Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

peło nie da pisia do więzienia. 

ze stołków pospycha, trochę pokrzyczy i dalej będą ucztować na tym co naród wypracuje. 

Opublikowano

Jeśli nie rozliczy tych złodzieji to nikt już na nich nie zagłosuje i oni to wiedzą ... Ludzie właśnie idą na wybory aby były zmiany i rozliczenie... Jeśli tego nie będzie a obiecują że to zrobią to nikt już im nie zaufa. 

Opublikowano

Jarosław zapamięta się jako dobry władca , dał narodowi wiele dóbr .

Jak teraz wygra wybory Rudy , i zacznie zabierać to co , podarował Jarosław . To Rudy zapisze się jako zły , bo zabierał narodowi dobra a tego ludzie nie lubią .

Nikt nielubi jak ktoś , coś zabiera wiec władca Jarosław będzie wspominany jako dobry Pan . 

Rudy jako zły pan .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Denwer napisał:

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Zróbcie debatę gdzie indziej niz w tej szczujni zwanej TVP to Donald przyjdzie ;)

donald  tchórz   i tyle  w temacie  boi  się  starcia  z PMM   bo wie  że  dostanie  bęcki  :D  :D  :D  

Cykor? Pewnie leje na to z góry i chwali mu się to. Taka debata to jak rozpoznanie bojem. Nieważne kto wygra ważne do czego to się przyda.

Opublikowano
jahooo napisał:

Zajebista nie zajebista trzeba coś chinom dać aby chciały kupować. W czasie gdy tam sie geely i inni wpierniczyły trzeba mądrze temat rozegrać. A jak zrobią to czas pokaże.

galan99 napisał:

Jarosław zapamięta się jako dobry władca , dał narodowi wiele dóbr .

Jak teraz wygra wybory Rudy , i zacznie zabierać to co , podarował Jarosław . To Rudy zapisze się jako zły , bo zabierał narodowi dobra a tego ludzie nie lubią .

Nikt nielubi jak ktoś , coś zabiera wiec władca Jarosław będzie wspominany jako dobry Pan . 

Rudy jako zły pan .

Sie zobaczy sie. A czas pokaże jak i my go zapamiętamy.

Opublikowano
31 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Jeśli nie rozliczy tych złodzieji to nikt już na nich nie zagłosuje i oni to wiedzą ... Ludzie właśnie idą na wybory aby były zmiany i rozliczenie... Jeśli tego nie będzie a obiecują że to zrobią to nikt już im nie zaufa. 

I tu masz rację. Musi się coś zmienić i rozliczenie nastąpić musi. I to takie naprawdę dogłębne. Każdy szeregowy pisior z legitymacją tak na dzień dobry 10000kary, im wyższej siedzi kwotę możymy razy 2. Sasin, szumowina, kamiński, pinokio i jeszcze paru z wierchuszki konfiskata majątku do trzeciego pokolenia i do pierdla na min 10lat. Tak dla przykładu, by w przyszłości nikt nie pomyślał nawet o takich numerach, jakie odstawiają.

18 minut temu, Dublin napisał:

Pan Jarosław nie przegra, bo niby z kim?.

No i gdzie mieszkania?

• Like 1
Opublikowano

Morawiecki człowieku firmy się zamykają bo nie są w stanie konkurować z obcym kapitałem który chołubicie bardziej niż wasi poprzednicy. Samozatrudnionych nie stać na wasze podatki zusy zdrowotne, a Ty śmiesz wyjść i gadać głupoty jak to wy chronicie rynek pracy! Niszczycie całą drobną przedsiębiorczość w tym kraju! Zatrudnicie wszystkich za michę ryżu w obcym Orlenie? To jest wasz pomysł na dobrobyt? Diabeł już wam miejsce uszykował u siebie za te krzywdy ludzkie których się dopuściliście.

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, DTaras napisał:

za***ista nie za***ista trzeba coś chinom dać aby chciały kupować. W czasie gdy tam sie geely i inni wpierniczyły trzeba mądrze temat rozegrać. A jak zrobią to czas pokaże.

z chinami to ciezki temat , z roli importera stają eksporterem automatyki , juz wkraczają na rynek samochodowy powoli kończy sie tam tania produkcja dla zachodnich firm . Chyba w pazdzierniku Tiktok miał wieksze wpływy z reklam niż You tube , a to juz setki mln . dolarów zciągnięte z rynku w strone Chin 

30 minut temu, jacek1296 napisał:

No i gdzie mieszkania?

