Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdaje się ... znaczy gdzieś nagłówek czytałem że tot tzw "Czarnek lex" jednak przepchnęli bo kilku/oro z opozycji nie przyszło na głosowanie choć była możliwość zablokowania

ja nawet jestem skłonny domniemać że ze zwykłego partactwa nie przyszli niż celowo choć i wśród opozycji niemało poebów różnych maści i ,,, jak to było? ; "determinacji"

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, agromatik napisał:

Nie, ale sporą wyobraźnię i jakieś doświadczenie bez kabelka.

Tylko nie pierodl o kominach krematoryjnych bo podzielisz jego los.

To dawaj na co  czekasz , jak bym coś takiego zrobił to zniknąłbym stąd .

1 godzinę temu, dysydent napisał:

no ja nie miałem czasu choć krematoria i moją wrażliwość poruszyły a trzeba głupca aby w takie tematy uderzać/promować publicznie tak że żałować nie ma kogo zwłaszcza że kilkakrotnie go o granicach przezeń przekraczanych ostrzegałem i to była tylko kwestia czasu jeśli okazał się rzeczywistym głupkiem i nie dotarło. z pociesznego głupka zmienił się w głupka nieakceptowalnego; szkoda że .... albo wystarczy bo temat godny jedynie na wzmiankę a ja już kilka linijek

Jak nazwiesz szprycę podaną ludziom ? .

Kanada przeprasza ludzi , teraz niech ich w d*pę pocałują .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, galan99 napisał:

To dawaj na co  czekasz , jak bym coś takiego zrobił to zniknąłbym stąd nie masz , honoru .

Tobie to ta folia aluminiowa (metale ciężkie odkładają się w tłuszczach, a mózg to 80% tłuszcz) jednak lekko zaszkodziła. Pamięć i szacunek dla ofiar kominów, strzału w potylicę. marszu śmierci i czystek etnicznych nakazuje z czystej przyzwoitości być bezwzględnym dla śmieci pokroju maniutka.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano (edytowane)

Ci co robili jaka karę dostali ? . Właśnie dla tych , Pamięć i szacunek dla ofiar kominów,

A wiadomo kto to czynił , teraz ich się wychwala pojebane to wszystko .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
15 minut temu, galan99 napisał:

Kanada przeprasza ludzi , teraz niech ich w d*pę pocałują

jak to się ma do tematu posta pod cytatem którego taka odpowiedź?
no może tylko tak że "Kanada" ma kogo "całować" bo "szprycowani" w przytłaczającej większości nadal są wciąż wśród żywych podczas gdy ci od krematoriów mogli sobie co najwyżej powdychać spalonych co zapewne miało miejsce i nie wiem czy ta świadomość nie przekracza zdolności pojmowania tych bestii

to dwa nijak porównywalne poziomy

Opublikowano

Czyli wg ciebie galan, aby go ukarać bydlaka powinniśmy zniżyć się do jego poziomu

A nie przyszło ci do łba że takie podejście nakręca tylko spirale i niekończące się pretensje do wzajemnych rzeczywistych i wyimaginowanych krzywd

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

Historia to rzecz święta i trzeba o tym  pamiętać i przekazywać , bo HISTORIA lubi się powtarzać w najmniej spodziewanym czasie .

To patrz, pełno tych emerytów w Polsce a nie pamiętają niedawnej historii. Propaganda Urbana to boli, ale taka sama propaganda Kurskiego to już jest ok 😂😂

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, agromatik napisał:

Nie sztuka żyć i przeżuwać historię, sztuką jest wyciągnąć z niej wnioski żeby koła nie zatoczyła

Widział jak Ukraina stawia , pomniki Banderze, jest ich bohaterem narodowym , to jak skomentować i naszywki na mundurach Ukraińców .

Podoba się tak , nic to nie znaczy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

Nie wiem o jakim długu piszesz ale Jacuś ci napisał choćby o gazie. Ale to jest wszystko pikuś. Pis robi dla Putina doskonałą robotę w UE wraz z Orbanem.

a widziałeś co wkleiłem ? unia chce tego samego 

Opublikowano (edytowane)

Do czego doprowadziła Unia  , pod patronatem Niemiec , od dali produkcję cała do Chin .

