Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał:

Dla równowagi teraz wklej ile ludzi z dawnej PZPR jest w PO

Równowagi chcesz ? 😄 PIS to jak naród wybrany bez skazy a ty chcesz ich porównywać z innymi komuchami z PO 😂

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

to musowo roman jest-myslalem ze nikt nie jest taki glupi zeby wchodzic pod taka maszyne,a pozniej w gazecie-zginal mlody  rolnik w wydychanym powietrzu mial 10 promili...

"Stwierdzono że w podobnym stopniu pijany był traktor i agregat".😂 "Oprócz tego wulgarnie odnosili się do funkcjonariuszy realizujących czynności służbowe a także w niewybrednych słowach wyrażali sie o obecnej władzy" Po wytrzeźwieniu wszyscy wyrazili skruchę, oraz przyznali iż wódkę stawiał i do picia namawiał znany dobrze organom porządku działacz PO. 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Do sąsiada na operatora poszedłeś? Prywaciarza wyzyskiwacza bedziesz  dorabiał? Moze załóż  mu tam zwiazki zawodowe żeby sie za bardzo nie rozpanoszył😁

strasznie ograniczony jesteś 

46 minut temu, DTaras napisał:

Noo jak pamiętam to był zbyt niemiecki i dołączam do pytania.

testy płatnie 

25 minut temu, jacus napisał:

to musowo roman jest-myslalem ze nikt nie jest taki glupi zeby wchodzic pod taka maszyne,a pozniej w gazecie-zginal mlody  rolnik w wydychanym powietrzu mial 10 promili...

zaryzykowałem bo nowe i nic nie powinno się stać .... spokojnie nie pije 

Opublikowano
11 godzin temu, Roman176 napisał:

z nieróbstwa się przewraca leży i mu sypią kasa ,uderzyła mu do głowy  dzieci adoptował córki ożenił z menelami  konkubinę przyprowadził i zoną separacji dodatek węglowy to jebnie aż system bankowy 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i na świeżym powietrzu

Rumek ty robiłeś to zdjęcie?

Opublikowano

@Roman176 zadałem proste pytanie a ty jak zwykle nie odpowiedziałeś, czyżbyś nie zrozumiał sensu pytania?

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

a ja prosto odp 

Ty kłamco zafajdany. 🤬

Jeśli to ty na tej fotce to powinieneś mieć na imię Damian. 🤨

Opublikowano

@jarecki a tty z czego jape cieszysz?

Nakryłem Rumka na autentycznym kłamstwie. 

1 minutę temu, witejus napisał:

Skąd wiesz jak naprawdę ma na imię? może ma

Wystarczyło dobrze pokopać w necie. 

Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał:

bo pewnie Znasz autora zdjęcia ?

Osobiście nie znam ale bardzo ciekawe filmy ma na YT. 😛

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

to kopaj dobrze 

Już wykopałem i to bez pomocy kilofa ⛏kłamco . 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v