Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie dajcie się okradać. Kontrolę są darmowe. Po wykryciu uchybień i z tego powodu ponownej kontroli trzeba zapłacić. Nie ma podziału cenowego na gatunki zwierząt 

A później weterynarze zdziwieni jak rolnicy ich lubią 

• Like 2
Opublikowano

@Bartek933prawdopodobnie bezpłatne pozostaja tylko 1kontrole[asf] dotyczące chorób zwalczanych z urzędu reszta typu dobrostanowa,jakość pasz, monitoring stosowania antybiotyków  obecnie jest płatne[realizowane przez PIW] takie u nas podała informacje inspekcja

Opublikowano

Kowalski Janusz mieszka niedaleko mnie, w sąsiedniej wiosce, prowadzi gospodarstwo od lat i jest wpływowym 🍾🥂🍾🥂 człowiekiem, największy wpływ ma na sklep ,,społem,, w mojej wiosce jest tam stałym bywalcem, legenda głosi że kiedyś dużym fiatem położył na boku bizona z PGR-u, jedno jest pewne jak Janusza zabraknie ,,społem,, splajtuje

więc nie piszcie że na rolnictwie się nie zna, na jego plantacjach panuje ekologia a pszenica czeka jeszcze na żniwa ( od dwóch lat) więc hu.. wiecie o rolnictwie 🙃 Janusz King 💪🍾💪

• Haha 1
Opublikowano
14 godzin temu, adamn999 napisał:

Kowalski Janusz mieszka niedaleko mnie, w sąsiedniej wiosce, prowadzi gospodarstwo od lat i jest wpływowym 🍾🥂🍾🥂 człowiekiem, największy wpływ ma na sklep ,,społem,, w mojej wiosce jest tam stałym bywalcem, legenda głosi że kiedyś dużym fiatem położył na boku bizona z PGR-u, jedno jest pewne jak Janusza zabraknie ,,społem,, splajtuje

więc nie piszcie że na rolnictwie się nie zna, na jego plantacjach panuje ekologia a pszenica czeka jeszcze na żniwa ( od dwóch lat) więc hu.. wiecie o rolnictwie 🙃 Janusz King 💪🍾💪

Kowalski , Pawlak , Sawicki i tak by wiele wymieniać znają się na rolnictwie i wszystkich kruczkach prawnych .

Tu na forum sami wybitni działacze chcą im dorównać do pięt nie dorastają ale krytykują .

Nasi ministrowie tylko wykonują polecenia im zlecone przez kogo to już każdy powinien wiedzieć i nie udawać że nic nie wie .

Mocarze rolnictwa i hodowli gimbusy z wykształcenia .

Świnie celowo w Polsce zniszczono i ten sam los podzielą , hodowcy bydła czym im się podoba czy nie .

• Like 1
Opublikowano
18 godzin temu, simpleNICKpl napisał:

520 sztuk 133 kg 8.1 wczoraj w nocy

Cena chyba bez strączki przy takiej ilości   bo ja dostałam taką cenę  przy 60 sztukach w przeliczeniu    na żywą z mojej wagi  a poszły na wbc  po 10,2zl  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v