Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

jak  @hubertuss@mirro@Pafnucy itp.   zrobili  na  szaro,  ale  to  pokazuje  jak  łatwo  słabymi  jednostkami  sterować  wywołać  należy  panikę  na słabe  jednostki  zrobią  to  co  im  każesz.

Na szaro to zrobili te 100 tyś Polaków co umarli na COVIDa.😂

Opublikowano

Po przegranych wyborach PIS, a to jest pewne trzeba zabrać majątki pis do trzeciego pokolenia wszystkich wysterylizować zabrać obywatelstwo polskie i wysłać na Syberię.

• Like 1
Opublikowano

Rozumowanie PIS-owskiego pelikana.

- Wałęsa był zdrajcą, ale będący w jego najbliższym otoczeniu Kaczynski był bohaterem

- Tusk to zdrajca, ale jego doradca Morawiecki jest bohaterem

- UE zła, ale zdrajca L. Kaczynski który oddał nasza suwerenność do Brukseli to bohater

Zdjęcie

Opublikowano
4 godziny temu, dsbh napisał:

Uważasz, że emerytury w Polsce są odpowiednie ?

No i gdzie byłeś jak Cię nie było 😛 ?

Jak ktoś gówno co wypracował to powinien mieć gównianą emeryturę.

Jak mnie nie było to byczyłem się w pięknych okolicznościach przyrody⛱️

Opublikowano

Autokary z klakierami jadą dalej , Wódz Balbina dumny jak Paw płacie te swoje oklepane bzdury , naprawdę ręce opadają że taka naiwność w Narodzie jeszcze istnieje

Zdjęcie

Opublikowano
57 minut temu, Ulman napisał:

Jak ktoś gówno co wypracował to powinien mieć gównianą emeryturę.

Jak mnie nie było to byczyłem się w pięknych okolicznościach przyrody⛱️

oooo . jesteś?    a faktycznie. pobór odwołany...

Opublikowano

Spięcie admirała NATO z chińskim dyplomatą. "Mam do ciebie pytanie"

Na spotkaniu Rady Arktycznej admirał Rob Bauer, przewodniczący Komitetu Wojskowego NATO i ambasador Chin w Islandii He Rulong, pokłócili się o wojnę Rosji w Ukrainie — informuje agencja Bloomberg.

Resztę przeczytać sobie .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/spiecie-admirala-nato-z-chinskim-dyplomata-mam-do-ciebie-pytanie/xhljxt2,79cfc278

Opublikowano
28 minut temu, galan99 napisał:

Podatki za PO i PiS / autor: KW PiS, Twitter

Jaki mały zus dla mniejszych przedsiębiorców? Zus od podstawowej jednoosobowej działalności mniejszym przedsiębiorcą już chyba się nie da być. Za pisu podrożał po ponad 50 %. To jaki ten mniejszy przedsiębiorca? Karzeł czy bez głowy lub bez nóg? Skąd te brednie wziąłeś? Poobniżali to gdzie były niższe dochody dołożyli tam gdzie zbiorą więcej pieniędzy. A ty łykasz kit.

• Like 2
Opublikowano
mirro napisał:

Przed chwilą, Denwer napisał:

Inflacja  jest  dzięki  temu  że  banki  centralne  na całym praktycznie  świecie   drukowały  pusty  pieniądz 

Szkoda że nasz nie drukował Euro zamiast Złotówki.😂

Z tego co Denwer napisał wynika iż jesteśmy wiodąca siłą w temacie albowiem zjawisko owe było już eksperymentowane przed pandemią.

Denwer napisał:

Czwarta rewolucja przemysłowa właśnie się rozpoczęła

Jarosław kupił se smartfona?

Denwer napisał:

Sugerujesz, że szkół nie porobili? Zawsze się trafi jakiś w klasie co mu ładnie w kobiecości. Przy czym często to ich najlepsza psiapsiuła nie dlatego że gej a ze zwyczajnie lubi je poznawać w czasie gdy Ty poznajesz kolorowe pisma. Bywają też tacy co byś się nie spodziewał, że pasjami grają na fujarce. Łączy ich wszystkich klasa, paczka, ekipa. Tak, że Denwer - lone wew szkołach już so...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v