Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, Karol6130 napisał:

3p jakoś jeździły w okolicy, my swojego nie katowaliśmy. 

30 natomiast nie gardziła kolorem 

Bizony wszystkie na tym jeździły

Kiedyś wuja mówił że najgorsze to było to odbarwiane 

3p aż się rwało, bizun mniej palił. Ale to lata długie temu było.

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

bizun mniej palił

Tak spalanie powinno spaść na oo. Powtarzam długotrwałe stosowanie silnik podpieści ale jako alternatywa przy dzisiejszych cenach ropy może być stosowany. Nawet gdzieś na jakiejś polibudzie badali wpływ na układy CR. 

Opublikowano

Ojciec się bał jakoś tego lać, mówił że śmierdzi plackami z tłumika 

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

3p aż się rwało, bizun mniej palił. Ale to lata długie temu było.

Wuja jd 965 zamordował na tym odbarwianym

Byłem u Jacka za opryskiem 

Adengo 275 u Trendak 285

Lumax 350 ta sama cena 

Opublikowano
5 minut temu, krzychu121 napisał:

To troll. NIe ma co dyskutować

Na jakiej podstawie doszłeś do takiego wniosku?

Gdzie tu trolling widzisz?

Opublikowano
18 minut temu, hubertb napisał:

A ten barwnik to przecier z pomidorów ? Różnica między olejem opałowym ciężkim a średnim - BOSSOIL

Bym Ci napisał „spod czego” przecier, ale w takim dniu jak dziś, afront niewybaczalny mógłby to być😉 

kupuję ekoterm

@Agrest, pomysłu nie mam i jak sądzę, nie tylko ja. No chyba, że kto słomą lub drewnem opala. Mam mat siewny, nawóz i półtora miesiąca do siewu. Alternatywnie łubin „ekologiczny” zasieję. 

Opublikowano
23 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ojciec się bał jakoś tego lać, mówił że śmierdzi plackami z tłumika 

Wuja jd 965 zamordował na tym odbarwianym

Byłem u Jacka za opryskiem 

Adengo 275 u Trendak 285

Lumax 350 ta sama cena 

Na zboża kupiłem, na kukurydzę może w drugim tygodniu kupię. Pamiętasz ile w tamtym roku kosztowało? Za Boga sobie nie przypomnę, a na dodatek gdzieś zeszyt posiałem...

26 minut temu, hubertb napisał:

Tak spalanie powinno spaść na oo. Powtarzam długotrwałe stosowanie silnik podpieści ale jako alternatywa przy dzisiejszych cenach ropy może być stosowany. Nawet gdzieś na jakiejś polibudzie badali wpływ na układy CR. 

ŚP sąsiad kierowca, zawsze powtarzał, że na zimę tylko oo.

Opublikowano

Chiny rozważają zakup udziałów w Gazpromie .

Władze Chin mają rozważać zakup udziałów w kluczowych rosyjskich firmach energetycznych, ale "nie dlatego, by wyrazić poparcie wobec działań na Ukrainie".

Tak osłabią Rosję i zaraz zaczną dyktować warunki wielkiej Rosi .

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

ŚP sąsiad kierowca, zawsze powtarzał, że na zimę tylko oo.

Na zimę to na bak 100l paliwa wlewasz 0,5l dykty. To sposób na walkę z wodą w ON. 

Opublikowano
4 minuty temu, bezbarwny napisał:

Bym Ci napisał „spod czego” przecier, ale w takim dniu jak dziś, afront niewybaczalny mógłby to być😉 

kupuję ekoterm

@Agrest, pomysłu nie mam i jak sądzę, nie tylko ja. No chyba, że kto słomą lub drewnem opala. Mam mat siewny, nawóz i półtora miesiąca do siewu. Alternatywnie łubin „ekologiczny” zasieję. 

W innym temacie w żartach napisałem o gromadzeniu opon , szybko post zginął🤣

U mnie jeden z najbogatszych w okolicy kiedyś przerabiał je na granulat i ogrzewał mieszkanie. Ależ dawało z komina🤦‍♂️

Dziś by go zayebali.

Ale coś mi się wydaje że przyszłej zimy ludzie zaczną mniej śmieci do komunalnej oddawać

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Na jakiej podstawie doszłeś do takiego wniosku?

Gdzie tu trolling widzisz?

A kto wypisuje takie posty

zlodzieje i oszukancy 

my ryczaltowcy zawszsze drozej placilismy a watowcy zesrali sie obecnie

Jak chcesz z kimś polemizować na dany temat to rozmawiasz w ten sposób?

Opublikowano
1 minutę temu, krzychu121 napisał:

A kto wypisuje takie posty

zlodzieje i oszukancy 

my ryczaltowcy zawszsze drozej placilismy a watowcy zesrali sie obecnie

Jak chcesz z kimś polemizować na dany temat to rozmawiasz w ten sposób?

To dlaczego Tomka cytujesz skoro to nie jego słowa?😜

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

W innym temacie w żartach napisałem o gromadzeniu opon , szybko post zginął🤣

U mnie jeden z najbogatszych w okolicy kiedyś przerabiał je na granulat i ogrzewał mieszkanie. Ależ dawało z komina🤦‍♂️

Dziś by go zayebali.

Ale coś mi się wydaje że przyszłej zimy ludzie zaczną mniej śmieci do komunalnej oddawać

Mniej od dawać ale więcej za śmieci płacić .

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

To dlaczego Tomka cytujesz skoro to nie jego słowa?😜

To nie o Tomku było. Faktycznie teraz zauważyłem że nie skopiowało drugiego posta tego właściwego trolla :) 

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Chłopaki mam zapasu paliwa do lata ale teraz suchy bak w Deutzu i nie wiem czy nie podjechać zatankować na jeszcze większy zapas paliwa, myślicie kiedy cena paliw się unormuje?

Na pewno nie szybko, raczej to kwestia miesięcy niż dni o ile w ogóle dojdzie do unormowania. 

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Chłopaki mam zapasu paliwa do lata ale teraz suchy bak w Deutzu i nie wiem czy nie podjechać zatankować na jeszcze większy zapas paliwa, myślicie kiedy cena paliw się unormuje?

Ja bym zaszalał do pełna, tylko nie traf na limit 50 litrów 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Jesteśmy śmietnikiem i spalarnią Europy.  Ale tylko nieliczni mogą to robić.

Ech te pożary... Ile by kuku tanio wysuszył, aż popcorn by strzelał.

Wczoraj gaz do suszarni był osiągalny za ok.3,10 netto, dziś ok. 4,20 netto. Jesienią 2,00-2,30 wydawały się kosmosem.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pytanie powinno być , nie kiedy cena On się unormuje , tylko na jakim poziomie to nastąpi , bo unormować to się może na 10 zł/litr , jak i na 12, zł/l

Edytowane przez mysza103
  • Like 2
Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał:

do agrofarma od pełnej rezerwy aż do podpełna tzn az tam w zakamarki się nie poprzelewa wchodzi około 100L

• Like 1
Opublikowano
Karol6130 napisał:

6 minut temu, radekz200 napisał:

w jednym mam sucho to jutro na stacjię może nie zdrożeje do jutra 🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v