Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Już  ci  pisałem  tchórzu  gdzie  i o której  ja  cie  poznam  po wiem jak wyglądasz  tylko  się  ubierz  stosowanie  do   miejsca  ;)

To ty  poleciałeś  się  szczepić  jak  ci  Jarosław rozkazał   nie  ja  :P  :P  :P   znowu  łżesz  kundlu  

czemu tchórzliwy i zawistny tchórzu mnie znowu obrażasz? czemu ciągle plujesz jadem? czy nie mogę mieć innego zdania jak zaślepiony wyznawca kota prezesa?

czy juz nie chcesz mi osobiście tłumaczyć? strach obleciał małą zakłamaną pchełkę?

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Pole zdrożało , ciągniki zdrożały , samochody zdrożały , domy też , zobaczcie ile jesteście bogatsi dzięki PIS ale wam nadal nie w smak jak ktoś co nie ma jeszcze nic na własność dostaje od rządy 500 zł zapomogi , to on jest zły i ten co mu daje .

nie rozumiesz że to przez te zapomogi zdrożało, a realna wartość pieniądza spadła? dodruk pieniądza bez pokrycia powoduje inflację, a nie rozwój.

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Pole zdrożało , ciągniki zdrożały , samochody zdrożały , domy też , zobaczcie ile jesteście bogatsi dzięki PIS ale wam nadal nie w smak jak ktoś co nie ma jeszcze nic na własność dostaje od rządy 500 zł zapomogi , to on jest zły i ten co mu daje .

To już nawet nie jest śmieszne.... 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Ostatnio było kilka ataków na posłów i biura PIS , wszystkie o zabarwieniu kryminalnym czyli zabić Kaczyńskiego , to nie ma się co dziwić kordonowi policji , ale ja na miejscu JK bym sobie dał spokój z tymi objazdami już teraz , na miesiąc przed wyborami by mu wystarczyło , bo i tak wygra .

6 minut temu, Leszy napisał:

To już nawet nie jest śmieszne.... 

Niby co ?

Opublikowano

o wlasnie co z tym ostatnim atakiem ???

nic ,cisza,spokoj, zadnego gadana ze to tusk go naslal..

a ta pis-owska ciota juz nierobila raz takiej akcji ze spotkaniem w warszawie na akcji po marszu ciot 11 lisciopada ??

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy napisał:

czemu tchórzliwy i zawistny tchórzu mnie znowu obrażasz? czemu ciągle plujesz jadem? czy nie mogę mieć innego zdania jak zaślepiony wyznawca kota prezesa?

czy juz nie chcesz mi osobiście tłumaczyć? strach obleciał małą zakłamaną pchełkę?

próbuję  dostosować  się do twojego poziomu.   Gdybym był zaślepiony jak piszesz  łgarzu  to by  się  zaszczepił   jak ty    a ja tego  nie  zrobiłem  :D  :D  :D    łżesz  bo  tyle  ci  pozostało.

Czego miałbym  ci  zazdrościć  nieudanego  życia  które  spędzasz  całe  dnie  na forum  nawet  święta   daj  spokój  i  się  nie ośmieszaj  :D  :D  :D  

I Pamiętaj  zetoki12 że to ty latałeś  swego czasu  po całym forum za mną  i obrażałeś  na każdym kroku  nie ja za tobą  i kto  tu  pluje  jadem  najpierw  zacznij od siebie  zanim  zaczniesz  czepiać  się  innych. 

Ja będę  czekał   ale  pewnie   nie przyjdziesz  bo  nigdy  w wawie  nie byłeś  :D  :D  

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, galan99 napisał:

Takie szczerbate dziadzsko co pluje na lewo i prawo a do tego jak widać bazarowy gołodupiec to typowy elektorat PISu. Nie ma o niczym pojęcia ale hasła mu wepchali do łepetyny i bedzie to powielał dopóki szlag go nie trafi.

43 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

To zależy który z nas lepiej zna życie , uwłaszczanie się wybranych na majątku po PRL to wg. ciebie były tylko jaja ? oczywiście powiesz że PIS się teraz uwłaszcza .

Teraz to uwłaszczanie a jak można było całe PGRy brać czy inne państwowe fabryczki czy warsztaty to nie wielu miało odwagę. Ja się za***iście cieszę że niektórym się udało bo to jest nagroda za odwagę i długofalowe myślenie. A dziady i niedojdy niech ujadają dalej.

