Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 16.01.2022 o 22:44, mesi napisał:

Co może być że maciory słabo wchodzą w  ruje   , 2 szt 11 grudnia osadzone prosiaki 1 dostała gestvet w dzień oddzielenia   ,  druga nie do tej pory nie ma ruji   , 2 loszki też dostały 2 razy gestawet,  i też nic aje one już będą do sprzedania . Sorry że nie w temacie ale już nie wien co robić 

U mnie ten sam problem .

Nic nie pomaga selen pg-600 witaminy ,cukier zero efektu piszę o loszkach .

Cena 4,2 netto

Opublikowano
17 minut temu, RafaKdziela napisał:

U mnie ten sam problem .

Cena 4,2 netto

Musisz zawieźć do Staszka,On Ci je zapłodni w tydzień ;-))))

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, RafaKdziela napisał:

U mnie ten sam problem .

Cena 4,2 netto

Troche stresu + bioestrovet + 400g cukru przez 3-4 dni zobacz jak bedzie wtedy ale na 99% dziala 

Napiszcie o efektach

Dnia 16.01.2022 o 22:44, mesi napisał:

Co może być że maciory słabo wchodzą w  ruje   , 2 szt 11 grudnia osadzone prosiaki 1 dostała gestvet w dzień oddzielenia   ,  druga nie do tej pory nie ma ruji   , 2 loszki też dostały 2 razy gestawet,  i też nic aje one już będą do sprzedania . Sorry że nie w temacie ale już nie wien co robić 

Edytowane przez damianos95
Opublikowano

Jeszcze trzeba mieć na uwadze wiek jak za młoda to nic nie podziała a jeśli chodzi o ceny to mam informacje że zakłady się zamykają z powodu cowid niekoniecznie pitwierdzonego badaniami 

Opublikowano

przecież pisałem nie dawno że świnie od nas mądrzejsze;-)

8 minut temu, turtojs napisał:

Wy tu i ruji, a tu cena zaczyna spadać jeszcze, tu trzeba likwidować a nie o zapładnianiu myśleć 😁

1 minutę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Aktualnie działam w obu kierunkach...

czyli co zapładniasz a potem do OKNA ŻYCIA ?;-)

• Haha 1
Opublikowano

aaa,to takie buty,to ja się tutaj odzywam a w temacie nie jestem że wy te witaminy i cukier to w swoje Panie wpychacie ;-)))0

3 minuty temu, 90210grzesiu napisał:

Raczej kończy z trzodą i idzie w 500+ 😜

Opublikowano
3 minuty temu, kopin napisał:

aaa,to takie buty,to ja się tutaj odzywam a w temacie nie jestem że wy te witaminy i cukier to w swoje Panie wpychacie ;-)))0

Mi tam bez witamin synowie od strzała wychodzą, że aż strach podchodzić do żony;)

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v