Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Szef rady europejskiej kupił dzieciom po mieszkaniu. A zwykły szofer przez kilka lat zarobił 3 banki.

Screenshot_2022-10-20-18-06-58-544_com.android.chrome.jpg

No widzisz Tomek kolega po fachu jak się ustawił , składaj sv może cię przyjmą , za milion to zmienisz poglądy 😛

Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał:

Wierzyć możesz we wszystko co chcesz. Jedni wierzą w ufo inni w płaską ziemię. Tak więc hulaj dusza piekła nie ma. Tylko czy to prawda to inna bajka już jest.

a ty wierzysz wszystko co rudy powie i jedziecie razem na jednym wózku 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Grodzki też miał być niby winny, a jak przyszło do zeznań pod groźbą kary za składanie fałszywych zeznań, to świadkowie nagle poznikali xD TVP trochę postrzelało kapiszonami i tak sprawa się skończyła ...

naprawdę tak było ?  a nie było tak ze grodzki zasłonił  się immunitetem i ani myśl go oddać ?

https://www.rp.pl/polityka/art36324401-senat-zaglosowal-przeciw-uchyleniu-immunitetu-marszalkowi-tomaszowi-grodzkiemu

4 godziny temu, Pafnucy napisał:

bo bajki są dobre dla dzieci...

następny oczytany ... potem nie wiem o co chodzi... 

11 minut temu, jacus napisał:

romus-czyzby twoja tesciowa jest ruda ???

nie

11 minut temu, jacus napisał:

co z ta nowa kopalnia- znalezliw konvu ten wegiel czy wina tuska ze go nie ma ??

???

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał:

a ty wierzysz wszystko co rudy powie i jedziecie razem na jednym wózku 

Na jakiej podstawie tak sądzisz? W tę reklamówkę euro to nawet mało kto wierzy. Jeszcze dla syna Tuska. Niezłe jaja.

Opublikowano

Sekta wierzy zawsze, bezgranicznie i we wszystko.

1 godzinę temu, SamaPrawda napisał:

Uśrednianie takich rzeczy nic nie pokazuje, jeżeli ja nie bije swojej żony, a ty bijesz ją codziennie to wspólnie bijemy swoje żony co drugi dzień, inny przykład to gdy ja jem co dzień kapustę a ty mielone to średnio jeny codziennie gołąbki.

O jakim uśrednianiu piszesz?

1 godzinę temu, racyl napisał:

Reasumując:

-lasy mamy,ale wyrżnięte, a drewna nie ma

-węgla mamy na 200lat ,ale nie ma

-Mamy Odrę ale ryb już nie ma

- Mamy apteki,ale leków nie ma

-KPO mamy,ale nie mamy

-Baltic Pipe mamy, ale bez gazu

Mamy jeszcze przekop ale i tak statki nie pływają do Elbląga🤣

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

bzie-debina - niedawno sporo o tym pisali. 

a pisali ze kiedyś był to szyb Zofiówki ? przed ukończeniem szybu na bziu  ze tam są ściany giganty co są od 7 do 9 m ? 

6 minut temu, hubertuss napisał:

Na jakiej podstawie tak sądzisz? W tę reklamówkę euro to nawet mało kto wierzy. Jeszcze dla syna Tuska. Niezłe jaja.

bo piszesz to samo co twe tuje 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Sekta wierzy zawsze, bezgranicznie i we wszystko.

o znalazł się ukryty wielbiciel Tuska 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

I widzisz jaki ty jesteś zaprogramowany przez sektę? Jak drę łacha z PISu to z automatu jestem wielbicielem Tuska.😂 Pieknie was wytresowali. Nie na darmo te miliardy wydają🤣

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

Reasumując:

-lasy mamy,ale wyrżnięte, a drewna nie ma

Średnia zasobność

mamy jednych najwięcej w EU 

-Mamy Odrę ale ryb już nie ma

12% wygięło wiec ryb jest masa u nas nie ginęły  tak jak propaganda PO czym to było skarżone i co było   

-Baltic Pipe mamy, ale bez gazu

Energinet.dk podał 19 października, że uruchomienie terminalu

węgla mamy na 200lat ,ale nie ma

jakis onuca kiedyś gadała mi ze węgiel to przeżytek 

Opublikowano (edytowane)

Daj żródło tego info o lasach bo jak zwykle nakłamałeś albo jesteś taki głupi że ktoś ci to podsunął. Wysokie zalesienie ma Holandia??????