37 minut temu, Pafnucy napisał:

Mariusz, czy Ty rozumiesz co to jest inflacja? czy nie widzisz że nadmiernie się rozkręciła?

czy tylko dla jaj to wszysto napisałeś? bo już nie wiem co mysleć.

Mariuszek też nie wie więc nie mysli tylko powtarza bzdury które mu PIS wpoił.

33 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Twierdzisz że jesteśmy bogatsi bo wszystko podrożało? Możesz to jakoś rozwinąć i wytłumaczyć na przykładach? 

Nie dostaje od rządu bo rząd nie ma żadnych swoich pieniędzy. On dostaje z naszych podatków sam nic nie wypracowując więc jest pasożytem.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
30 minut temu, racyl napisał:

szeregowy zwykły poseł w dosyć biednym kraju. 

jak to jest że w krajach cywilizowanych ludzie na takich stanowiskach latają rejsowymi samolotami, czy komunikacją miejską jeżdżą.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, HF86 napisał:

jak to jest że w krajach cywilizowanych ludzie na takich stanowiskach latają rejsowymi samolotami, czy komunikacją miejską jeżdżą.

Przecież 200 policjantów to nawet do przegubowca się nie zmieści.😂 To musi być kapitalistyczna propaganda.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, jacus napisał:

chyba dawno nie jechales autobusem... 200 to nawet  z ekwipunkiem wejdzie do najwiekszych, to juz nie ikarusy..

chyba nigdy nie jechałeś ikarusem typu "challenger" do Świdnika - tam kierowca sprzedawał 240 biletów

zemun.jpg

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Ostatnio było kilka ataków na posłów i biura PIS , wszystkie o zabarwieniu kryminalnym czyli zabić Kaczyńskiego , to nie ma się co dziwić kordonowi policji , ale ja na miejscu JK bym sobie dał spokój z tymi objazdami już teraz , na miesiąc przed wyborami by mu wystarczyło , bo i tak wygra .

chyba nie wiesz co mówisz. Kaczyński wpieprza się w takie rzeczy osobiste ludziom a potem się dziwi że ludzie go nienawidzą.

Boi się ludzi, nikt by go nie bił przecież nikt nie jest głupi żeby za takie coś siedzieć.

Kurdupel boi się ludzi, pytań o obecną sytuację.

Robią te szopki że nawet lokalni mieszkańcy nie wejdą na te jego występy a pytań nikt nie zadaje na żywo tylko odczytywane są z kartki

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tiaaaaa, akurat będzie.......🤣 Zawsze im przeszkodzi jakiś covid, kryzys albo niemcy i ruskie. Jedyna pociecha to taka że może w międzyczasie Abraham powoła na swe łono małego Jarusia

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
7 godzin temu, Roman4321 napisał:

ale tani prund bedzie z elektrowni atomowej za 10 lat, nie cieszycie się?

60% światowego wydobycia uranu to Rosja. Jasne, ze się cieszymy. Z Ruskiego węgla i ropy przerzucimy się na ruski uran.😄 A jeśli ruskiego uranu nie zechcemy to Rosja ma go na tyle dużo by manipulować cenami jak teraz robi z gazem i ropą.

Opublikowano

toc to tylko kolejna propaganda wizji sukcesu. 

CPK

Ostrołęka 

grafen,

auta elektryczne 

szwalnie maseczek 

szpitale tymczasowe 

miliony tanich mieszkań 

żłobki i przedszkola 

to wszystko to tylko obietnice i oni są pewni że bez pokrycia. 

Opublikowano

u nas można i owszem ale jak pgienige połączą z orlenem to stracą większościowe udziały a potem niech przez przypadek ktoś wykupi orlen i tyle po licencjach na wydobycie, nie tworzy się molocha ale tam wiedzo lepiej

18 minut temu, HF86 napisał:

toc to tylko kolejna propaganda wizji sukcesu. 

CPK

Ostrołęka 

grafen,

auta elektryczne 

szwalnie maseczek 

szpitale tymczasowe 

miliony tanich mieszkań 

żłobki i przedszkola 

to wszystko to tylko obietnice i oni są pewni że bez pokrycia. 

nie mieszaj różnych tematów, ostrołęka są analizy co lepsze dostawa węgla ze śląska i produkcja prądu czy produkcja prądu na śląsku i dostawa sieciami prądu, dla ostrołęki i okolic nie jest to dobry dil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v