Służby biją na alarm. Strach przed planami Chin

Chiny szpiegują kraje Zachodu na każdym możliwym poziomie — ostrzegają niemieckie służby wywiadowcze. Mimo to nasi zachodni sąsiedzi wciąż podpisują intratne umowy z Chińczykami, co budzi podziały nawet w samym rządzie. Tymczasem Państwo Środka umacnia się i buduje na całym świecie posterunki, dzięki którym może skuteczniej szpiegować inne narody i własnych obywateli.

Zdaniem wielu niemieckich polityków Chiny stanowią obecnie większe zagrożenie dla świata niż putinowska Rosja

Służby i politycy ostrzegają przed zbyt uległą postawą Niemiec wobec Pekinu

Tymczasem władze Chin szpiegują i dokonują coraz śmielszych cyberataków

Chiny wykradają też umiejętności i wiedzę z krajów Zachodu, a następnie przenoszą je do siebie .

Świat jaki był do roku 2020 to już się skończył , nowa era .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

jako posiadacz karty duzej rodziny i biorca 500 a nawet na chwile 1000 plus, jestem z a a nawet przeciw takim programom..

ty jesteś za a nawet przeciw hmm  a wiesz ile mnie ty bd kosztował ?  rzekniesz się, jesteś za aż przeciw ? 

7,5 tysiąca spółek samorządach ...  zoo, szpitale parki itp po 7 osób co zarabiają po 70 tyś ............   @racyl  gdzie jesteś

https://pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Brzezinka  proszę wasza platforma https://bpk.pl/content/1319667554

Longin Siemlat od kwietnia na czele BPK

Jak informuje nas Łukasz Wiejacha, w Bytomskim Przedsiębiorstwie Komunalnym jest nowa rada nadzorcza. Arkadiusza Kocota zastąpił na stanowisku przewodniczącego Artur Kosiński. Członkiniami zostały Katarzyna Pilot i Barbara Kulikowska. Weszły na miejsce Janusza Pszona i Henryka Lisczyka. Prezesem BPK został Dawid Zięba, a zastępcą Jacek Matejczyk. Nowa rada nadzorcza jest w Bytomskim Przedsiębiorstwie Mieszkaniowym:

brawo PO

sprawcie sobie każde miasto gdzie jest platforma ........😂

Chorzów zoo rada nadzorcza 

szpitale rada nadzorcza wy umieracie a oni zarabiają 75tysiecy 

image.png

brawo @racyl @hubertuss

każde miasto gdzie gdzie platforma 59tyś 7osób wyciąga ze szpitala brawo warszawa 

bytom radni i prezydenci jadą Chorzowa do spółki nadzorczej i odwrotnie 

więcej w Polsat news  u Jankowskiego 17 20 

zabrać socjal żeby więcej było dla nas 😂

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Kanada swych , obywateli przeprasza że zostali zwolnieni z pracy nie legalnie i nie przebadaną szprycą .

tak mi się coś przypomniało i pewnie zainteresuje Cię punkt widzenia który może być równie tragiczny w skutkach jak kwestie które porusza

nie chce mi się dokładnie sprawdzać ale jeśli... zanim włączysz zarezerwuj ze dwadzieścia może nawet ponad minut

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał:

Podkablowałeś mi kolegę nie ładnie tak , cóż spodziewać się  można , Gapuś .

Donosili 2 wojnę światową .

Donosili podczas stanu wojennego .

Donoszą obecnie do Brukseli .

jak byś miał , honor to tez byś zlikwidował  konto .

To co zrobiłeś to bym powiedział ale szkoda gadać .

slowo klucz- kolega 🤣 ciekawe jaki ty masz numer w icd-10  a jaki on..

4 godziny temu, Denwer napisał:

tukowi  wyborcy 

dopiero sie obudziles ?? jakos nic wiecej nie mowia , prawdziwy polak katolik chcial z prezesem pogadac a go nie zastal wiec sie zdenerwowal.

3 godziny temu, galan99 napisał:

To dawaj na co  czekasz , jak bym coś takiego zrobił to zniknąłbym stąd .

Kanada przeprasza ludzi , teraz niech ich w d*pę pocałują .

to znikaj -kto ci broni..i tak koniec swiata niedlugo 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

brawo @racyl @hubertuss

każde miasto gdzie gdzie platforma 59tyś 7osób wyciąga ze szpitala brawo warszawa 

bytom radni i prezydenci jadą Chorzowa do spółki nadzorczej i odwrotnie 

A tam gdzie jest pis robią za darmo. Do tego stopnia, że aż zostać chcieli na stołkach po zmianie władzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v