozyskał bardzo cenną wiedzę na temat zachowania NATO jak i naszych służb, rządu...

Ja Cię uszczypnę i sprawdzę na ile mogę sobie pozwolić

Jak na razie to do głowy mi przychodzą tylko dwa państwa które chciałyby testować NATO. Rosja i Chiny. 

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Jajka w szklankę z zimną wodą.🤣

w lecie wszedlem do baltyku...doznania niezapomniane, ale na potencje zadnego wplywu nie maja..

gdzie drwa rabai tam wiory leca..

niech odpoczywaja w pokoju, szkoda  rodzin.. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Jak  by dana sytuacja miała miejsce w Niemczech było by inna odpowiedz

Polska musiała by wytłumaczyć dlaczego przepuściła a Ukraińcy po co tyle zatankowali rakietę że doleciała

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jak  by dana sytuacja miała miejsce w Niemczech było by inna odpowiedz .

Wojny się nie zaczyna jedną rakietą. Nawet jakby spadło na Niemcy to by to chcieli zamieść pod dywan. 

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Oczywiście że tak ,bo  Już dawno powinni rozprawić się z upowcami

Za dużo samogonu upłynęło aby byli już w stanie to zrobić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v