Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

jak wytłumaczę komuś co tylko wkleja linki? 😄

Zacznij od słów "Słuchaj knurze" ( bez urazy i z całym szacunkiem) bo widać że jednak to działa.😂

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Moje dzieci i wnuki będą wtedy żyły więc jak najbardziej mnie obchodzi co będzie.

O ile ich twój umiłowany Putin nie wyśle do krainy wiecznych łowów, bombką ( nie choinkową)😆

Opublikowano (edytowane)

Galan , nie można komuś takiemu jak ty wytłumaczyc co to jest własne zdanie. To jest możliwościami twojego pojmowania. 

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

O ile ich twój umiłowany Putin nie wyśle do krainy wiecznych łowów, bombką ( nie choinkową)😆

jak ich wyśle do ruskiego raju, to się mogą zdziwić.😂

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Galan , nie można komuś takiemu jak ty wytłumaczyc co to jest własne zdanie. To jest możliwościami twojego pojmowania.

no bardzo ładnie to ująłeś. czoła chylę...

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

h*j was to będzie obchodzić co będzie , się działo jak bardzo wielu już nie będzie za 50 lat .

W myśl zasady, dzisiaj jest dzisiaj, a o jutro będę się martwił jutro. Niech ten dobór naturalny zacznie wreszcie działać a nie się opeirdala.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Można wytłumaczyć , dla mnie liczy się , teraz to co ,jest dobre dla mnie . 

Czyli jesteś  typowym przedstawicielem prymitywnego ciemnego ludu. 

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

ja pier**lę jak ksiądz na kazaniu .

o antykoncepcji?

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Czyli podstawowa zasada członków PiS.😂

Nie tylko PiS , każdego człowieka z innej Partii jak ma możność to się obłowi .

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

o antykoncepcji?

Nie masz własnego zdania bo chodzisz i słuchasz i powtarzasz to co powiadał .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał:

Nie tylko PiS , każdego człowieka z innej Partii jak ma możność to się obłowi .

i to jest normalne? czy to nie jest zwykłe złodziejstwo?

oj cie zdepopulują szybko...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Po co będziesz się zamartwiał , co będzie za ileś tam lat , będą się martwić ci co będą w danym czasie .

Żadnych planów, ambicji, dążeń - prymityw na krystalicznej formie. Takich jak ty PIS potrzebuje jak powietrza. Dadzą wam żryć , parę groszy zapomogi i bedziecie im wierni po grób.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Żadnych planów, ambicji, dążeń - prymityw na krystalicznej formie. Takich jak ty PIS potrzebuje jak powietrza. Dadzą wam żryć , parę groszy zapomogi i bedziecie im wierni po grób.

Planów co powiadasz , plan jest taki by obłowić się ile się da teraz a co będzie później to czas pokaże zapiszą się do innej partii i dalej to samo .

Opublikowano

Tego już nie bo jak go trafi szlag to już sie tym nie będzie przejmował. Wyrzucą scierwo na wysypisko i po sprawie.

4 minuty temu, mirro napisał:

No i grób tez powinni zapewnić😂

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, ludzie stoją, pomnik i tekst „Janusz Kowalski @JKowalski_... .1 dzień 40 tys. osób umiera w Polsce z powodu jakości powietrza? Poważna teza. A więc proszę o zweryfikowane dowód źródło naukowe/ statystyczne. Wiarygodne. Nie zielony PR jakiejś fundacji. Według mojej wiedzy to nadużycie i nie ma takiego badania 3 Adam Ambrozik @AdamAmbro... dzień Źródło: rządowa strona programu "Czyste powietrze", zakładka "Edukacja": cyt.: "W Polsce z powodu chorób wywołanych zanieczyszczonym powietrzem rocznie umiera ok. 45 000 osób, czyli ponad 7 razy więcej niż w wyniku biernego palenia. memy.pl”

Nie mogę sobie wyobrazić jakimi debilami muszą być wyborcy tego durnia Kowalskiego. Niech ktoś mi powie że ktoś mądry go wybrał i to nie prawda że wiekszość jest głupia. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v