Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, many13 napisał:

Też mam taką - nabyłem pod Kołobrzegiem na wystawie sprzętu wojskowego z dedmobilu można było tam kupić nawet SKOTA.

ale tylko jak się taka załozy się pod kopułka mięsza?

Opublikowano
2 minuty temu, tomek222 napisał:

Napisz mu po rosyjsku to może ten idiota coś zrozumie bo on po polsku nie panimaju.

Tylko bez impertynencji - chcesz pochuliganić udaj się do obory.

Opublikowano

Racylku , ten pierwszy to jeszcze gorszy niż męda ... Niestety 🤨

Opublikowano

Mój idol na wolności trzeba jak najszybciej dać opór wyznawcom banderyzmu - tym razem temida nie była ślepa?

Kilka dni temu  Sąd Rejonowy w Ostródzie nie uwzględnił wniosku prokuratury o tymczasowe aresztowanie Wojciecha O. podejrzanego o publiczne nawoływanie do waśni na tle narodowościowym podczas tzw. zlotu Kamractwa na Polach Grunwaldzkich. O 62-letnim Wojciechu O. stało się głośno w związku ze zdarzeniami z 11 listopada zeszłego roku w Kaliszu, gdzie wspólnie z Piotrem R. i Marcinem O. wznosili antysemickie hasła i spalili tekst Statutu Kaliskiego - przywileju tolerancyjnego dla Żydów.

uid_d8014cd80ddd43c28838387c25d691b0_wid

Do roboty Kamraci Polacy bo nas zjedzą albo cichaczem zaryzają.

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Racylku , ten pierwszy to jeszcze gorszy niż męda ... Niestety 🤨

gdyby nie On, to dalej byś stał do południa w kolejce pod sklepem po bochenek chleba i paczkę fajek.

Opublikowano
3 minuty temu, many13 napisał:

Mój idol na wolności trzeba jak najszybciej dać opór wyznawcom banderyzmu - tym razem temida nie była ślepa?

Kilka dni temu  Sąd Rejonowy w Ostródzie nie uwzględnił wniosku prokuratury o tymczasowe aresztowanie Wojciecha O. podejrzanego o publiczne nawoływanie do waśni na tle narodowościowym podczas tzw. zlotu Kamractwa na Polach Grunwaldzkich. O 62-letnim Wojciechu O. stało się głośno w związku ze zdarzeniami z 11 listopada zeszłego roku w Kaliszu, gdzie wspólnie z Piotrem R. i Marcinem O. wznosili antysemickie hasła i spalili tekst Statutu Kaliskiego - przywileju tolerancyjnego dla Żydów.

uid_d8014cd80ddd43c28838387c25d691b0_wid

te uszy co widać .... on na ośle? :D

Opublikowano
many13 napisał:

To on żadnej odpowiedzialności za nic nigdy nie weźmie... Ludzie pozwalają mu na zbyt wiele.

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

A co takiego zrobił?

skoro nie wiesz. to nawet nie ma sensu pisać...

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Otóż trochę wiem, ciekawi mnie co ty wiesz.

no to o niego czy o mnie chodzi?

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy napisał:

gdyby nie On, to dalej byś stał do południa w kolejce pod sklepem po bochenek chleba i paczkę fajek.

Myślę że i tak komunizmu w pl by nie przetrwał , i żaden to sukces tw bolka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v