Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, pedro2 napisał:

U mnie akurat obie krówki zasuszone, od tygodnia nie ma mleka, kupiłem 3,2% ale to zdecydowanie nie to samo. Jakieś takie gorzkie się wydaje 🙈 jest wogole do kupienia takie 4,2%?

Nieporównój mleka takiego prosto od krowy do tego ze sklepu bo to są dwie różne substancje mimo że wyglądają tak samo. 

Opublikowano
42 minuty temu, pedro2 napisał:

To przywieź, tak po dwa litry na dwa dni. Dam nawet po 3zł 👍

A czy sklep ci dowozi ?, to raczej ja zapraszam 😀😀.po 3 zł to brali  odemnie ludzie jak w mleczarni było po 1.50-1.80 teraz to ok 4 byś musiał dać.

Opublikowano

Dowozi, pod sam dom.

50 minut temu, PRIMO napisał:

Nieporównój mleka takiego prosto od krowy do tego ze sklepu bo to są dwie różne substancje mimo że wyglądają tak samo. 

No co ty 🙄 Myślałem, że tylko przelewają w butelki...

Opublikowano

Tu chyba zależy od ceny 🤔 , sprzedać po 5 zł za litr to co innego niż po 2 do mleczarni 

Opublikowano

szkoda gadać...

Dziad932 napisał:

Tu chyba zależy od ceny 🤔 , sprzedać po 5 zł za litr to co innego niż po 2 do mleczarni 

wolę do mleczarni po 3 niż w bytelkę ''celować'' po 5 i żeby mi obcy kąty przeglądał i przychodził w najmniej pasującym momęcie...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, komizmo napisał:

Hodowla jedwabników. Nikt ci nie broni sprzedawać po ludziach. Twierdzę tylko, że nie warto 

Ale w czynie społecznym jak najbardziej 

Trochę odleciałeś nigdzie nie pisałem że robiłem to hurtowo i harytatywnie , brały dwie osoby i sami mi zaproponowali cena z mleczarni X2 ,a ty tylko na domysłach coś bredzisz tak trafiło że się przeprowadzili obaj o kilkanaście kilometrów dalej i już nie biorą. A jeszcze dla zaspokojenia twojej niewiedzy robiłem to ze zwykłej uprzejmości nie dla zysku .

Edytowane przez robert1226
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Robert nie spinaj się. Przecież napisałem że to żart. Ale kto wie czy właśnie tak nie gadali o tobie jak slawek napisał.

Ludzie są wredni, przyjdą obejrzą niby się uśmiechną a d*pę obrobią

Edytowane przez komizmo
  • Like 1
Opublikowano

Ode mnie biora dwie osoby płaciły po uwaga 2zl za litr....mówię kurde no interes życia tak długo trwać nie może i ostatnio mówię że od kolejnego miesiąca 3zl mało myślałem że kobita z roweru nie spadnie😀 drugi rzadko bierz jeszcze go nie bylo. Ale prawda jest taka najlepiej jak nikt nie bierze i jest spokoj

Opublikowano
10 godzin temu, robert1226 napisał:

Trochę odleciałeś nigdzie nie pisałem że robiłem to hurtowo i harytatywnie , brały dwie osoby i sami mi zaproponowali cena z mleczarni X2 ,a ty tylko na domysłach coś bredzisz tak trafiło że się przeprowadzili obaj o kilkanaście kilometrów dalej i już nie biorą. A jeszcze dla zaspokojenia twojej niewiedzy robiłem to ze zwykłej uprzejmości nie dla zysku .

Od nas sąsiadka też kilka lat brała, po cenie z mleczarni, często za friko. żaden interes, po prostu z uprzejmości. Biedna rodzina, człowiek się litował to i kartofli na zimę dawał i pomidorów i owoców, a miesiąc temu jej synalek mnie okradł jak i pół wioski od wiosny. 😁 a inni ze wsi też pomagali

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano

Mlekovita centrala 10-15 tyś , bił 3.0, tł 4.0 2.63 zł brutto RR

Opublikowano

Koło bi 3,23 tł 3,73 niewiele bo niecałe 6000 2,39 brutto RR. Ale coś te parametry poleciały chyba za bardzo. Wprawdzie były i wycielenia i za suszenia, ale już drugi miesiąc taka lipa z parametrami. Cos mam odczucie, że za mocno spadły 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez Matey
      Jakie będą ceny słomy w sezonie 2020? W jakich cenach jesteście w stanie sprzedać słomę w Waszych regionach Polski? Czy warto sprzedać słomę z pola? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
      Temat dotyczący cen słomy w roku 2019: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/273040-ceny-slomy-2019/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      W jakich cenach sprzedajecie ziemniaki w 2022 roku? Czy przy niskich cenach produkcja ziemniaków jest opłacalna? Kiedy spodziewacie się wzrostów cen w waszych regionach za ziemniaki przemysłowe i jadalne? Czy pozyskanie nowych rynków zbytu pozwoli na osiągniecie lepszych cen? Jak Wy, oraz rolnicy z okolic prognozujecie ceny w sezonie 2022? Zapraszamy do dyskusji.
      Link do tematu z sezonu 2020/2021:

• Dodaj nową pozycję...
v