Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
turtojs napisał:

jak możesz mieć zaklepane na piątek jak dziś jest giełda i zakłady nowe cenniki od czwartku wystawiają. co jak wzrośnie 20 groszy a Ty sprzedasz za te 4 zamiast 4,20 ?

od czwartku to obniżki , podwyżki od poniedziałku

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, turtojs napisał:

jak możesz mieć zaklepane na piątek jak dziś jest giełda i zakłady nowe cenniki od czwartku wystawiają. co jak wzrośnie 20 groszy a Ty sprzedasz za te 4 zamiast 4,20 ?

Dzwonione w poniedziałek. 

Opublikowano
2 godziny temu, migacz napisał:

Ktoś się interesował wnioskiem na maciory? Dużo nawymyślali? Zastanawiam czy składać raz czy 2 etapowo. Teraz mogą mieć jeszcze kasę a potem c.uj wie.

Co to Ci da jak wszystkie wnioski będą dopiero rozpatrywane po 29.04? bo chyba nie zmieniły sie pozostałe przepisy wykonawcze do tego programu?

Opublikowano
32 minuty temu, krilan06 napisał:

Kowalczyk ten cymbał non stop się chwali że przyspieszyli przyjmowanie wniosków, ale o tym że wypłata i tak w pierwotnym terminie tego już nie wspomni 😂

No bo to cymbal najwazniejsze ze stwarza sie pozory ze sie wiele robi i ma duzo na glowie

Opublikowano

ściągane z zachodu ponoć dziś z dnia na dzień podrożało o 25%. podobnie w Stanach tylko dziś na ichniejszej giełdzie wieprzowina plus 13 procent bodaj. oby to były zapowiedzi zmian, bo już mam dość tych obecnych cen.

Opublikowano
10 godzin temu, nunu85 napisał:

ściągane z zachodu ponoć dziś z dnia na dzień podrożało o 25%. podobnie w Stanach tylko dziś na ichniejszej giełdzie wieprzowina plus 13 procent bodaj. oby to były zapowiedzi zmian, bo już mam dość tych obecnych cen.

Będzie pretekst do podwyżek w sklepach

Opublikowano

Ja wniosek na maciory już złożyłem, potem złoże kolejny, ponoć Minister w Agroekspresie mówił że ARiMR dwa tygodnie i wypłata centrala do 2 tygodni (zasłyszane od kogoś kto oglądał). Pani W ARiMR mówiła że lepiej teraz bo mają kasę a potem to wiadomo jak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v