Tu  akurat w tej kwesti byl rekord oddania do uzytku nowuch mieszkań , pewnie za kadencji Pis ten 1 mln nowych mieszkań juz ,, powstał '' jak to by Andzej powiedział 

Opublikowano
1 godzinę temu, Dublin napisał:

Pan Jarosław nie przegra, bo niby z kim?.

Ten karakan to już przegrał tylko jeszcze on i jego elektorat tego nie widzą. 

Opublikowano
3 godziny temu, PRIMO napisał:

Marcinie czas najwyższy odciąć POPIS  od koryta a ten pustostan marecek robi Tuskowi przysługę bo jeszcze go promuje. 

A w d*pie niech się sami na wzajem odcinają , ja robię swoje 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał:

z chinami to ciezki temat , z roli importera stają eksporterem automatyki , juz wkraczają na rynek samochodowy powoli kończy sie tam tania produkcja dla zachodnich firm . Chyba w pazdzierniku Tiktok miał wieksze wpływy z reklam niż You tube , a to juz setki mln . dolarów zciągnięte z rynku w strone Chin 

Tu  akurat w tej kwesti byl rekord oddania do uzytku nowuch mieszkań , pewnie za kadencji Pis ten 1 mln nowych mieszkań juz ,, powstał '' jak to by Andzej powiedział 

Dobrze wiesz, o które mieszkania chodzi.

1 godzinę temu, Dublin napisał:

Czekaj cierpliwie donek wniesie meble i możesz mieszkać.

Czyli co, prezes obiecał a mieszkań jednak nie ma? Wiem, ciężko przyznać, że pis w ch..a zrobił. Z węglem będzie tak samo.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

I tu masz rację. Musi się coś zmienić i rozliczenie nastąpić musi. I to takie naprawdę dogłębne. Każdy szeregowy pisior z legitymacją tak na dzień dobry 10000kary, im wyższej siedzi kwotę możymy razy 2. Sasin, szumowina, kamiński, pinokio i jeszcze paru z wierchuszki konfiskata majątku do trzeciego pokolenia i do pierdla na min 10lat. Tak dla przykładu, by w przyszłości nikt nie pomyślał nawet o takich numerach, jakie odstawiają.

No i gdzie mieszkania?

Mogę się założyć że nikt nikogo nie zamknie , a jeśli nawet to jakiś ofiarne owce na samym dole co nie będzie miało znaczenia i żadnej kary nie będzie 

Opublikowano
5 minut temu, Dziad932 napisał:

Mogę się założyć że nikt nikogo nie zamknie , a jeśli nawet to jakiś ofiarne owce na samym dole co nie będzie miało znaczenia i żadnej kary nie będzie 

Będzie, będzie bo pisdzielcy kradli i  łamali prawo i dobrze o tym wiemy... Zero pierwszy będzie siedział za to co robil i pociągnie wielu innych.... d*py już im płoną... 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Dziad932 napisał:

Powiem tak, do tej pory każdemu wszystko uchodziło płazem, bo jak już, to były drobne przewinienia. Tym razem jest inaczej, dużo inaczej.

Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Łon dawno przegrany, wszystko zniszczyl nawet swoją rodzinę... 😂🤣

macie cos ze soba wspolnego 😂

2 godziny temu, jarecki napisał:

jakies tam mieszkania wybudowali z tego programu-ale w tysiacach sztuk liczone.

wedlug spisu powszechnego w malopolsce w laatch 2011-21 w malopolsce przybylo 20 % mieszkan.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

Dobrze wiesz, o które mieszkania chodzi.

ja bym poszedł dalej dzieki polityce cowidowej prowadzonej przez rząd prócz nowo wybudowanych sporo sie zwolnił tych zamieszkałych nawet 😂  A tak powaznie to jednak troche ułatwień wprowadził w prawo budowlane a budowli mieszkań komunalnych to ja zbyt nie popieram jeden bedzie za***rdalał  na spłate mieszkania przez 20 lat a drugi sobie zamieszka w komunalnym .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
6 godzin temu, dysydent napisał:

zukanie celów godnych gospodarczych ofiar jest największym sukcesem pisowskich rządów
tylko czy większość zdaje sobie sprawę co to oznacza na przyszłość?

Tak owszem zdaję sobie sprawę. Oczywistym jest że PiSowskie ofiary są w stanie wykreować tylko ofiary i to w każdej dziedzinie.😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v