Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Wiekszosc zawsze jest glupia. Tak bylo jest i będzie. 

No dobra, ale mniejszość przegrywa

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

FZ8eAfaXoAAfK2V?format=jpg&name=small

Spoko, spoko. Jakby się Putinowi nie udało, to brat Jarosław Polskę załatwi.😂 Tak że, ten, tego spij Pan spokojnie Panie Prezydencie.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

onuca idzie sladami maniusia-niedlugo jak on pojdzie w kaftany 🤣.

ty taki liberal,swiatowiec a homoseksualisci ci sie nie podobaja ?? ja nie mam az tak dokladnych jak ty informacji o banderze.. jesli w jego imieniu dzisiaj piora smierdzace oncue to chwal gierojowi, choc i miecz wkladal w inne miejsce niz ja-bo co do ciebie, to mam watpliwosci,samotny przegryw ,bez zony i dzieci.jak marecek malowana ciota.🤣

marecek dzisja 13 a nie 10 zaspales premii nie bedzie..

Oprocz twoch odwiecznych fetyszy onucy i kaftanu zapomniales dodac jeszcze elektrowstrzasow. 

Co ma liberałł do pedryli? 

Moja zona i dzieci mają sie doskonale. Jakbys byl normalny to bys zapamietal moje dyskusje z lewakami ktorzy twierdzili ze 500+ nie powinienem brać. Widac nie starczylo ci intelektu by te fskty powiązać 😆

Opublikowano

onuca-ogladasz czasami milionerow ??? ja czasami, zawsze przy pytaniu do publicznosci jakosc wiekszosc odpowiada dobrze,nawet na pytania ktore i mi sprawiaja trudnosc...

z tego co pisales masz jedna corke.cos sie zmienilo ?? tylko kiedy jak codziennie nocami piszesz na af ??? skad mozesz wiedziec jak i z kim ma sie twoja zona gdy po nocach siedzisz w internecie???

ja tez jestem przeciwnikiem 500 + - w zyciu nie wzialem ani zlotowki z pomocy spolecznej.

obiad zjadlem ,dom pozamiatalem, do robty checi nabrale a tu zaczelo lac.....

onuca to raczej psychopata-to jak naprawde zyje rozmija sie z tym co pisze.... 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

onuca-ogladasz czasami milionerow ??? ja czasami, zawsze przy pytaniu do publicznosci jakosc wiekszosc odpowiada dobrze,nawet na pytania ktore i mi sprawiaja trudnosc...

Bo pytania są... głupie 😆

Opublikowano

Mylisz madrosc z wiedzą. To nie zawsze idzie w parze. Tak nisko upadles ze musisz atakowac moja rodzinę? Najwyrazniej malopolska to stan umyslu. Male poletka, mala wiedza, malo miesca pod berecikiem, niska kultura, ani madre ani wyksztalcone skoro pytania z milionerow ci problem stwarzają. 

Jak dawali a nie wziales toś jelop. 

Opublikowano

idac twoim tokiem myslenia to na grzedzie siedza kury o ptasim mozdzku 🤣.

ile wygrales w milionerach ??? milion ci wpadl ?? dawaj linka z odcinkiem w ktorym byles-jesli takie latwe pytania to do finalu doszedles-przynajmniej tam 🤣

tak sie zastanawiam jak taki bogaty biznesmen jak ty co wszystko wie, na wszystkim sie zna,wszedzie byl,wszystko widzial, mieszka na takim zadupiu i od rana do wieczora siedzi w  internecie ??? 

sobota -zona cie do sprzatania nie goni ?? z dziecmi na spacer nie idziesz ?? kiedy seks uprawiasz gdy co noc piszesz ???

ja nawet 1000 + mialem.... gdybyscie dokladnie czytali i pamietali co pisze-tak jak ja wasze wypociny- to byscie wiedzieli ze to moja stara bierze 🤣

slonce wyszlo -ciagnik wzywa,od rana zimny nierozgrzany, zupelnie jak wasze "zony " 🤣

Opublikowano (edytowane)

Tylko debila smieszy termin "grzęda" 

Lepiej mieszkac na kresach i robic biznes na najlepszych ziemiach niz byc dziadem w malopolsce. Miejsce zamieszkania ma znaczenie tylko dla ciemnoty ktora nigdy poza powiat nie wyjezdzala. Ty jedziesz do Krakowa 1 godzine a ja cale 3. za***ista różnica 🤣

Po co brniesz w obrazanie rodzin malopolski prostaku? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

onuca idzie sladami maniusia-niedlugo jak on pojdzie w kaftany 🤣.

ty taki liberal,swiatowiec a homoseksualisci ci sie nie podobaja ?? ja nie mam az tak dokladnych jak ty informacji o banderze.. jesli w jego imieniu dzisiaj piora smierdzace oncue to chwal gierojowi, choc i miecz wkladal w inne miejsce niz ja-bo co do ciebie, to mam watpliwosci,samotny przegryw ,bez zony i dzieci.jak marecek malowana ciota.🤣

marecek dzisja 13 a nie 10 zaspales premii nie bedzie..

No właśnie a co to się z maniusiem stało w końcu go zbanowali czy przelewy z Moskwy przestały docierać? 🤭  

Opublikowano

Ciekawy artykuł .

Reaktor jądrowy sprzed 2 mld lat. Ludzkość wtedy jeszcze nie istniała .

Gdy w maju 1972 r. jeden z pracowników zakładu przetwórstwa paliw jądrowych we Francji przeprowadzał rutynową analizę uranu, nie zdawał sobie nawet sprawy, z jak ważnym odkryciem ma do czynienia. Analiza, która na pozór wygląda na błędną, potwierdziła istnienie starożytnego reaktora jądrowego, zlokalizowanego w kopalni w Gabonie.

https://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/reaktor-jadrowy-sprzed-2-mld-lat-ludzkosc-wtedy-jeszcze-nie-istniala/79wgs6t

Opublikowano
21 minut temu, Mariusz2903 napisał:

No to kto w końcu zatruł Odrę , PIS czy PO ?

niemce i bendom za to reparacje płacić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v