Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Towarzysze  to nawet kombajny mają jakoby jutro mogły prowadzić działania wojenne 😊

Screenshot_2022-01-30-19-37-34-10_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Opublikowano

Moja córeczka 3 dzień po urodzeniu była przetransportowana do Centrum Zdrowia Dziecka. Gdyby nie sprzęt od Jurka odwiedzał bym ją na cmentarzu. Cieszcie się, że macie zdrowe dzieci a nie pierd*licie na orkiestrę!

https://youtu.be/spbSKgSxPxA

• Thanks 1
Opublikowano

Nie przetłumaczysz. Wczoraj tu któryś PISał że jakby Owsiaka nie było to szpitale same by sobie wszystko kupiły bo taki dobrobyt mamy.  Sekta ma narzucone jak myśleć.

Opublikowano

Tak, Wiem. Pewnie za te tony złota. ps. Czemu My nie możemy robić zakupów za 1% wartości??? Rolnicy to gorszy sort? https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/zamiast-8-mln-zl-archidiecezja-dala-80-tys-kontrowersje-pod-warszawa/d349h0z

• Like 1
Opublikowano
mirro napisał:

A gdzie tak napisane? Bo na grobie Jaruzelskiego napisane że  żołnierz.

I niech tak lepiej zostanie..

Uuu i światełko do nieba poszło. U nas niema urzędowych fajerwerków w Sylwestra tylko lecą teraz.

Opublikowano

Jest już nowy program PiS:
1. Jezus królem Polski
2. Maryja prezydentem
3. Zakaz aborcji, eutanazji i kara śmierci za samobójstwo
4. Sądy 24-minutowe
5. Połączenie PiS i PPR w PZPR
6. Zmiana nazwy państwa na IV PRL
7. Zmiana PRL-u w lenno Watykanu.
8. Rydzyk patronem sejmu
9. Obowiązek modlitwy o 12.00, kierunek koncentracji Jasna Góra.
Proponuję.
10. Comiesięczną obowiązkową pielgrzymkę do Torunia
11. Sprawdzanie czy młode kobiety mają założone spirale a strażnik przy łóżku, czy wszystko odbywa się po bożemu..

Opublikowano

Narodowcy pisu atakują TVN , tylko dlatego ze jest demokratyczny , natomiast PiS popiera komuno faszystowski reżim i nie nawiedzi demokracji , kocha wyzysk , złodziejstwo i ignorancję , a Morawiecki za władze i kasę sprzedał ideje swojego rodzica , można go nazwać zdrajca polski i demokracji , a za coś takiego jest tylko jedna kara , Polacy zjednoczmy się przeciwko wrogiemu polski PiSowi , puki nie jest za luźno

• Like 1
Opublikowano

zamiast marecka inny glupek.

a co z galanem -na kuracji jest czy bana dostal,ktos cos czai ??ja tez dostalem kolejne ostrzezenie ale bez moderacji,ktore to juz ?? troche sie uzbieralo od 2010 r 🤣.......w tym kraju szczerosc nie poplaca..

3 godziny temu, tomek1974 napisał:

Tym którzy tak ochoczo dają  owsiakowi to bym podniósł składkę zdrowotną i głupi chu.ek nie będzie się dorabiał na naiwnych ludziach. 

co ma wspolnego jedno z drugim, nie pij tyle 

2 godziny temu, mirro napisał:

A Ty kiedy przestaniesz bić żonę?:lol:

chyba nie sadzisz ze ma ???

12 minut temu, tomek1974 napisał:

super gość 

271863387_300198188812037_6708738767965420723_n.jpg

kochasz go ?? planujecie razem przyszlosc?? gdzie sie bedziecie wyprowadzac zeby slub wziac ???? kupujesz mu szampon na lupiez ???

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

zamiast marecka inny glupek.

kochasz go ?? planujecie razem przyszlosc?? gdzie sie bedziecie wyprowadzac zeby slub wziac ???? kupujesz mu szampon na lupiez ???

Ten jest bardziej zakochany w jarku i pisie 😄 Za odpowiednią kasę to i powie że kocha kota jarka 🤣

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v