Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

okulary załóż 

Sam sobie załóż kłamco jeden. 🤮

9 minut temu, jarecki napisał:

inne poserzenia błotników .

Wiesz co to jest perspektywa?

To Jest ten sam ciągnik ten sam kultywator i to samo pole co u Rumka kłamcy. 

Opublikowano
6 godzin temu, DTaras napisał:

Zapomniałeś zawiesić cudzysłów na prawdzie...

Poza tym kolego gość zarzuca indoktrynacje piorąc mózgi promując przy okazji największy autorytet w tym temacie. Ruskie nie znoszą konkurencji. Zaraz po spełnieniu marzenia imć Olszańskiego o sojuszu upierdzielili by mu łeb...

Dlaczego służba prawdzie ma być akcentowana dyć to zwykła potrzeba prawidłowego myślenia która już sama w sobie akcentuje nam wrażliwość myślenia - to otaczający nas wszechobecny fałsz wymaga etycznej uwagi. 

Wojtek nie jest za ruskimi, nie jest po stronie ani amerykańskiego syjonizmu a jako piewca antybolszewizmu stawia tezę, że nasz kraj Polska powinien w tych niespokojnych czasach przyjąć stanowisko neutralne. Niestety jesteśmy wasalem zachodu i nawet kosztem zubożenia nas Polaków będziemy popierali doktrynę osłabienia ruskich a docelowo  Chin. 

Opublikowano
32 minuty temu, Ulman napisał:

No i stało się. Jarosław Polskę zbaw,  zażądał 6 bln 200 mld pln reparacji. Trochę to dziwne bo od Niemiec to chyba w euro powinien. Wszak powszechnie wiadomo że dla Niemca 1 euro jest warte 3 pln więc jak nic nas mogą na kursie nomen omen oszwabić🤣 

I juz jest paliwo dla sekty na następne 10 lat😆

Krok bliżej do kolejnej wojny.

Polski nie ma.

Byłem dziś na rozpoczęciu roku szkolnego.

U syna 4 uczniów z Ukrainy,

na weterynarii w jednej grupie 3 Polaków na chyba 18 uczniów. W drugiej może 8 Polaków... w szkole pewnie z 40 - 45% z ukrainy

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Polski nie ma.

na weterynarii w jednej grupie 3 Polaków na chyba 18 uczniów. W drugiej może 8 Polaków... w szkole pewnie z 40 - 45% z ukrainy

Popierali PIS a teraz narzekają że oni rasy wymieszali 😄.

Nie martw się wszyscy zarobimy na odbudowie Charkowa 🤣. to będą krocie a potem będziemy pływać jak pączki w maśle

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał:

Kłania się artykuł 256 kk za sianie nienawiści do określonej narodowości. Podlegasz panocku prokuraturze i masz szczęście, żeś anonimowy - nie radzę kalać naszych słowiańskich braci.

Edytowane przez many13
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, many13 napisał:

Kłania się artykuł 256 kk za sianie nienawiści do określonej narodowości.

Za prekuratora tera robisz?O.oty też nie jesteś za ruskimi🤣

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Agrest napisał:

Polski nie ma.

Czasem do UK nie jedź bo tam to dopiero się możesz zdziwić, jak to było? "Anglia dla Anglików... i Polaków" 🤭 sporo naszej młodzieży tam się uczy.

24 minuty temu, many13 napisał:

Kłania się artykuł 256 kk za sianie nienawiści do określonej narodowości. Podlegasz panocku prokuraturze i masz szczęście, żeś anonimowy - nie radzę kalać naszych słowiańskich braci.

No to sam siebie będziesz musiał podpierd*lić jak tak za prawem jesteś.

Edytowane przez tomek222
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

"Kampanię nazwali "Oh! (s)HiT!" -.... (a po angielsku, w wolnym tłumaczeniu: "o cholera!")."

Parafrazując Kargula - no może gdybym się angielskiego uczył u naszego Prezydenta to może bym i uwierzył w to tłumaczenie
 twierdzę że to jednak gó..niane tłumaczenie ;)
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-rok-szkolny-2022-2023/aktualnosci/news-bunt-szkol-przeciw-podrecznikowi-do-hit-powstala-specjalna-m,nId,6255463

swoją drogą to jakie wnioski wyciągną sami uczniowie wobec tego szamba jakie powstało wokół tematu?
Polska nauka i tak już dawno utraciła jakikolwiek autorytet na zewnątrz to teraz już traci resztki powagi nawet wśród polskich uczniów.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, dysydent napisał:

Polska nauka i tak już dawno utraciła jakikolwiek autorytet na zewnątrz to teraz już traci resztki powagi nawet wśród polskich uczniów.

