Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

to które to masz już konto ? 

to żeś mi pocisnął... 😁

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

A co masz na myśli?

nie znęcaj się nad nim...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

no ciekawa logika...

jak by tak była woja to też bd się cieszył razem z PO ? ze Niemcy albo udają albo poślą ci czołga co rusy śledzą ... ale jak ciebie to nie przeszkadza .. 

1 minutę temu, mirro napisał:

A co masz na myśli?

tira 25 ton 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Już glapiński sprowadził złoto z Anglii którego nikt nie widział a teraz sasin sprowadził węgiel który się nie pali!!! Rywalizacja miedzy BOLSZEWIKIKAMI jest IMPONUJĄCA!!!

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Roman176 napisał:

jak by tak była woja to też bd się cieszył razem z PO ? ze Niemcy albo udają albo poślą ci czołga co rusy śledzą ... ale jak ciebie to nie przeszkadza .. 

tira 

ale jaja.

chłopie zacznij się leczyć. z alkoholizmu ludzie wychodzą... czasami.

ni ładu , ni składu, ni logiki...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

to ile musze wypić żeby ci dorównać ?

no już. zanim zacząłeś. bo ty jeszcze i wytrzeźwieć musisz. 😄

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

czemu nie stoisz na kopalni ? w poniedziałek za gotówkę 

Bo zapierdalam w polu żeby zebrać co się da. ch*j z tym węglem. Jak zbiorę co posadziłem to i na węgiel starczy. Samochód jeździ pod lodówką a wannę targa ciągnik z marchewką.    ( mało po Polsku napisane ale niech zostanie).

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Kaczyński chciałby mieć broń nuklearną. Kogo typujecie na osobę noszącą walizkę z „guzikiem atomowym”?

- sasin ?

- suski ?

- kempa ?

a może ktoś inny ?

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Kaczyński chciałby mieć broń nuklearną. Kogo typujecie na osobę noszącą walizkę z „guzikiem atomowym”?

- sasin ?

- suski ?

- kempa ?

a może ktoś inny ?

DUDA

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Bo zapierdalam w polu żeby zebrać co się da. ch*j z tym węglem. Jak zbiorę co posadziłem to i na węgiel starczy. Samochód jeździ pod lodówką a wannę targa ciągnik z marchewką.

Mirek i po co, na co, dlaczego skoro... 😜😜😜🤭

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

no już. zanim zacząłeś. bo ty jeszcze i wytrzeźwieć musisz. 😄

nie musze kontrole przeszedłem z pracy piłem tylko raz we wrzeniu a tak w ogóle ty nie dmuchasz to walisz pewnie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v