Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał:

ten ksiezulek tez swiety nie jest..

ile ma dzieci?ministrantów zmolestował?ilu?z kobietami współżył? z iloma?czy może gey-homo?---------

42 minuty temu, DTaras napisał:

No jest cieplutko iiii spadł deszcz Panowie! Jest moc. Orałem hektara sąsiadowi to się jeszcze kurzyło ale pada to może sytuacja się zmieni.

A co ja mam z tym wspólnego?

Opublikowano
12 minut temu, witejus napisał:

ile ma dzieci?ministrantów zmolestował?ilu?z kobietami współżył? z iloma?czy może gey-homo?---------

Znaczy reflektujesz się na którą opcje 🤔😁... Kobiet to chiba nie lubisz? 🤣

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, mirro napisał:

I co chcesz udowodnić? Że zawsze będziesz piękny i młody?😂 Czy że Twoje cycki nie zwiędną?🤣

zawsze możesz być stary z młodą 🙄

11 godzin temu, hubertuss napisał:

oszuście sędzia Gersdorf nie prowadziła pojazdu mogła nie widzieć. Prowadził jej mąż

ale sama powiedziała ze widziała tylko nie wiedziała ze to ich auto 😛 przyznawała się do nie udzielenia pomocy

Dnia 17.10.2022 o 15:48, jacus napisał:

firmy  z branzy budowlanej juz zwalniaja ludzi albo planuja redukcje..

poślij ich na południe tu masa ich potrzeba 

Dnia 17.10.2022 o 17:18, hubertuss napisał:

Teraz wam kłoda takie brednie do głów a potem jak wyjdzie, że pis przegrał to będzie, że wybory sfałszowane. Stara śpiewka.

a nie leciało TO TAK ZE TY klepałeś od rana do wieczora ze wybory sfałszowane bo kaczor ? bo nie pomyślałeś samodzielnie tylko bąka ci puściła ze Kaczyński fałszuje  i po kazała wam urn pilnować ,,,,🙄

Platforma: Wybory zostały sfałszowane. Domagamy się śledztwa i ponownego przeliczenia głosów

Bronisław Komorowski i Ewa Kopacz z samego rana w poniedziałek udają się do prokuratury.

o j**ana ale zemnie mózg nie do zdarcia  

powiedz mi a każdy rudy jest taki pierdolniety ..........  

Ambitna deklaracja Tuska. "W ciągu 100 dni wszystko będzie wyczyszczone"
tusk wczoraj zabierze 500 jutro oda po jutrze nie to zostanie za tydzień zabierze za 2 nie zabierze ..................   normalny to on niejest 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, witejus napisał:

zapewne się z tego obracania wyspowiadał ale czy żałował?

dziewczyna go rzucila i poszedl do seminarium- w jednym z flmow tak sie wypowiadal.. czy zalowal ? dobry seks nigdy nie jest zly 🤣..czesto bywa u nas ale nie bede go pytal.

prowadzi warsztaty terapii zajeciowej dla niepelnosprawnych umyslowo, wiec spro znajomych ma z nim kontakt sluzbowy-stad moge oceniac jego osobe.

ja cie pier**le- w niemczech taniej,sluszna liniie ma nasz rzad- dogonilismy niemcom a nawet przegonilismy..

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/polacy-jezdza-do-niemiec-po-wegiel-i-pellet-szalony-rok/1blxbh3

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)

d117e14addf985d06b480cbca72e8939.jpg

ogarek-o jeleniewiem w kurwizji mowia- podobno przez ciebie spolka gminna padla ??bo nie chciales placic za wode ,choc wojt  z pis-u nie dal ci rady 🤣🤣

Edytowane przez jacus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Proszę bardzo Ukraina , się rozwija w POLSCE .

Obywatele Ukrainy od początku roku założyli w Polsce ponad 10 tys. firm. To ok. 5 proc. wszystkich zarejestrowanych w tym czasie działalności gospodarczych

Trend jest jednoznaczny — Ukraińcy coraz liczniej zakładają firmy w Polsce i już we wrześniu odpowiadali za niemal co dziesiątą nowo zarejestrowaną — wynika z danych przeanalizowanych dla Business Inisder przez Polski Instytut Ekonomiczny

Możemy zakładać, że te osoby planują swoje życie związać z Polską na dłużej – wskazuje dr Katarzyna Dębkowska, kierownik zespołu foresightu gospodarczego w PIE

Najczęściej zakładają działalności gospodarcze związaną z wykończeniówką, programowaniem, działalnością fryzjerską oraz kosmetyczną, a także transportem. To oznacza, że doskonale wpisują się w sektory, gdzie w Polsce brakuje rąk do pracy — budowlanka, IT czy logistyka

Będą zwolnieni z płacenia podków na kilka lat zapewne , ulgi wszelkiego typu .