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

I widzisz jaki ty jesteś zaprogramowany przez sektę? Jak drę łacha z PISu to z automatu jestem wielbicielem Tuska.😂 Pieknie was wytresowali. Nie na darmo te miliardy wydają🤣

Edytowano 11 minut temu przez Ulman

5 minut temu, Ulman napisał:

Daj żródło tego info o lasach bo jak zwykle nakłamałeś albo jesteś taki głupi że ktoś ci to podsunął. Wysokie zalesienie ma Holandia??????

Edytowano 2 minuty temu przez Ulman

palnie sie coś szybciej niż mózg pracuje 

5 minut temu, jacus napisał:

ten wasz cudny prezes to chyba jest niedoinformowany- zapieprzaj do biura i opowiedz mu o tych pokladach.

https://forsal.pl/artykuly/570788,najwyzszy-w-gornictwie-kompleks-scianowy-rozpocznie-prace-w-jsw.html

7 minut temu, Ulman napisał:

Roman jak napity chodzi na czworaka to mu się każda ściana wydaje bardzo wysoka.

chodź bym  chodził napity to wytrzeźwieje ty mądrzejszy już nie bd  .

tu jest jedyna nadzieja 

https://twojezdrowie.rmf24.pl/cialo/glowa/news-pierwszy-przeszczep-ludzkiej-glowy-zakonczony-sukcesem,nId,2466586#crp_state=1

Opublikowano

Jak zwykle w d*py wziąłeś tą grafikę i byłeś na tyle głupi że sam nie załapałeś że benelux jest bez lasów a tu wygląda jakby miał tyle co my. Skandynawia w ciul lasów a tu wychodzi że my mamy więcej. Kłamiesz Roman albo jesteś tak głupi że uważasz że wkoło jeszcze większe głupki i w te bzdury uwierzą. Napij się i śpij bo nawet kłamanie ci nie wychodzi.

Opublikowano
23 minuty temu, hubertuss napisał:

Me tuje? One nie piśmienne są. Roman połóż się już lepiej spać.

ile ty masz lat nie wiesz co to znaczy ....   najlepiej zrobić siebie ......... a później udawać i czepiać sie czegoś innego ,,tweetować~` kiedyś w drzewie w skrzynce siedział diabeł i gadał 

20 minut temu, Ulman napisał:

Jak zwykle w d*py wziąłeś tą grafikę i byłeś na tyle głupi że sam nie załapałeś że benelux jest bez lasów

no jak przecież wszystko  my wycieli to też nie mamy ?

22 minuty temu, Ulman napisał:

Skandynawia w ciul lasów a tu wychodzi że my mamy więcej. Kłamiesz Roman

masz link masz tam potwierdzenie gusu i innych ale memy PEłowca ważniejszy współczuje twojej zonie 

23 minuty temu, Ulman napisał:

Napij się i śpij bo nawet kłamanie ci nie wychodzi.

zapisałeś się już na przeszczep ? 

Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

W szczujni ci tak powiedzieli, ze opozycja mówiła że tam pociągi nie dojeżdżają? Pokazujesz tylko jak was szczują. 

Rafał Rudnicki

"Dworzec w Raciborach (gm. Sokoły) - zbudowany kosztem 3,5 mln zł - właśnie został otwarty przez polityków PiS. Jest z nim tyko jeden problem, a raczej problemik. Nie można przyjechać i odjechać z niego pociągiem…"

znowu zrobiłeś z siebie głupka; tak jak tusk :D :D 

Była posłanka PO Ligia K. usłyszała wyrok roku i trzech miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na cztery lata. Sąd Okręgowy Warszawa-Praga uznał ją za winną przywłaszczenia niemal 250 tys. zł kasy Fundacji Szkoła Społeczna, którą kierowała w latach 2001-2007.

lepkie ręce :D to ich znak rozpoznawczy :D 

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

Średnia zasobność

mamy jednych najwięcej w EU 

12% wygięło wiec ryb jest masa u nas nie ginęły  tak jak propaganda PO czym to było skarżone i co było   

Energinet.dk podał 19 października, że uruchomienie terminalu

jakis onuca kiedyś gadała mi ze węgiel to przeżytek 

Nie rób z siebie głupka !!

Demotywatory.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v