Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

i będziesz  jeszcze gorszy dziad jak teraz

to mu nie grozi. nie da się...

Opublikowano
Pafnucy napisał:

@many12 jechałem dziś za ukraińskim tirem. miał na klapie ... chyba patelnia to.. jeden ten znaczek godła Ukrainy w barwach flagi, a drugi całkiem podobny na barwie czerwono czarnej. co ten drugi oznaczał?

ale szkoda że fotki nie pykłem...

nie gadaj że nie wiesz jak wygląda flaga banderowców?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

no a skąd mam znać?

tak szczerze mówiąc, to pojęcia bym całkiem nie miał o tym, gdyby nie Maniek o tym pisał.

wyblaknięte to było, ale dośc wyraźne. nie spodobało mi się to, bo się połapałem co to.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Zaczyna się a mi zaciskają się pięści. Piszę dlaczego. Zaczepił mnie dzisiaj przed Lidlem gostek z wyciągniętą żebraczą łapką na" upadlińską armię". Zripostowałem pytaniem. Czy wie, że w tej armii służą azowcy. Musiałem mu wytłumaczyć., że to faszyści i pracują dla zachodnich imperialistów. Nie do końca się zdziwił bo wydał opinię, że nie wszyscy są banderowcami i faszystami. Odpowiedziałem, że "na szczęście" ale i tak nie mają szans z zdrowym rosyjskim organizmem. Szkoda, że nie podjechałem wieczorkiem  sprawdzić część drugą akcji - trzeba brać tych młodzieniaszków za pyski, niech nie zebrzą a walczą na frontowej linii za banderyzm i za Bideta.

312233908_8465592183483461_9194191660543

Opublikowano

Kiedyś w Tomaszowie Lubelskim też jeździł jakiś dostawczak z takimi emblematami i w dość szybkim czasie się poważnie zepsuł.

Niedawno widziałem na samochodzie coś takiego

***** upa

Opublikowano

przypomniala mi sie historia mojego "kolegi" ze szkoly z dawnych lat 

ale prezes nie dal mu krzywdy zrobic,dzisiaj jest radnym wojewodzkim a synalek vice-marszalkiem senatu, nasi podkrakowscy idioci go wybraliimage.jpeg.8b1320151ca4182dbf9680a1115ad437.jpeg

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Ha ha ha to i prasę na złom sprzedasz za nie długo , no chyba że będziesz sam siano jadł .

ale.... ja nie mam prasy.... nie pykło ci znowu...

Opublikowano
25 minut temu, Ulman napisał:

To czym się różnią od poprzednich i  czemu kłamią w żywe oczy że dbają o gospodarkę. Przecież odzyskali godność, wstali z kolan , znowu się liczą w swiecie, odzyskali podmiotowość  i należne im miejsce a ty twierdzisz że to wszystko kłamstwo i oni nic nie mogą? Czemu na takich zaprzańców głosujesz? Jesteś nienormalny czy może jest jakaś inna przyczyna? Przecież jak zrujnują gospodarkę to i ciebie zrujnują i będziesz  jeszcze gorszy dziad jak teraz. 

Bo na tym polega polityka , a ty masz za***rdalać na nich i nie dyskutować .

Opublikowano

Skoro tak to jesteś wzorcem debila który popiera żeby na innych zapieprzać. W normalnym ustroju powinieneś przymierać głodem bo jednostki z takimi defektami intelektualnymi na nic wiecej nie zasługuja.

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

A tak że trzeba przeczekać i zadecydować w wybory bo innej drogi nie ma a takie wylewanie pomyj na pis nic ci nie da .

Czekać 🤨 aż wszystko roz🤬?

Do wyborów jeszcze trochę a te ćwoki jeszcze mogą narobić takiego bajzlu że Ci się w tej malutkiej ograniczonej mózgownicy nie mieści. 

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał:

Jakbyś trochę więcej pochodził do szkoły to byś pracował więcej głową a mniej rękami.

Zastanawia mnie co jeszcze robisz na forum rolniczym , powinieneś pisać z adwokatami , lekarzami .

Opublikowano
9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Zastanawia mnie co jeszcze robisz na forum rolniczym , powinieneś pisać z adwokatami , lekarzami .

Rolnictwo to biznes i trzeba pracować przede wszystkim głową.  Kto pracuje tylko rękami  powinien pisać na forum dla chlopow a nie rolników 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v