Ale ta kniga ma być na poczcie sprzedawana, 😂 Potem każą listonoszom po wsi ludziom roznieść i ludzie poznają całą prawdę i tylko prawdę. Tylko do każdej książki jakaś paczka psychotropów dodawana byc powinna.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Syrop na kaszel wystarczy🤣

A propos.  Tydzień temu zachodzę do siostry do apteki w stolicy. Zaczepia mnie małolat wyraźnie  mający utrudniony kontakt z rzeczywistością. Prosi o kupno syropu na kaszel. Odmówiłem I pytam siostrę o co biega. Mówi że to prawdziwa plaga młodzieży, przychodzą po kilka razy na dzień i proszą o syropy, działają psychoaktywnie, pobudzają. Odmawia bo nieletnim nie ma prawa sprzedać. Ale łapie delikwent głupiego przechodnia i ten kupuje. Tu też za 2 minuty złapał Jelenia.

Nawet saszetki do infekcji intymnych wykupują- Tantum rosa, tylko to po zaparzeniu z czymś mieszają...🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, mirro napisał:

Ale ta kniga ma być na poczcie sprzedawana, 😂

a form dystrybucji wzorowanych na periodyku "Strażnica" nie rozważają? :P
nie będzie - listonosz jako profesja a - listonosz "świadek" xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, mirro napisał:

Ale ta kniga ma być na poczcie sprzedawana, 😂 Potem każą listonoszom po wsi ludziom roznieść i ludzie poznają całą prawdę i tylko prawdę. Tylko do każdej książki jakaś paczka psychotropów dodawana byc powinna.😂

Psychotropy to codziennie TVPis serwuje w dużych ilościach. 

To będzie temat sekty przez najbliższe kilka miesiecy. Niemieckie MSZ: sprawa reparacji dla Polski jest zamknięta - WP Wiadomości

I uwaga - zabawiam sie w jasnowidza.

Idzie kampania wyborcza, zaczyna się kryzys i bieda więc PIS wyskoczył z reparacjami w gigantycznej kwocie. Będzie nią mamił lud i za chwilę bedą wyliczenia że za jedną ratę reparacji postawimy sobie CPK w każdym województwie, wybudujemy tunel do Chin a potem razem z Ukrainą wykonamy pełnomorski przekop z Bałtyku do Odessy i nawet 1/3 tej kasy nie wydamy. Oczywiście biedocie i leniom będziemy rozdawać kasę workami bo będzie jej w opór To jest jedna część . Z drugiej strony będzie straszenie że jak PISu lud nie wybierze to przyjdom złe lyberały i zrezygnują z reparacji a przecież te pieniądze nam się po prostu należą. 

Oczywiście zapowiedzą przy tym że będzie to bardzo długotrwały proces który być może potrwa wiele lat ale tylko oni są gwarantem że tą kasę dostaniemy więc sekta musi na nich głosować bo kiedyś zostanie za to nagrodzona. 

Ot i historyja cała😁

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Baryła 93$, Orlen 7,94.

Whay, whay, whay Danieluuuuuuu????

Trzeba stworzyć jakieś nowe odznaczenia państwowe.

Platynowy medal zasłużonych dla budżetu otrzymuje ...... Daaaaanieeeeel Ooooooobaajtek!!!!

Kiedy vat wraca?

Opublikowano

Na białym koniu?

Wydaje mi się że jeszcze na dzikiej kaczce🤭

Opublikowano
31 minut temu, Agrest napisał:

Baryła 93$, Orlen 7,94.

Whay, whay, whay Danieluuuuuuu????

Trzeba stworzyć jakieś nowe odznaczenia państwowe.

Platynowy medal zasłużonych dla budżetu otrzymuje ...... Daaaaanieeeeel Ooooooobaajtek!!!!

Kiedy vat wraca?

A skąd będzie kasa na patologię  i ukraińców

• Like 1
Opublikowano

Chyba lepiej żeby ich ruskie odstrzelili bo prędzej lub póżniej mogą trafić na moją dzielnicę a tego bym nie chciał. Obrońcy wolnego świata, demokracji i zachodnich wartości, cokolwiek to oznacza w polskiej narracji. Co się na tym świecie dzieje, że naziści są na usługach zachodniego kartelu?

302525794_5747984465234555_7419151954947

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v