Polskie biznesy w pizdu .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Roman176 napisał:

a nie leciało TO TAK ZE TY klepałeś od rana do wieczora ze wybory sfałszowane bo kaczor ? bo nie pomyślałeś samodzielnie tylko bąka ci puściła ze Kaczyński fałszuje  i po kazała wam urn pilnować ,,,,

Coś ci się uroiło? Nigdy nie pisałem o jakichś sfałszowanych wyborach. To pis i Kaczyński jeździli donosić na Polskę do UE. Gdzie występując w PE mówili o sfałszowanych wyborach. Czym na długo przed PO zaczęli donosić na Polskę od UE.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, jacus napisał:

d117e14addf985d06b480cbca72e8939.jpg

ogarek-o jeleniewiem w kurwizji mowia- podobno przez ciebie spolka gminna padla ??bo nie chciales placic za wode ,choc wojt  z pis-u nie dal ci rady 🤣🤣

Jeleniewo to kilkadziesiat/no może mniej 😜 kilometrów od mojej gminy.... Nie wiem co ci w łeb wlazło z tym jeleniewem ale widać już tak masz.... Może i marecka wille tam widziałeś... 😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Wykładowcy Akademii PiS:
1. Morawiecki - Etyka
2. Sasin - Zarządzanie
3. Glapiński - Ekonomia
4. Duda - Język angielski
5. Suski - Historia
6. Przyłębska - Prawo
7. Dworczyk - Informatyka
8. Macierewicz - Fizyka
  • Like 1
Opublikowano

Nieskończone zasoby intelektu…

Macierewicz - psychiatria

Kuchciński - burdelologia

Kałuża - k**ewstwo wyborcze

Rydzyk - inwestycje w emerytury

Czarnecki - złodziejstwo europejskie

Szumowski - biznes na stoku

Morawiecki - konfabulacja

Duda - kaligrafia i dojenie

A że brakuje zawsze pana od muzyki to może go zastąpić pan od fizyki :D

Zdjęcie

Opublikowano

Stanowisko Chin w rzekomym  konflikcie Rosja - UPAdlina.

Rzecznik chińskiego MSZ stwierdził pod koniec kwietnia, że "z zewnątrz może się to wydawać konfliktem między Rosją a Ukrainą, jednak faktycznymi stronami konfliktu są Rosja i Stany Zjednoczone, które są reprezentowana przez NATO". Przekonywał, że "Unia Europejska musi zastanowić się nad tym, kto na tej wojnie czerpie najwięcej, kto jest teatrem działań wojennych, a kto na tej wojnie najwięcej traci".  - Według "Global Times", gazety kontrolowanej przez chińską partię komunistyczną, charakter wojny rosyjsko-ukraińskiej to "gra strategiczna między Moskwą a Waszyngtonem, a fakty świadczą o tym, że konflikt stworzył nową sytuację, która zaszkodziła Ukrainie, Rosji i reszcie Europy, ale przyniosła korzyści tylko USA" -  potwierdzają tylko moją tezę którą wciskam pod czuprynki malkontentom od początku wiosny - niestety propaganda z kó**wowizyjnej tuby posiada większą skalę przebicia.

Opublikowano

Póki jeszcze żyje nasze, moje pokolenie wychowane na wartościach zrywu solidarnościowego to pamięć o Wołyniu tlić się będzie w przekazach idei myśli wolnościowej. Co będzie przy takim tępie przekłamania historii za dekad kilka lub kilkanaście? Czarno to widzę bo i czar5ne chmury pożogi wojennej gotują nam kolejne nierządy.

311836227_1102396683787260_8771431778664

Na bank odstrzelą tego wstrętnego klauna, żyda, banderowca i ćpuna ! ...i zgonią na Ruskich.

311781199_411776524481990_86592406244901

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:
Wykładowcy Akademii PiS:
1. Morawiecki - Etyka
2. Sasin - Zarządzanie
3. Glapiński - Ekonomia
4. Duda - Język angielski
5. Suski - Historia
6. Przyłębska - Prawo
7. Dworczyk - Informatyka
8. Macierewicz - Fizyka

9. Rzecznik prasowy - racyl

🤭🤭🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v