Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
32 minuty temu, leszek1000 napisał:

Już paliwa nie idzie zamówić. Taka panika się zrobiła. 

Jechali na stacje z beczkami, bo w zbiorniku tylko 400l. A bydło trzeba karmić. 

Wczoraj paliwo normalnie dostępne ,Fakt w górę poszło  ,a dziś albo niedostępne z tego co piszecie albo ceny po 5,8 ładną marżę sobie narzuciły firmy. 

Opublikowano
2 godziny temu, Mistrz18 napisał:

Co po radzie w mlekpolu?

Wiadomo jaka cena za luty . A za marzec pewnie będzie wiadomo pod koniec miesiąca. Chyba że zmienili zasady i chcą wprowadzić podwyżki za mleko 😉 . Niby w Nowej  Zelandii wszystko do góry bo u nich mniej mleka a popyt duży. 

Opublikowano

Ja od swojego dostawcy środków do produkcji dostałem taką wiadomość dzisiaj.

"W zwiazku z zainstniala sytuacja miedzynarodowa,  zmuszeni jestesmy zmienic forme wspolpracy z klientami. Od jutra w naszych sklepach bedzie mozliwa platnosc tylko gotowka lub karta. Siec Krowka." 

Także zaczyna się robić (nie)ciekawie. 

Opublikowano (edytowane)

Alfa jak tam na giełdzie dziś ? Zdążyłaś sprzedać wczoraj akcję bo dzis polska giełda notuje rekordowe zniżki zaraz chyba za ruskimi .

Ja dziś w Internecie widziałem paliwo po 9.99zł ale to chyba jakaś lipa była bo gościu stał z drabiną obok i coś grzebał przy słupku z cenami 

Edytowane przez greg1985
Opublikowano
Dnia 22.02.2022 o 21:00, Zdzinio napisał:

Dzisiaj dzwonił do mnie za krowami znajomy co oddaje do małej lokalnej mleczarni i jest w radzie to mówił że z mlekiem to nie za wesoło , jak do tej pory przeżut sprzedawali po 2.6-2.8 to teraz jest po 1.7

Chłopie co za głupot ci nagadał

Opublikowano
1 godzinę temu, greg1985 napisał:

Alfa jak tam na giełdzie dziś ? Zdążyłaś sprzedać wczoraj akcję bo dzis polska giełda notuje rekordowe zniżki zaraz chyba za ruskimi .

Ja dziś w Internecie widziałem paliwo po 9.99zł ale to chyba jakaś lipa była bo gościu stał z drabiną obok i coś grzebał przy słupku z cenami 

Akcje sprzedane już jak zaczęło co kolwiek być słychać 

Opublikowano
2 godziny temu, greg1985 napisał:

https://fb.watch/bnK3Ggo1yy/

Tak było,mała lokalna prywatna stacja...

Opublikowano
Dnia 22.02.2022 o 21:00, Zdzinio napisał:

Dzisiaj dzwonił do mnie za krowami znajomy co oddaje do małej lokalnej mleczarni i jest w radzie to mówił że z mlekiem to nie za wesoło , jak do tej pory przeżut sprzedawali po 2.6-2.8 to teraz jest po 1.7

Nie wiem czy to prawda czy też bajki znajomy mówił że mu o 50gr obcięli za ostatni miesiąc nie chcę w to wierzyć 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 24.02.2022 o 16:10, Mistrz18 napisał:

Co po radzie w mlekpolu?

Cyrk jak zawsze, a co ma być. Jaśnie panujący prezes i reszta przydupas.. nie wpuściła dwóch radnych na radę. Sprawa trafi do płokułatury, ciekawie tam te głosowania wyglądają, jak na papierze nie mają radni uchwał tylko na ekranie im pokażą i głosujta ciemna maso.

Edytowane przez Rrolniik
Opublikowano

@Rrolniik mówisz poważnie?

1 godzinę temu, komizmo napisał:

Myślał prawie każdy Ukrainiec, prawie do samego końca.

Akurat u nich to wojna toczy się od kilku lat więc wiadome była że putin prędzej czy później przyjdzie po resztę. Ja stawiałem że wejdzie na początku llutego ale widać Chin się boi i nie chciał im igrzysk psuć więc zaczekał aż się skończą 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v